Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ورج؛ شرکت گوگل روز پنجشنبه اعلام کرد که قراردادی را برای نصب فضای ابری گوگل در استارلینک با ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت اسپیس ایکس امضا کرده است. اسپیس ایکس ترمینال‌های Starlink را در مراکز داده ابری Google در سراسر جهان نصب خواهد کرد و هدف آن استفاده از فضای ابری برای کاربران استارلینک و استفاده گوگل از سرعت بالای این اینترنت برای ارائه به مشتریان فضای ابری این شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

بررسی میزان سرعت اینترنت ماهواره ای استارلینک + فیلم همکاری گوگل و اسپیس ایکس

فضای ابری گوگل و استارلینک تا پایان سال ۲۰۲۱ در دسترس کاربران قرار می‌گیرد که شامل انتقال امن داده‌ها به مناطق دورافتاده در سراسر جهان است. گفته شده که اسپیس ایکس، اولین ترمینال استارلینک را در مرکز داده شرکت گوگل در اوهایو نصب خواهد کرد.

این معامله یکی از همکاری‌های معمولی بین گوگل و اسپیس ایکس است. گوگل در سال ۲۰۱۵ حدود ۹۰۰ میلیون دلار در اسپیس ایکس سرمایه گذاری کرد تا پروژه‌های این شرکت خصوصا استارلینک را حمایت کند. اسپیس ایکس تاکنون ۱۶۲۵ ماهواره استارلینک تولید کرده که ۱۵۵۰ عدد از آن‌ها در مدار قرار گرفته اند. در حال حاضر ۱۰ هزار کاربر از ایالات متحده، کانادا و برخی کشور‌های اروپایی مشترک استارلینک بتا هستند.

رقابت ماسک و بزوس

رقابت بین شبکه Starlink ماسک و پروژه Kuiper جف بزوس شدید است، هدف پروژه کویپر پرتاب بیش از ۳ هزار ماهواره در مدار تقریباً مشابه Starlink برای تأمین اینترنت جهانی است. معامله Google-SpaceX یک پیروزی دیگر برای گوگل در رقابت با واحد خدمات سرویس تحت وب آمازون است. مدیران آمازون گفته اند که هدف آن‌ها از انجام پروژه Kuiper افزایش سرعت فضای ابری AWS است.

مایکروسافت سال پیش قراردادی شبیه به همین قرارداد با اسپیس ایکس امضا کرد تا بتواند فضای ابری خود به نام آژور را توسعه دهد. آژور همچنین با سرویس ابری آمازون در رقابت است و قرارداد با اسپیس ایکس می‌تواند برای آینده آژور امیدوارانه باشد.

گفتنی است که برنامه‌ها و سرویس‌هایی که در فضای ابری اجرا می‌شوند می‌توانند برای سازمان‌ها تحول آفرین باشند، خواه در یک محیط کاملاً شبکه‌ای یا از راه دور کار کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استارلینک اسپیس ایکس استارلینک شرکت گوگل اینترنت پرسرعت اسپیس ایکس فضای ابری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۲۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات عجیب گوگل هنگام استخدام کارکنان خود

نادیا زکالوند: تصور کنید خودتان را برای مصاحبه شغلی در شرکت بزرگ فناوری گوگل آماده می‌کنید و ساعت‌ها وقت برای مطالعه اختصاص می‌دهید اما موقع مصاحبه متوجه می‌شوید، فقط کافی بود خود را برای سوال‌های پیچیده درباره قهوه و قهوه‌خانه (کافی‌شاپ) آماده می‌کردید. در واقع کسی باور نمی‌کند این دو فضای کاملا متفاوت در یکدیگر ادغام شوند!

نوشیدنی‌های داغ کافئین‌دار و مراکز اطلاعات آنلاین هیچ شباهتی با هم ندارند، اما کارمند سابق گوگل می‌گوید، «مصاحبه‌کننده‌های این شرکت هنگام مصاحبه با متقاضیان شغل، عاشق مطرح کردن پرسش‌هایی درباره قهوه و قهوه‌خانه هستند.»

مثلا، یکی از کارمندان خانم این شرکت می‌گوید موقع مصاحبه از او معمایی درباره قهوه‌خانه پرسیده بودند. معما این بود، «قهوه‌خانه‌ای در سانفرانسیسکو وجود دارد و عرضه و تقاضای آن نامحدود است. به این معنا که قهوه این قهوه‌خانه هیچ‌وقت تمام نمی‌شود و مشتریان هم دورادور قهوه‌خانه را گرفته‌اند. قهوه‌خانه تقریبا ۴۶ مترمربع فضا دارد. این قهوه‌خانه روزانه چند فنجان قهوه آماده می‌کند؟

افراد برای این سوال، پاسخ‌ها گوناگونی داده‌اند. یک نفر گفت، صفر-زیرا درباره کارکنان قهوه‌خانه صحبتی نشده بود.

دیگری گفت، اگر برای آماده کردن هر فنجان قهوه ۳۰ ثانیه وقت بدهیم، پس هر ساعت ۱۲۰ فنجان و در ۸ ساعت روز کاری ۹۶۰ فنجان می‌شود.

نفر دیگر هم گفت، «تعداد فنجان‌ها اهمیتی ندارد، عرضه و تقاضا همیشه برابر خواهند بود.»

چهارمی گفت، «سوال بیشتر درباره تهیه قهوه است و کاری به روش سرو آن ندارد. بنابراین نیازی به فنجان نیست.»

نفر پنجمی هم به‌ شوخی پاسخ داد: «نمی‌دانم. بد نیست، پاسخ آن را از موتور جستجوی گوگل بپرسیم.»

مصاحبه‌کننده‌های گوگل می‌گویند، این نوع سوال‌ها مهارت‌های حل مساله و تصمیم‌گیری متقاضیان شغل را بدون اینکه خودشان متوجه شوند، محک می‌زند.

منبع:

ladbible

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897280

دیگر خبرها

  • فناوری در خدمت جنایت
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • اتوبوس اخراجی‌های گوگل
  • گام بلند ایران و پاکستان برای ارتقای روابط دوجانبه
  • سوالات عجیب گوگل هنگام مصاحبه کاری
  • سوالات عجیب گوگل هنگام استخدام کارکنان خود
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • گوگل کارکنان معترض به همکاری این شرکت با اسرائیل را اخراج کرد
  • گوگل در دفاع از رژیم صهیونیستی ۲۰ کارمند دیگر خود را اخراج کرد