Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اهلی روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اغلب مشکلات واحدهای راکد و غیرفعال استان در زمینه‌های تامین سرمایه در گردش، مشکلات بانکی، بیمه‌ای و مالیاتی است که با همراهی دستگاه‌های اجرایی مربوطه در جهت رفع موانع و احیای واحدهای مذکور تلاش می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل با اشاره به راه اندازی کلینیک کسب و کار برای رفع موانع تولید افزود:با بازدید میدانی کلینیک کسب و کار استان از چند شهرک صنعتی، مشکلات تعدادی از واحدهای تولیدی احصاء و عارضه یابی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهلی ادامه داد:کلینیک کسب و کار استان در سال ۹۸ با هدف عارضه یابی و رفع موانع تولید واحدهای مشکل دار از سوی  شرکت شهرک های صنعتی تشکیل شده و در سال گذشته ۹۹ واحد تولیدی مستقر در ۴ شهرک صنعتی شماره یک اردبیل، شماره ۲اردبیل، مشگین شهر و خلخال از سوی اعضای کلینیک کسب و کار بازدید میدانی شد که این بازدیدها منتج به عارضه یابی و رفع مشکل  واحد های تولیدی گردید.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل تشکیل کلینیک کسب و کار در استان را قدم بسیار مثبتی در جهت عارضه یابی و رفع موانع تولید واحدهای صنعتی برشمرد و افزود: این بازدیدها در قالب تورهای صنعتی ویژه بازدید اعضای کلینیک از واحدهای تولیدی برگزار می شود و کلیه هزینه های آن از سوی شرکت شهرک های صنعتی پرداخت می گردد.

اهلی ابراز امیدواری کرد تا با استفاده از ظرفیت بالقوه این کلینیک که مجموعه ای از مشاورین و کارشناسان کاربلد استان هستند برای بازفعال سازی واحدهای راکد استفاده شود.

وی گفت: برای رسیدن به اهداف اقتصادی حوزه صنعت و تحقق سیاست‌های جهش تولید از تمامی ظرفیت‌ها بویژه کلینیک کسب و کار برای واحدهای صنعتی استان استفاده خواهیم کرد تا شاهد استمرار رشد و رونق اقتصادی استان باشیم.

بر اساس آمارهای موجود ۳۴ درصد واحدهای صنعتی  استان اردبیل راکد یا نیمه‌فعال است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها رونق تولید جهش تولید اشتغال پایدار اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید جهش تولید سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید جهش تولید اشتغال پایدار اردبیل اخبار کنکور شرکت شهرک های صنعتی کلینیک کسب و کار استان اردبیل عارضه یابی رفع موانع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۸۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه تربت حیدریه گفت: هفت شرکت راکد و غیر فعال در این شهرستان پس از توقف ۱۰ ساله، در دولت سیزدهم (۲ سال گذشته) به چرخه فعالیت و تولید بازگشت.

 

علی‌اکبر کی‌ پور امروز در نشست شورای اداری شهرستان تربت حیدریه افزود: بازگشت این شرکت ها به چوخه تولید به صورت مستقیم و غیر مستقیم در ایجاد اشتغال و کاهش معضل بیکاری نقش مهمی دارد.


وی بیان کرد: همچنین مشکل ۸۰ شرکت و مجموعه اقتصادی شهرستان تربت حیدریه در زمینه‌ های مختلف اعم از تسهیلات، انرژی و سایر موضوع‌ ها مورد رسیدگی قرار گرفته است.


 فرماندار ویژه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: ۱۲۰ بازدید به همراه مدیران و مسوولان بخش‌ های مختلف از واحدها و مجموعه های تولیدی و اقتصادی این شهرستان انجام گرفت که باید این اقدام‌ ها برای مردم منعکس شود.

پاسخ جمهوری اسلامی ایران به جنایت رژیم صهیونیستی هوشمندانه بود
کی‌پور با اشاره به پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق افزود: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در دمشق هوشمندانه، کوبنده و با تدبیر بود.

 
وی ادامه داد: ایران از قبل هم اعلام کرد به جنایت صهیونست ها پاسخ می‌دهد و از عنصر غافلگیری برای پاسخ خود استفاده نکرد.

بستر سازی حضور مردم برای حل مشکلات شعار محوری دولت است
دستیار استاندار خراسان رضوی در امور مردمی سازی هم در این نشست گفت: بستر سازی برای حضور مردم برای حل مسائل شعار محوری این دولت و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.


حجت الاسلام محمدهاشم زروندی ادامه داد: مفهوم مردمی سازی سپردن امور به دست مردم بوده و با حضور در بین مردم و مردم نمایی متفاوت است.


وی با اشاره به حضور خود در اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی گفت: ۵۴ درصد مدارس در ایران را خیران ساخته اند که درصد مدارس مردمی ساز در استان بالای ۷۰ درصد است.


دستیار استاندار خراسان رضوی در امور مردمی سازی با گلایه از برخی مجموعه‌ها بیان کرد: برخی مجموعه ها این ساز و کار را ندارند و حتی مردم را پس می زنند، باید ساز و کار مردمی سازی ایجاد شود تا ظرفیت های مردمی برای عمران و آبادانی کشور به کمک دولت بیاید.

 

حجت الاسلام زروندی اضافه کرد: مدیران باید فکر کنند چگونه می‌توان با کمک مردم یک مسئله را حل کرد که این می تواند به تحقق شعار سال کمک کند.


جذب سرمایه‌ گذار در صدر کارها باشد
نماینده مردم تربت‌ حیدریه، زاوه و مه‌ ولات در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ۲ مشکل در زمینه جهش تولید در تربت حیدریه وجود دارد که یکی به ما بازمی گردد که آن جذب سرمایه گذاران است اما اکنون ۲ تا سه سرمایه‌ گذار خوب جذب شده‌ اند.

زنگنه اشاره کرد: یک بخش از مشکل هم به دست مدیران حل می‌ شود که آن رفع موانع سرمایه‌ گذاری و تولید است.


وی گفت: اکنون جذب سرمایه گذاران و اشتغال و تولید باید در صدر کارها باشد.


مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌ حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان سمنان/ ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان سمنان
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی همدان به تولید
  • فردا ؛ جشن بازگشت به تولید ۲۰۰ واحد صنعتی در سمنان
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان
  • ۲۲ واحد صنعتی و معدنی در زنجان به چرخه تولید بازگشت