Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور درباره تاریخ‌ و نحوه‌ برگزاری آزمون (الکترونیکی) زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (Tolimo) دوره های 159 تا 166 اطلاعیه منتشر کرد.

به گزارش برنا؛ به اطلاع متقاضیان شرکت در آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو می‌رساند، دوره ­های 159 تا 166 آزمون فوق به روش الکترونیکی، مطابق جداول ذیل (زمانبندی و محل مراکز برگزاری) برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن­دسته از افرادی که متقاضی شرکت در آزمون هستند، می­توانند در زمان مقرر که از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی (http://tolimo.sanjesh.org) اعلام می­گردد، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

جدول زمان­بندی آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو در نیم سال اول 1400

تاریخ برگزاری در روزهای سه­ شنبه

شماره دوره

ماه

1400/03/04

159

خرداد

1418/03/00

160

1400/04/01

161

تیر

1422/04/00

162

1400/05/12

163

مرداد

1400/05/19

164

1400/06/09

165

شهریور

1423/06/00

166

عنوان و آدرس مراکز محل برگزاری آزمون

 

ردیف

محل و نام مرکز برگزاری

آدرس

1

سازمان سنجش آموزش کشور

تهران، خیابان کریم‌خان زند، بین خیابان­های استاد نجات اللهی و سپهبد قرنی، پلاک 204، طبقه همکف، سالن iBT

2

تهران - مرکز سنجش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

تهران، خیابان آزادی، بین خیابان­های اسکندری شمالی و دکتر قریب، روبروی پارک اوستا، پلاک 131

3

تهران - پردیس شماره 2 دانشگاه شهید بهشتی

تهران، شهرک اکباتان، فاز 3، جنب بیمارستان صارم

تلفن: 29908025 و 29908022-021

4

تهران - کانون زبان ایران

تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بلوار حسن سیف، روبروی کوچه 22

5

تهران - موسسه آموزش عالی آزاد اندیشه معین

تهران، بزرگراه یادگار امام جنوب، نرسیده به فرحزاد، خیابان ایثارگران شمالی، نبش کوهسار سوم شماره 36. تلفن: 72863225 - 021

6

مشهد - موسسه آموزش عالی آزاد اندیشه معین

مشهد، بلوار سجاد، چهار راه گلریز، برج آفتاب (ساختمان بانک آینده)، طبقه 9. تلفن: 37661750 -051

7

اصفهان – دانشگاه صنعتی اصفهان

اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، کتابخانه مرکزی، طبقه همکف

تلفن: 33913668 - 031

8

کرمان – دانشگاه شهید باهنر کرمان

انتهای بلوار 22 بهمن، دانشگاه شهید باهنر کرمان، ساختمان W سایت صبا. تلفن: 31323020 - 034

9

کرمان – موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی کرمان

کرمان، بزرگراه عاشقان ولایت، بعد از پل بازرگانی، شهرک دانشگاهی صادقیه، موسسه آموزش عالی کرمان.

تلفن: 33243624 - 33243628 (034)

10

جزیره قشم – سازمان منطقه آزاد قشم

قشم، سازمان منطقه آزاد قشم، میدان گلها، نخل زرین، دانشگاه شهرداری

تلفن: 35252101-076

11

آذربایجان غربی – ارومیه

ارومیه ، بلوار امامت، پایین­تر از کوی دیانت، موسسه فرهنگی آموزشی آواتاک. تلفن: 09426000878

12

یزد-  دانشگاه یزد

یزد صفاییه،چهارراه پژوهش،پردیس اصلی دانشگاه،ساختمان امامت  - طبقه دوم. تلفن: 31234143 - 035

13

آمل – مرکز علمی کاربردی فذا

آمل – خیابان امام خمینی (ره) آفتاب 36، میدان حر سمت راست، مرکز آموزشی علمی کاربری فذا. تلفن: 6-44296300-011

14

تبریز- دانشگاه تبریز

تبریز- بلوار 29 بهمن، دانشگاه تبریز، ساختمان خوارزمی (آزمایشگاه مرکزی). تلفن 33393548-041

یادآوری 1: متقاضیان لازم است منحصراً به مرکزی که در زمان ثبت‌نام آن را انتخاب نموده‌اند، مراجعه نمایند و در سایر مراکز از آنها آزمون به­ عمل نخواهد آمد.

