Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین  به نقل از میزان،‌ ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه رزم دریایی در بخش‌هایی با تکیه بر ظرفیت متخصصان جوان سازمان جهاد خودکفایی نیروی دریایی و زیر چتر حمایت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ساخت و تأمین محصولات دفاعی مورد نیاز ارتش و سپاه، محصولات دفاعی مدرن و متناسب با فناوری روز دنیا را ساخته است و در رزمایش‌های مختلف این دستاوردها را مقابل دیدگان دوست و دشمن در صحنه بی‌کرانه خلیج همیشه فارس به نمایش گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نیروی دریایی ارتش در کنار نیروی زمینی و هوایی، سرعت بالایی در ساخت محصولات دفاعی بومی مورد نیاز در رزم دریایی دارد، انواع موشک‌ها، زیردریایی، ناو موشک‌انداز و بزرگ‌ترین ناو بندر را با نام مُکران، در راستای تحکیم ساختار امنیت مرزهای جمهوری اسلامی ایران، روانه آب‌های بین‌المللی کرده است. 

پروژه «جاسک»، از پروژه‌های نوین در صنعت ساخت محصولات بومی در نیروی دریایی ارتش است، جاسک ۲، یکی از موشک‌های کاملاً ایرانی، دوربُردتر نسبت به نمونه اولیه خود است، این موشک بومی، شبحی دریایی برای دشمن است که در اوج غافل‌گیری تجهیزات نظامی متجاوزان را منهدم می‌کند. 

عکس‌ | معروف‌ترین تفنگ‌های ایرانی | این اسلحه‌ها قاتل متجاوزان خارجی هستند | تفاوت امروز با تفنگ‌های ایران در دوران پیش از انقلاب چیست؟

اعتراف جنجالی ژنرال آمریکایی درباره قدرت نظامی ایران

این موشک ایرانی در جریان مرحله پایانی رزمایش بزرگ دریایی ولایت ۹۷ علیه اهداف سطحی شلیک شد، نیروی دریایی ارتش با ساخت محصولات دفاعی مدرن به ویژه انواع موشک، دامنه امنیت مرزهای دریایی کشور را در کنار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزایش داده است. 

امیر دریادار حمزه علی کاویانی سخنگوی سخنگوی رزمایش بزرگ دریایی ولایت ۹۷ نیروی دریایی ارتش نیز در جریان این رزمایش، گفت: به علت محدودیت شعاع عملیاتی اژدرها و احتمال کشف مکان زیردریایی در هنگام پرتاب موشک، با ابتکار و تلاش جهادی متخصصان جوان نیروی دریایی ارتش و صنایع وزارت دفاع کشور برای نخستین بار موشک کروز از عمق دریا به سمت هدف پرتاب شد.

کد خبر 601310 برچسب‌ها دفاع - موشک دفاع - ارتش جمهوری اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دفاع موشک دفاع ارتش جمهوری اسلامی نیروی دریایی ارتش محصولات دفاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۸۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد

احمد محمدی‌زاده در نشست مسئولان استان بوشهر با سفیر تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با ۵ کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت ۲۳ مجتمع پتروشیمی و تولید ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود ۶ میلیون اصله نخل و ۵۰ درصد محصول میگو پرورشی را از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشور‌های جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان را دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی یکی از شهر‌های استان بوشهر با یکی از شهر‌های تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشور‌های جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد
  • موشک «بالستیک» چیست و چه فرقی با موشک کروز دارد؟ (+عکس)
  • اسکورت کشتی‌های ایران تا دریای سرخ/ فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوشکن جماران با همه توان در خلیج عدن حضور دارد
  • عملیات وعده صادق رویارویی قدرت واقعی با قدرت پوشالی بود
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: کشتی‌هایمان را از خلیج عدن تا دهانه سوئز اسکورت می‌کنیم
  • رژه ناوهای ارتش در خلیج فارس+ تصاویر
  • تصاویری از رژه یگان‌های زیرسطحی، سطحی و پروازی ارتش در خلیج فارس
  • رژه یگان‌های نمونه زیرسطحی، سطحی و پروازی ارتش
  • اسکورت کشتی‌های ایران تا دریای سرخ
  • دریادار ایرانی: ناوشکن جماران با همه توان در خلیج عدن حضور دارد