Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@01:05:52 GMT

افتتاح مدارس برکت «شهید فخری‌زاده» در مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۱۳۸۴

افتتاح مدارس برکت «شهید فخری‌زاده» در مناطق محروم

معاون عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از افتتاح مدارس برکت مزین به نام شهید محسن فخری‌زاده در مناطق محروم کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد مهجوری با اعلام این خبر افزود: ۶ مدرسه برکت شهید محسن فخری‌زاده با ۶۶ کلاس درس در مناطق محروم استان‌های گیلان، همدان، خوزستان، تهران و ایلام تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این مدارس در مناطق محروم روستایی و حاشیه شهرهای بزرگ کشور به بهره‌برداری رسیده و تحویل وزارت آموزش و پرورش شده تا در اختیار دانش‌آموزان این مناطق قرار گیرد. تعهد این بنیاد برای ساخت ۶ مدرسه برکت شهید فخری‌زاده نزدیک به ۷۴ میلیارد ریال است.

مهجوری در تشریح جزئیات ساخت مدارس برکت شهید فخری‌زاده اظهار کرد: شش مدرسه افتتاح شده شامل مدرسه ۶ کلاسه روستای چوبان محله شهرستان تالش استان گیلان، مدرسه ۹ کلاسه روستای انصارالامام شهرستان همدان، مدرسه ۱۲ کلاسه روستای شهرک شرافت شهرستان شوشتر استان خوزستان، مدرسه ۱۸ کلاسه شهرک وائین شهرستان شهریار و مدرسه ۱۵ کلاسه محله بهاران شهرستان پاکدشت در استان تهران و مدرسه ۶ کلاسه شهرستان بدره استان ایلام است.

وی با تاکید بر این‌که مدرسه‌سازی یکی از بنیادی‌ترین و ماندگارترین اقدامات بنیاد برکت در مناطق کم‌برخوردار کشور است، خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، نهضت مدرسه‌سازی را به منظور توسعه فضاهای آموزشی، توزیع عادلانه امکانات تحصیلی و برقراری عدالت اجتماعی در مناطق محروم و روستایی کشور راه‌اندازی کرده است.

معاون عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت درباره فعالیت‌های مدرسه‌سازی این بنیاد در مناطق محروم توضیح داد: بنیاد نسبت به ساخت ۲ ‌هزار و ۳۰ مدرسه با ۱۱ هزار و ۱۰۰ کلاس درس متعهد است که از این تعداد، یک‌هزار و ۵۰۰ مدرسه با ۸ هزار کلاس درس و ظرفیت پذیرش ۲۴۵ هزار دانش‌آموز به بهره‌برداری رسیده است.

مهجوری با اشاره به مدرسه‌سازی بنیاد برکت در ۳ هزار روستای کشور گفت: میزان سرمایه‌گذاری بنیاد برای ساخت مدارس در مناطق محروم تا به امروز ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال است.

وی از ساخت ۲۵۰ مدرسه برکت در سال ۹۹ خبر داد و اظهار داشت: اخیرا تفاهم‌نامه‌ای میان بنیاد برکت و سازمان نوسازی مدارس برای ساخت یک‌هزار مدرسه جدید جایگزین مدارس کانکسی کشور به امضا رسیده است.

به گفته معاون عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت، مدارس برکت بر اساس آخرین استانداردهای مدرسه‌سازی دنیا و با رعایت استانداردها و الزامات آموزشی و ضوابط فنی و زیربنایی ساخته می‌شوند و از بالاترین کیفیت برخوردار هستند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، مهجوری در پایان تاکید کرد: تا زمانی که کشور نیاز به فضای آموزشی داشته باشد، نهضت مدرسه‌سازی در مناطق محروم و روستایی توسط بنیاد برکت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدارس برکت ساخت مدرسه مناطق محروم بنیاد برکت مدارس برکت مدرسه سازی فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۱۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی

مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی از ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی پس از دریافت مکتوب گزارش فعالیت‌های جهادی دامپزشکی در سال ۱۴۰۲ خورشیدی، از خدمات جهاد دامپزشکی به عنوان خدمت مؤثر سازمان دامپزشکی کشور به بهره‌برداران مناطق روستایی و عشایری صعب‌العبور تقدیر و تشکر کرده است.

امین اسدی، مشاور معاون وزیر و مسئول جهاد دامپزشکی در این خصوصی با ابراز خشنودی از این تقدیر دلگرم کننده وزیر جهاد کشاورزی خطاب به جهادگران دامپزشک اظهار کرد: این رضایتمندی عزم همکاران جهاد دامپزشکی جهت گستردگی بیشتر خدمات جهاد دامپزشکی در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نیز مزین شده است را دوچندان خواهد کرد.

وی افزود: تاکنون بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور در زمینه‌هایی همچون واکسیناسیون، درمان، تشخیص، آموزش و ترویج و مدیریت بیماری‌های دامی انجام داده است و در رزمایش‌های جهاد دامپزشکی از ظرفیت‌های دیگر ارگان‌های دولتی و غیردولتی، سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی، برای تسریع خدمت‌رسانی به مناطق صعب‌العبور استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است؛ از آنجا که کنترل بیماری‌های دام و طیور از جمله وظایف سازمان دامپزشکی است، سازمان دامپزشکی کشور در سالی که مزین به نام جهش تولید با مشارکت مردم است، با توسعه کمی و کیفی خدمت جهاد دامپزشکی به تولیدکنندگان می‌تواند در اجرای سیاست‌های این سازمان برای کشف استعداد و ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در مناطق روستایی و خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی به تولیدکنندگان مناطق روستایی و عشایری کشور استفاده بهینه کند.

کد خبر 747162

دیگر خبرها

  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • ساماندهی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مدارس آذربایجان غربی
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس استان بوشهر