یادآوری 2: متقاضیان برای شرکت در جلسه آزمون می­بایست ساعت: 7:30 صبح روز آزمون، به مرکز برگزاری که در زمان ثبت ­نام انتخاب نموده ­اند مراجعه نمایند. شروع فرآیند آزمون در ساعت 8:00 صبح روز برگزاری خواهد بود و متقاضیان می­بایست نیم ساعت قبل از شروع فرآیند آزمون در محل حوزه امتحانی مربوطه حضور داشته باشند. عدم حضور به­ موقع تا فرآیند آزمون و تأخیر بیش از ۱۵ دقیقه منجر به لغو آزمون متقاضی خواهد شد.

الف – شرایط و مدارک مورد نیاز برای شرکت در آزمون:  

از آنجائیکه آزمون به­ صورت الکترونیکی و از طریق رایانه برگزار می­گردد، برای متقاضیان کارت ورود به جلسه آزمون پیش ­بینی نشده­ است و نیازی به ارائه کارت شرکت در جلسه آزمون در این روش نمی‌باشد. متقاضیان می­بایست با کارت شناسایی معتبر شامل: (کارت ملی هوشمند، شناسنامه عکس­دار جدید یا گذرنامه) به حوزه امتحانی ذیربط مراجعه نمایند.

 آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (Tolimo)، شامل دو مرحله تستی و تشریحی است، که متقاضیان باید توسط رایانه (کامپیوتر)، پاسخ سؤالات تستی و همچنین متن مربوط به پاسخ سؤال تشریحی را، تایپ و ثبت نمایند.

ب – بخشها، تعداد سؤالات و مدت زمان پاسخگویی به آنها:

بخشهای تستی: شامل 105 سؤال می‌باشد، و متقاضیان باید جمعاً در مدت 80 دقیقه به سؤالات پاسخ دهند.

بخش اول: ساختار و بیان نوشتاری (Structure and Written Expression)

تعداد سؤالات 35 سوال (15 سؤال تکمیل جمله و 20 سؤال شناسایی خطا)، مدت پاسخگویی 22 دقیقه

بخش دوم: درک مطلب شفاهی – شنیداری (Listening Comprehension)

تعداد سؤالات 35 سوال (قسمت A (20 گفتگوی کوتاه): 20 سؤال؛ قسمت B (2 گفتگوی طولانی): 8 سؤال؛ قسمت C (3 سخنرانی): 7 سؤال)، مدت پاسخگویی 18 دقیقه.

سؤالات بخش شنیداری (درک مطلب شفاهی) به­ صورت مستقل برای هر متقاضی از طریق هدست پخش خواهد شدو متقاضیان باید با توجه به متن سؤال که از هدست پخش می‌شود، نسبت به انتخاب یکی از چهار گزینه‌ای که در رابطه با سؤال مربوط به این بخش (درک مطلب شفاهی) است، اقدام نمایند. متقاضیان باید توجه داشته باشند، متن سؤالات شنیداری فقط یک‌بار پخش می‌شود و قابل تکرار نیست، لذا لازم است تمام حواس و دقت خود را برای شنیدن صوت منتشره به کار ببندند، تا ضرری متوجه آنان نشود.

بخش سوم: خواندن و درک مطلب (Reading Comprehension)

تعداد سؤالات 35 سوال، مدت پاسخگویی 40 دقیقه

بخش تشریحی: نوشتاری (Writing)

شامل یک سؤال می­باشد که متقاضیان باید در مدت 30 دقیقه از طریق رایانه (کامپیوتر) به سؤال مربوط پاسخ دهند. متقاضیان در این قسمت می‌بایست از مهارت تایپ جملات با کیبورد برخوردار باشند.

ج– تذکرات مهم:

1- همراه داشتن ماسک ساده سه لایه (بدون فیلتر) و دستکش لاتکس برای متقاضیان الزامی است. مراکز آزمون موظف هستند از ورود متقاضیان به سالن آزمون، بدون همراه داشتن لوازم فوق خودداری نماید.

2- متقاضیان می­بایست کارت شناسایی معتبر شامل: (کارت ملی هوشمند، شناسنامه عکس­دار جدید یا گذرنامه) و یک نسخه از فرم تکمیل شده ثبت‌نام اینترنتی را همراه داشته باشند.

