Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-25@02:33:43 GMT

فعالیت پالایشگاه نفت کارائیب آمریکا متوقف شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۳۱۳۱

فعالیت پالایشگاه نفت کارائیب آمریکا متوقف شد

ایالات متحده فعالیت پالایشگاه نفت کارائیب را برای حداقل دو ماه متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشینگتن، برنامه‌ریزان ایالات متحده آمریکا روز جمعه (۲۴ اردیبهشت‌ماه) از مجموعه پالایشگاهی «لیمتری بِی» واقع در جزایر ویرجین این کشور خواستند فعالیت خود را برای حداقل ۶۰ روز متوقف کند، این اقدام تعمیرات اساسی چند میلیارد دلاری این نیروگاه عظیم را به خطر می‌اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پالایشگاه کارائیب از زمانی که سهامداران آن احیای فعالیت این تأسیسات ۶۰۷ هکتاری را آغاز کردند - از سال ۲۰۱۲ تعطیل شده بود - دچار مشکلات اقتصادی و عملیاتی شد.

پس از آنکه خانه‌های اطراف این تأسیسات برای بار دوم در سال جاری میلادی در معرض غبار نفتی ناشی از فعالیت این پالایشگاه قرار گرفتند، فعالیت این پالایشگاه به‌مدت دو هفته و به‌صورت داوطلبانه متوقف شد.

سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا اعلام کرد یکی از فعالیت‌های این پالایشگاه سبب تولید بیش از حد مجاز دی‌اکسید گوگرد شده است.

این سازمان با اعلام اینکه این تأسیسات با فعالیت‌ خود چند خطر قریب‌الوقوع برای سلامت عمومی ایجاد کرده است، دستور تعطیلی آن را صادر کرد و افزود ممکن است اقدام‌های بیشتری هم در این زمینه انجام دهد.

سوء عملکرد یکی از واحدهای فرآوری این تأسیسات سبب شد این شرکت مجبور شود روز پنجشنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) تعدادی از کارکنان خود را برای بازرسی به خانه‌های محلی بفرستد، به ساکنان این منطقه توصیه شده است از مخازن آب باران استفاده نکنند.

این شرکت روز جمعه از مشکلات ایجادشده برای ساکنان منطقه عذرخواهی و اعلام کرد مناطق آسیب‌دیده را پاکسازی می‌کند و با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری کامل خواهد کرد.

سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا اظهار کرد قانون هوای پاک به این سازمان اجازه می‌دهد در صورتی که پالایشگاهی سلامت عمومی، رفاه یا محیط زیست منطقه‌ای را به خطر اندازد، فعالیت آن را متوقف کند.

منبع: شانا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا پالایشگاه توقف فعالیت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود

نور الله مرادی در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور  گفت: ما معتقدیم مدیران سازمان باید قبل از آن که تخصص محیط زیست داشته باشند باید دغدغه فرهنگ داشته باشند، زبان و بیان و ضمیر مسئولان محیط زیست باید جان مایه فرهنگی داشته باشد، تاثیر فرهنگ در حفظ محیط زیست بسیار پررنگ است، گاه یک اثر سینمایی در حوزه محیط زیست بسیار اثر گذار‌تر از ساعت‌ها سخنرانی است، از این رو ما معتقدیم باید نهاد‌های خلاق فرهنگی با سازمان محیط زیست مرتبط باشند و به تقویت فرهنگ بپردازند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم بر این است سازمان محیط زیست را به جایگاه واقعی خود برسانداضافه کرد: ارتباط سازمان محیط زیست با صنعت و دانشگاه‌ها محدود بوده است، مراکز محیط زیست باید محل تولید اندیشه، دانش و جریان سازی در سطح ملی و بین المللی با دانشگاه‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در گذشته به مقوله محیط زیست توجهی نشده یا به عنوان اولویت ثانویه به آن نگریسته می‌شد، اضافه کرد: همچنین به این موضوع در نظام آموزشی به ویژه آموزش و پرورش توجه چندانی نمی‌شد. 

مرادی با بیان اینکه نهادینه سازی فرهنگ محیط زیست باید در دوران پیش دبستانی شکل بگیرد، افزود: متاسفانه کتابی که اکنون در آموزش و پرورش تالیف شده بیشتر رفع تکلیفی بوده هم اکنون مقوله محیط زیست بسیار شکننده شده است و در شرایط مناسبی قرار ندارد، هرچند اقداماتی نظیر دانشگاه‌ها و مدارس سبز با تاخیر انجام شد، اما باید آن را غنیمت بدانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