Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@01:33:56 GMT

کوچ بهاره عشایر استان اردبیل آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۳۱۸۲

کوچ بهاره عشایر استان اردبیل آغاز شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل امور عشایری استان اردبیل از آغاز کوچ بهاره زودهنگام عشایر استان اردبیل به ییلاقات به دلیل وضعیت خشکسالی مناطق قشلاقی خبر داد.

معرف آذری در آیین آغاز حرکت جامعه عشایری به ییلاقات اظهار کرد: یکی از بزرگترین اتفاقات سالانه در حوزه عشایر، انجام کوچ بهاره عشایر به سمت ییلاقات است که به صورت سنتی و با همراهی نهادها و دستگاه‌های خدمات‌رسان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش بارندگی‌ها در قشلاقات و نبود علوفه، با پیشنهاد جمعیت عشایری استان و تصویب ستاد ساماندهی عشایر قرار شد از 25 اردیبهشت تا پنجم خرداد کوچ بهاره عشایر انجام شود.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل گفت: براساس آیین‌نامه ساماندهی عشایر در ایام کوچ، دستگاه‌های خدمات‌رسان از جهاد کشاورزی گرفته تا نیروی انتظامی، علوم پزشکی، آب و فاضلاب و آموزش و پرورش باید خدماتی را به جمعیت عشایری ارائه کنند که انتظار می‌رود این خدمات از کیفیت و مطلوبیت خاص برخوردار باشد.

آذری افزود: آموزش و پرورش قرار شده نسبت به برگزاری امتحانات دانش‌آموزان جامعه عشایری بعد از پایان کوچ در مناطق ییلاقی اقدامات لازم را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: 12 هزار و 800 خانوار عشایر استان با بیش از 66 هزار نفر جمعیت همه ساله به کوچ بهاره را به سمت ییلاقات و دامنه‌های باغرو و بزگوش انجام می‌دهند تا در کنار دام‌های خود بتوانند شرایط مناسبی را تجربه کنند.

آذری اضافه کرد: از این تعداد خانوار عشایر، هشت هزار و 200 خانوار کوچ درون استانی دارند و چهار هزار و 400 خانوار نیز به شکل کوچ برون استانی از مزایای کوچ بهاره بهره‌مند هستند.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل به جمعیت 1.5 میلیون واحدی دام عشایر و تولیدات متنوع آنها در طول سال اعم از مواد پروتئینی و محصولات لبنی اشاره کرد و ادامه داد: 35 تا 40 درصد تولیدات استان در این بخش متعلق به جامعه پرتلاش عشایر استان اردبیل است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کوچ عشایر ییلاقات خشكسالي استانی اجتماعی عشایری استان استان اردبیل عشایر استان کوچ بهاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام رایگان بیمه روستایی ویژه مادران دارای سه فرزند

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مرکزی گفت: ۶۵۰ مادر روستایی و عشایر این استان تاکنون در طرح بیمه رایگان این صندوق ثبت‌نام کرده‌اند و تنها سه روز دیگر برای ثبت‌نام این طرح فرصت باقی است.

محمد هاشمی فر روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: این طرح در راستای ماده ۲۱ قانون حمایت از جوانی جمعیت است که از ۲۲ اسفندماه سال گذشته آغاز و تا ۳۱ فروردین‌ماه جاری ادامه دارد و دارای مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی، نقل و انتقالات سوابق بیمه و مستعمری بازماندگان است.

وی با بیان اینکه، هدفگذاری این طرح در کشور برای ۵۰۰ هزار مادر روستایی و عشایری است، عنوان کرد: مادران مشمول این طرح باید در رده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال باشند و فرزند سوم این مادران حداقل باید متولد اول فروردین‌ماه ۱۳۹۶ به بعد باشد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مرکزی ادامه داد: مادران روستایی و عشایری که بیش از سه فرزند داشته باشند، به ازای هر فرزند، ۲ سال سابقه بیمه برای آنها لحاظ می‌شود.

هاشمی فر اظهار کرد: مادران مشمول طرح می‌توانند در فرصت باقی مانده از طریق https://www.roostaa.ir و یا مراجعه به ۳۱ کارگذار سراسر استان مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: همه اقشار روستایی و عشایری می‌توانند با پرداخت حق بیمه توسط این صندوق از مزایای بیمه بهره‌مند شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مرکزی اضافه کرد: هشت سطح درآمدی برای صندوق تعریف شده که از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال تا ۳۹ میلیون ریال است.

هاشمی فر بیان کرد: ۲ سوم حق بیمه این افراد توسط دولت و یک سوم توسط متقاضیان پرداخت می‌شود.

وی گفت: ۷۸ هزار و ۶۰۶ نفر تاکنون در استان مرکزی تحت پوشش صندوق بیمه روستایی و عشایری درآمده و هم‌اکنون تعداد بیمه شده فعال ۴۵ هزار نفر است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مرکزی افزود: ۱۱ هزار و ۵۷۷ مستمری بگیر بازنشسته، فوتی و از کار افتاده نیز در استان وجود دارد.

هاشمی فر گفت: سال گذشته توسط این صندوق سه هزار و ۷۷۰ نفر نیز جذب شدند.

۳۱ دفتر کارگذاری صندوق بیمه روستایی و عشایری در استان مرکزی وجود دارد که بیشتر خدمات آن نیز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

منبع: برنا

tags # بیمه سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • آغاز سرشماری بهاره قرقاول در گلستان
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایر دارای سه فرزند و بیشتر
  • ثبت نام رایگان بیمه روستایی ویژه مادران دارای سه فرزند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان جنوبی
  • بیمه رایگان برای مادران روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند در کرمانشاه
  • آغاز کوچ بهاره عشایر ورامین به مراتع جنوبی شهرستان
  • بیمه رایگان مادران روستایی و عشایری در هرمزگان
  • کوچ بهاره عشایر خراسان جنوبی
  • ۵ طرح محوری خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ برای مناطق عشایری
  • آغاز کوچ بهاره عشایر شهرستان پیشوا