3– متقاضیان باید از آوردن هرگونه وسایل اضافی شامل: نوشت افزار (خودکار، خودنویس، اتود، روانویس، کاغذ یاداشت و ...)، کیف یا ساک دستی، کتاب، جزوه، ماشین حساب، تلفن همراه و ... اکیداً خودداری نمایند. ممکن است محلی برای نگهداری این وسایل در حوزه‌های امتحانی پیش‌بینی نشده باشد، لذا حوزه‌های امتحانی مسئولیتی در قبال نگهداری از این وسایل ندارند.

4- صحبت کردن با سایر متقاضیان یا رد و بدل کردن هر نوع وسیله از قبیل لوازم‌التحریر، نت (یادداشت)، . . . در جلسه امتحان به عنوان تقلب و تخلف محسوب می‌شود و با متقاضی متخلف برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون‌های سراسری رفتار خواهد شد.

5- همراه داشتن هرگونه وسایل غیرمجاز شامل دستگاه­های ارتباط الکترونیکی، تلفن همراه ولو بصورت خاموش، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند، هندسفری و یا ماشین حساب در جلسه آزمون طبق قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری، موجب محرومیت از گزینش در آزمون می­شود.

6- در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری آزمون، لازم است متقاضیان، حداکثر تا یک روز بعد از آزمون، از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org با این سازمان مکاتبه و درخواست خود را ثبت نمایند. بدیهی است درخواست­های واصله بعد از مهلت مقرر، قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود. لازم است از مراجعه حضوری به سازمان، خودداری گردد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان سنجش آموزش کشور درمان و آموزش آموزش عالی بزرگراه برج قشم امام خمینی ماسک تلفن همراه قانون سازمان سنجش آزمون الكترونيكي زبان انگليسي پيشرفته تولیمو Tolimo زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو موسسه آموزش عالی برگزاری آزمون تعداد سؤالات جلسه آزمون خواهد شد درک مطلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی

عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم گفت: دانشگاه‌هایی که بتواند شرایط استاندارد مانند فضای فیزیکی و تعاملات بین المللی آن، رتبه دانشگاهی را ایجاد کند به آن مرکز مجوز تاسیس پردیس بین المللی داده خواهد شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های سطح یک کشور بین یک تا چند پردیس بین‌المللی دارند. نحوه جذب دانشجوی ایرانی در پردیس‌های بین‌المللی از طریق سازمان سنجش و با شرایط خاص انجام می‌شود.  

معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد: در حال حاضر  پردیس‌ها‌ی بین‌المللی  به ازای هر ۴ دانشجوی خارجی توانسته یک دانشجوی ایرانی را پذیرش کنند.

عمو عابدینی ادامه داد: دانشجویان خارجی در بدو ورود به کشور زبان فارسی به آنها آموزش داده می‌شود و تدریس به زبان انگلیسی محدودیت شورای عالی گسترش را در پی دارد.

معاون آموزشی وزارت علوم  اضافه کرد: دانشگاه‌های سطح دو به شرط داشتن شرایط مدنظر مجوز داشتن پردیس بین الملل را خواهند داشت.

وی افزود: برنامه ریزی شده است تا دانشکده علوم و فنون راهبردی برای ایران باشد. وزارت علوم تاکید زیادی بر نخبه پروری داشته  و در صورت تحصیل در مقطع دکترا، بورسیه خواهند شد.

عمو عابدینی گفت: شیوه نامه‌های دیپلماسی علمی تدوین شده است تا نوع ارتباط دانشجویان کشورمان  با سایر مراکز آموزش عالی دنیا، مشخص شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی
  • زمان‌بندی برگزاری آزمون زبان انگلیسی پیشرفته «تولیمو» اعلام شد + جدول
  • اعلام زمان‌بندی برگزاری آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو
  • همکاری پلیس راهور تهران و دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری راهپیمایی روز قدس
  • همکاری پلیس راهور تهران و دستگاههای اجرایی برای برگزاری روز جهانی قدس
  • نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه علامه طباطبایی پس از تعطیلات نوروز اعلام شد
  • اولین جلسه کمیته ترافیکی روز جهانی قدس برگزار شد/ مسیر‌های خدمات دهی اتوبوس و‌تاکسی و مترو مشخص گردید 
  • نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه علامه‌ پس از تعطیلات اعلام شد
  • نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان پس از تعطیلات نوروز اعلام شد
  • آغاز نام‌نویسی برای شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری