Web Analytics Made Easy - Statcounter

دویست و بیست و پنجمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور تشکیل شد و اعضا پیش از ورود به دستور جلسه، یاد مرحوم مهندس ترکان از همراهان دولت تدبیر و امید و از اعضای ستاد هماهنگی اقتصادی دولت را گرامی داشته و از خدمات خالصانه و صادقانه آن مرحوم قدردانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور با اشاره به خدمات مرحوم مهندس ترکان در مدت 4 دهه گذشته در جمهوری اسلامی گفت: مرحوم ترکان انسانی خدوم، خردمند، تلاشگر و خوشفکر بود که در مناصب و حوزه های مختلف به ویژه در حوزه های اقتصادی و صنعتی و حتی در حوزه دفاعی کشور منشاء خدمات و اثرات بسیار مهمی بوده و فقدان ایشان برای دولت و کشور ضایعه ای تاسف بار است.

ارائه پیشنهادهای رفع موانع تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی جهت تحقق شعار سال دستور جلسه امروز بود که رئیس جمهور در این ارتباط با بیان اینکه گشایش در فعالیت‌های اقتصادی مناطق آزاد بایستی همچنان از طریق سازوکارهای توسعه و جذب سرمایه‌گذاری خارجی، اعتمادسازی، ایجاد انعطاف برای بازاریابی و مشارکت در بازارهای منطقه‌ای و جهانی تداوم یابد، گفت: دولت تأکید دارد که توسعه اقتصادی مناطق آزاد بایستی با تشویق و ایجاد امنیت اقتصادی برای بخش خصوصی، انجام شود.

روحانی با بیان اینکه ساختار اقتصاد دولتی در این مناطق امکان مدیریت کیفی و هدایت سرمایه‌گذاری را کاهش می‌دهد و آسیب‌زا خواهد بود، افزود: تقویت بخش خصوصی و نظارت شفاف و قانونمند از طریق رعایت قوانین و مقررات معتبر بین‌المللی، نه تنها اعتماد فعالان اقتصادی را تقویت می‌کند، بلکه انگیزه آنها را برای ورود به این مناطق افزایش می‌دهد.

رئیس جمهور اظهار داشت: لازمه حضور عزتمندانه و موفق در تجارت جهانی و بازارگشایی صادراتی، فراهم آوردن محیط مساعد با عرف تجارت بین‌الملل و سازمان‌های منطقه ای و جهانی است و هر چه انگیزه سرمایه‌گذاری اقتصادی بیشتر شود و تنش‌های مختلف سیاسی کاهش یابد، امکان توسعه فعالیت‌های تولیدی و صادراتی و در نهایت گذار از اقتصاد نفتی و دولتی به اقتصاد مولد افزایش خواهد یافت.

روحانی با اشاره به اینکه بخش مهمی از تأمین زیرساخت‌ها در این مناطق صرفاً در حیطه اختیارات دولت نیست و نیازمند هماهنگی های کلان در حوزه منافع و اقتصاد ملی و منطقه‌ای است، تصریح کرد: در سیاست خارجی باید زمینه‌های رفع موانع کلان هم فراهم شود تا اقتصاد این مناطق از ظرفیت‌ها و فرصت‌های خارجی و منطقه‌ای محروم نشود.

در این جلسه، با بررسی پیشنهادهای شورای عالی مناطق آزاد، در جهت رفع موانع تولید و سرمایه گذاری، مقرر شد همه دستگاه های ذیربط، همکاری لازم را با دبیرخانه شورای عالی به عمل آورده و رفع موانع مربوطه در صورتجلسات مشترک، به تصویب برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حسن روحانی سرمایه گذاری مناطق آزاد رئیس جمهور رفع موانع منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای رشد اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، استاندار در جلسه گفتگوی دولت و بخش خصوصی با قدردانی از فعالان اقتصادی گفت: با وجود پستي بلندي های اقتصادي، مسير استان در جهت پيشرفت و رو به جلو قرار دارد و موانع بيشتر واحدهايي كه داشتيم رفع شده و به توليد بازگشتند.

محمدمهدی اعلایی گفت: بيشترين سرمايه گذاري خارجي در سال گذشته در استان اتفاق افتاده است و ميزان اشتغالزايي خوبي را شاهد بودیم. در سال ١٤٠٣ بنا بر همكاري مردم در توليد است و تورم ايجاده شده هم با توليد رفع ميشود و مصرف انرژي اگر توسط مردم رعايت شود در توليد ميتوانيم موفق باشيم.

وی تصریح کرد: تامين مالي مساله ديگري است كه بايد به آن بپرداديم و در مجموعه تشكل ها و دولت روشهايي كه براي تامين مالي واحد هاي توليدي ايجاد كنيم. سپرده هاي بانكي در حال حاضر ٨٠ هزار ميليارد تومان است و با نقدینگی سرگردان مواجهیم كه در صورت برنامه ریزی ميتوانيم موفق باشيم.

استاندار قزوین اظهار کرد: بخش خدمات باید در توسعه استان در حال افزايش باشد و براي آن برنامه ريزي كرد. در حوزه گردشگري به دنبال زير ساخت ها در اين زمينه باشيم. حمل و نقل مقوله ديگر است كه با سرمايه گذاران خارجي رایزنی شده که سیستم حمل و نقل به شكل حرفه اي باشد. در حوزه ريلي و فرودگاه سرمايه گذاري شود و بروكراسي كند که باعث کندی روند توسعه می شود باید حذف شود.

دیگر خبرها

  • بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون فراهم شده است
  • فرصت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌شود
  • دوستداران رانت؛ مخالفان مردمی‌سازی اقتصاد
  • مرتضی نائیجی در گفت و گو با قدس: شفافیت شرکت‌های دولتی به عنوان مهم‌ترین بخش اقتصادی در دست دولت، به پایان رسید
  • مناطق آزاد و ویژه، سرپنجه‌های اقتصاد ایران در عرصه بین‌المللی هستند
  • مناطق آزاد سرپنجه‌های اقتصاد ایران در عرصه بین‌المللی هستند
  • مناطق آزاد سرپنجه‌های اقتصاد ایران در عرصه بین‌المللی هست
  • آمار‌ها نشان دهنده پویایی و حرکت رو به جلو اقتصاد استان است
  • آمارها نشان دهنده پویایی و حرکت رو به جلوی اقتصاد استان قزوین است
  • گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای رشد اقتصادی