Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون فرهنگی هنری «سفیران حضرت معصومه(س)» با همکاری بچه‌های مسجد توانسته فرصت اشتغال تعدادی از افراد را در کارگاه قالیبافی فراهم کند. کمک به آسیب‌دیدگان اقتصادی کرونا و اجرای طرح‌های متعدد کتابخوانی از دیگر اقدامات این کانون است.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، کانون فرهنگی هنری «سفیران حضرت معصومه(س)» در جوار مسجد «فاطمه زهرا(س)» استان قم از کانون های برتر در طرح ملی «ایران قوی» با کسب 12215 امتیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه سلسله گزارش های مربوط به برترین های ایران قوی، مروری کرده ایم بر عوامل موفقیت کانون فرهنگی هنری «سفیران حضرت معصومه(س)».

 

از اصلی ترین علل این برتری و موفقیت حضور و فعالیت در رواق نور بوده است، برگزاری کلاس های قرآنی در رشته های متنوع ازجمله این فعالیت ها است. دوره های تفسیر، قرائت، روخوانی و روانخوانی، حفظ قرآن و نیز دوره های مرتبط با عترت برای گروه های سنی مختلف با حضور چهره های برجسته قرائت قرآن، از جمله این فعالیت ها است.

مهم آنکه در دوره شیوع کرونا و محدود شدن فعالیت های حضوری، برنامه های آموزشی این کانون متوقف نشده بلکه با استفاده از فضای مجازی این دوره ها استمرار یافته است. چنان که در ماه مبارک رمضان، 30 شب 30 جلسه مجازی جزءخوانی قرآن به همت بچه های مسجد فاطمه زهرا(س) برگزار شد.

 

 

 

 

 

فعالیت های اجتماعی همچون مقابله با آسیب های اجتماعی و نیز ارائه خدمات جهادی به محرومان و ضعفا از دیگر وجوه همت اعضا و فعالان این کانون است، چنان که در سال 99 و به دلیل کمک به آسیب دیدگان اقتصادی این بیماری، بیش از 600 بسته معیشتی هر یک به ارزش بین 400 تا 500 هزار تومان تهیه و بین خانواده های محروم توزیع شد. همچنین کمک های نقدی خیران جمع آوری و بین نیازمندان و آسیب دیدگان توزیع شد.

 

 

 

 

این کانون مسجدی به عرصه کارآفرینی و اشتغال زایی نیز توجهی ویژه دارد در این راستا به گفته ابراهیم امرلودهدلانی، مدیر کانون فرهنگی هنری «سفیران حضرت معصومه(س)» کارگاه قالیبافی راه اندازی شده که در آن کارهای نقشه کشی، دارکشی، چله‌کشی و بافت آموزش داده شده و سپس سفارش کار به هفت نفری که با کارگاه همکاری دارند، داده می شود. این کارگاه فرصت اشتغال را برای این افراد فراهم کرده و به نظر می رسد بتدریج افراد تحت پوشش آن افزایش بیابد.

 

 

 

 

کتاب و کتابخوانی از ابعاد مهم فعالیت این کانون مسجدی است که به برتری آن در طرح ملی ایران قوی کمک کرده است؛ اجرای طرح هایی همچون شنبه های کتاب، ترویج فرهنگ مطالعه از طرقی همچون افتتاح کتابخانه و ساخت کتابخانه با ام‌دي‌اف و تهيه حدود هزار جلد کتاب در موضوعات مختلف به صورت قفسه باز، برگزاری مسابقات متنوع کتابخوانی و ... در این راستا انجام شده و توانسته مخاطبانی از گروه های سنی مختلف را با خود همراه کند.

 

 

 

 

انجام فعالیت های هنری همچون تشکیل گروه تئاتر و اجرای نمایش، برگزاری دوره های آموزش نقاشی و خوشنویسی و مداحی و تواشیح، تشکیل گروه سرود خواهران دانش آموز گروه «سفيران کريمه»، برگزاری جلسات شعرخوانی با حضور شعرای برجسته، آموزش هنرهاي دستي همچون ويتراي (نقاشي روي شيشه)، مگنت ميوه و ... نیز در این کانون مسجدی به برتری آن در «ایران قوی» کمک کرده و از عوامل جذب همراهی و مشارکت بچه های مسجد است.

 

 

 

 

برگزاری دوره های توانمندسازی همچون آموزش مهارت های هفت‌گانه رایانه ای و سواد رسانه ای، فعالیت های اجتماعی همچون ارائه کارآفرینی، خدمات مشاوره و اجرای برنامه های اردویی و گردشگری و فعالیت های ورزشی در رشته های متنوع اعم از فوتبال، تنیس، شنا، ورزش های رزمی و کوهپیمایی و ... نیز از دیگر فعالیت های کانون فرهنگی هنری «سفیران حضرت معصومه(س)» و موفق در جذب بچه های مسجد است.

 

این کانون و اعضا و فعالان آن به کمک های مومنانه نیز توجهی ویژه دارند که توزیع بسته های معیشیتی و طبخ و توزیع غذای گرم بین افراد محروم و بی بضاعت از جمله آنها است. کمک های این کانون از طریق آمارگیری خانه به خانه محله، به محرومان تخصیص می یابد.

 

برگزاری جشن های خیابانی با همراهی بچه های مسجد که آخرین آن در ایام ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع) در نیمه ماه مبارک رمضان برگزار شد نیز به همت اعضا و فعالان این کانون مسجدی انجام می شود.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح ملی ایران قوی بچه های مسجد سفیران حضرت معصومه س کانون فرهنگی هنری کانون مسجدی بچه های مسجد ایران قوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی

حسن عسکری در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج اظهار داشت: ارتقای شاخص دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه در تمامی مناطق شهری و روستایی امری مهم و ضروری در راستای توسعه فرهنگی است.

وی عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها است.

عسکری بیان کرد: بر این اساس برخی دستگاه‌ها که دارای ساختمان‌های بلااستفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها هستند می‌توانند حق انتفاع این مکان‌ها را به منظور راه‌اندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار دهند.

فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه امری عام‌المنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.

وی اضافه کرد: سنندج یکی از شهر‌های فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانه‌های عمومی استفاده کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

معصومه حسنی‌خونسار با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستا‌ها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • بافت قالی برای امور عام المنفعه در همت آباد
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • تقویت گروه‌های سرود بچه‌های مسجد در استان اردبیل