Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-18@19:12:53 GMT

گواهی‌ قدمت و ثبت در خاطرات جمعی یونسکو چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۴۰۷۲

گواهی‌ قدمت و ثبت در خاطرات جمعی یونسکو چیست؟

‍‍‍‍‍‍

 یونسکو سازمانی است که با ثبت توافق‌نامه‌های همکاری بین‌المللی برای تامین امنیت «میراث جهانی» اقدامات پایدار و مهمی را انجام می‌دهد.

کمیسیون ملی یونسکو ایران نیز در همین راستا و در جهت حفظ ارزش‌های فرهنگی و ارج نهادن به فعالیت‌های مستمر و دامنه‌دار اقتصادی و ثبت قدمت کسب‌وکارها و برندهای دارای حسن سابقه تاریخی، سندی تحت عنوان «گواهی قدمت و ثبت در خاطرات جمعی» دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از اعطای این گواهی ایجاد هویت جهانی و ملی برای کسب‌وکارها است. کسب‌وکارهای معتبری که در طول سالیان متمادی حضور در عرصه کار و کارآفرینی، به خلق ارزش مشغول بوده‌اند و با حضور خود در حافظه اجتماعی مردم حک شده‌اند. این گواهی که اعتبار ویژه‌ای به برندها می‌دهد، فقط به مجموعه‌هایی تعلق می‌گیرد که بیش از دو نسل (۴۰ سال) به فعالیت اقتصادی مشغول هستند.

کمیسیون ملی یونسکو به عنوان مرجع اصلی ثبت آثار ملموس و ناملموس، در فرآیندی ساختاریافته، معدودی از کسب‌وکارهای خاص را رصد و در راستای هویت‌سنجی در قالب «گواهی قدمت» این بنگاه‌ها و برندها را در حافظه تاریخی جمهوری اسلامی ایران ثبت می‌نماید. این گواهی‌نامه به عنوان سندی تاریخی، در سایت این کمیسیون ثبت و ضبط می‌شود و تاییده‌ای است بر صحت و سقم سبقه آن بنگاه اقتصادی که بر ایجاد جایگاه بین‌المللی و بهبود ارتباطات در عرصه جهانی، تاثیر مستقیم دارد. این گواهی بعد از بازرسی‌های میدانی و بررسی مستندات برندهای انتخاب شده‌، به آنها اعطا می‌شود. معمولا در هر صنعت فقط یک برند انتخاب می‌شود و از نگاه سازمان جهانی یونسکو این مهر تاییدیه را دریافت می‌نماید.

در اینجا نمونه‌ای از گواهی قدمت و ثبت در خاطرات جمعی که به برند سحرخیز به واسطه حدود ۹۰ سال فعالیت مستمر و پیشرفت‌های روز‌افزونش در صنعت زعفران اعطا شده می‌بینید. گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز معتبرترین نام تجاری در این صنعت، در پروسه دریافت این گواهی‌ در تمامی چرخه‌های تولید، توزیع و فروش مورد ارزیابی قرار گرفته و با بالاترین امتیازات لازم موفق به اخذ این گواهی شده است.

ضمنا این گواهی در هر صنعت فقط به یک برند اعطا می‌شود. به طور مثال در صنعت زعفران فقط و فقط گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز توانسته است این گواهی را دریافت نماید و هیچ مجموعه دیگری در صنعت زعفران نخواهد بود که بتواند به عنوان دومین برند برای اخذ این گواهی تلاش کند.

نکته دیگری که حائز اهمیت خواهد بود این است که بعد از تعلق این گواهی به یک برند باز هم بررسی‌ها و ارزیابی‌ها به شکل مستر هر ۲ سال یکبار انجام می‌شود تا مخاطبان آن برند مطمئن باشند همواره با کسب‌وکاری معتبر و تایید شده در ارتباط هستند. یونسکو در این خصوص بسیار حساس بوده و از آنجایی که نام یونسکو در بالای برگه‌ی گواهی‌نامه درج شده به هیچ عنوان به سادگی از کنار آن عبور نمی‌کند و اعتماد و اطمینانی را که به نام یونسکو در ذهن‌ها وجود دارد خدشه‌دار نخواهد کرد.

پربیننده ترین شرط حضوری شدن آموزش ها از اول مهر چیست؟ خبر مهم برای دانشجویان دلخوشی نتانیاهو به گنبد آهنین + عکس صهیونیست ها برای فرار به صف شدند! + عکس صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۰۲/25)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار یونسکو کارآفرینی میراث جهانی زعفران سحرخیز گواهی قدمت گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۵۷۰۰ تن اقلام اساسی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع ۵ هزار و ۷۲۷ تن اقلام اساسی در استان خبر داد.


سید محمد جعفری با بیان اینکه ۶ هزار و ۹۹۶ تن کالای اساسی برای استان در نظر گرفته شد که ۵ هزار و ۷۲۷ تن جذب و توزیع شد، افزود: این اقلام شامل ۵ هزار و ۳۹ تن شکر مصرف خانوار و صنف و صنعت، ۹۸ تن گوشت قرمز منجمد و ۵۹۰ تن مرغ منجمد بود.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: در این مدت ۳۲ هزار و ۷۵۷ تن مرغ آماده طبخ و ۲۴ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۲۸۰ قطعه مرغ زنده به تهران و ۳ هزار و ۸۹۸ تن مرغ به سایر استان‌های کشور ارسال شد.

وی مجموع گواهی صادر شده مرغ زنده استان طی این مدت را ۸۵ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۷۱۹ قطعه، گواهی صادر شده حمل مرغ داخل استان را ۶۰ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۹۳۹ قطعه، مرغ تحویلی به کشتارگاه را ۵۵ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۳۳۰ قطعه و وزن استحصالی مرغ را ۹۸ هزار و ۹۷۷ تن اعلام کرد و گفت: ۴ هزار و ۵۹۰ تن مرغ قطعه بندی استانی و ۴۶ هزار ۴۹۹ تن توزیع استانی شد.

دیگر خبرها

  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • بناهای تاریخی، مُهر تاییدی بر فرهنگ و تمدن ایران زمین
  • توزیع ۵۷۰۰ تن اقلام اساسی در مازندران
  • توزیع بیش از ۵ هزار تن اقلام اساسی در مازندران
  • پاسخ هوش‌مصنوعی به سؤالی به قدمت تاریخ بشر؛ چرا فرازمینی‌ها را ندیده‌ایم؟
  • پرسپولیس برترین برند ورزشی ایران است
  • یک هزار میلیارد ریال برای آزادسازی حریم قلعه فلک الافلاک خرم آباد هزینه شد
  • جشنواره رود و ریل؛ ۳۰ فروردین در در لرستان
  • سفر ارزیاب یونسکو به لرستان برای ثبت جهانی«فلک‌الافلاک»