Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه پژوهش‌ها و شواهد میدانی نشان می‌دهد ورزش به عنوان منبع رشد و تکامل انسان عمل می‌کند، خاطرنشان کرد: انواع ورزش‌ها به خصوص ورزش‌های منظم عمومی و غیرحرفه‌ای می‌توانند فرصتی را برای بازی، سرگرمی و رقابت سالم، رهایی از خستگی با ایجاد زمان آزاد، بهبود جامعه‌پذیری بوسیله قوانینی که باید رعایت شوند، توسعه وفاداری، تعهد و پشتکار، پیشبرد ارزش‌های فرهنگی، تمرین مهارت‌های زندگی مانند مدیریت خشم و کاهش استرس و کسب درآمد فراهم آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اهمیت پرداختن به رویکرد جایگزین در پیشگیری موثر از اعتیاد و بر پایه گزارشات دریافتی از وزارت ورزش و جوانان در سال ۱۳۹۹، تعداد ۱۴۹۶ خانه ورزش روستایی در کشور به وسایل و اقلام ورزشی مانند تشک تاتامی، تور والیبال، میز پینگ پنگ، میز شطرنج، فوتبال دستی، انواع توپ، البسه و لوازم ورزشی تجهیز شد که اغلب این برنامه‌های تجهیز با همکاری و تعامل درون استانی در قالب کاروان برنامه‌ریزی و اجرا شد.

مدیر کل فرهنگی و پیشگیری ستاد با بیان این موضوع که تعداد ۹۷ کانون یاریگران ورزش بر اساس نقشه راه و اینفوگرافی ابلاغی در مراکز استان‌ها استقرار یافت، تصریح کرد: مهم‌ترین کارکرد کانون‌های یادشده انتقال پیام‌های پیشگیری از طریق پیشکسوت‌ها و مربیان تیم‌های ورزشی به ورزشکاران و تشویق مخاطبان به سبک زندگی فعال یعنی داشتن حداقل ۴۵ دقیقه فعالیت و تحرک ورزشی دو بار در هفته بوده است.

اسماعیلی گفت: در شرایط حاضر، ضروری است با تقویت توانایی‌های عمومی، آموزش مهارت‌های اجتماعی مقاومت، بسیج عمومی و تبلیغ پیام‌های تندرستی به معنای تندرست ماندن به جای ضدیت با مواد مخدر با کمک گرفتن از رویکردهای اجتماع‌محور (Community Base) به کمک روش‌های جایگزین مانند فعالیت‌های منظم، هدفمند، روشمند و مبتنی بر حمایت‌های مناسب در زمینه فرهنگی، هنری، ورزشی، تقویت بازی‌های بومی و محلی، ورزش‌های منظم عمومی و غیرحرفه ای و ورزش برای همه، ابتکار عمل را در دست گرفت و آحاد مردم را در مقابله با آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد، توانمند و قدرتمند کرد.

برچسب‌ها ورزش همگانی ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشگیری از اعتیاد پروندهٔ خبری معضل اعتیاد و ضرورت به روزرسانی قوانین سلبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش همگانی ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشگیری از اعتیاد ورزش همگانی ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشگیری از اعتیاد اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی