Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@14:07:45 GMT

نوسازی تجهیزات برنامه اصلی مپنا در واگن پارس است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۴۴۰۴

نوسازی تجهیزات برنامه اصلی مپنا در واگن پارس است

«عباس علی‌آبادی» روز یکشنبه در بازدید از شرکت واگن‌های اراک، افزود: نوسازی تجهیزات و عوامل تولید این واحد واگن‌سازی کلید خورده و به‌زودی تمامی دستگاه‌های این شرکت به‌روزرسانی می‌شوند.
وی ادامه داد:  شرکت واگن‌پارس اراک به لحاظ ساختاری مشکل چندانی ندارد و با توجه به استقرار شرکت‌های ماشین‌سازی و آذرآب در مجاورت این واحد می‌توان از ظرفیت آن‌ها برای بالندگی و نوسازی تجهیزات واگن‌های استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت مپنا شرکت واگن پارس را ز سرمایه‌های ملی دانست و گفت: در شرایط کنونی صنعت کشور به کلی دچار مشکل است و شرکت مپنا برای حل مشکلات واحدهای زیرمجموعه خود متکی به فکر، اندیشه و ظرفیت‌های داخلی است.
علی‌آبادی اظهار داشت: شرکت مپنا تلاش می‌کند یک تعامل سازنده‌ای با شرکت‌های زیرمجموعه خود برقرار کرده و در این مسیر صرف تشکیلاتی و ساختاری نیست بلکه باید به لحاظ فرهنگی، ادبیات کاری و استفاده از ظرفیت‌ها با یکدیگر گره بخورند.
وی بیان کرد:  بیش از ۲۰۰ نوع محصول هایتک در سطح جهانی از سوی شرکت‌های زیرمجموعه مپنا تولید می‌شود و قرار گرفتن واگن‌پارس در کنار مپنا می‌تواند گام مهمی برای بهبود سطح شاخص‌ها و مولفه‌های تولیدی واگن‌پارس باشد.
مدیرعامل شرکت مپنا اضافه کرد: ایجاد بازار برای مجموعه واگن پارس برنامه دوم این شرکت است و اکنون یک قرارداد هزار دستگاهی منعقد شده و کارگاه‌های این شرکت فعال هستند اما به دنبال قراردادهای بیشتری هستیم تا بتوانیم تعداد شیفت‌های کاری را بیشتر و از حداکثر این واحد تولید استفاده و میزان بهره‌وری را به بالاترین سطح ممکن برسانیم.
علی‌آبادی گفت: برای تنوع دادن به محصولات و ارتقای کیفی محصولات متناسب با فناوری روز دنیا باید کار کرد و اگر چه اکنون هم کیفیت محصولات واگن پارس مطلوب است اما بهبودکیفیت یک فرآیند جاری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: رویکرد جدی مپنا عبور از مرزهای داخل و توسعه صادرات است و با توجه به تجربه‌های ارزنده‌ای که واگن پارس در این زمینه دارد می توانیم موفقیت‌های در این زمینه به‌دست آورد.
مدیرعامل شرکت مپنا افزود: این شرکت در گام‌نخست فعالیت خود در واگن‌های یک‌هزار دستگاه واگن از این واحد تولیدی پیش‌خرید کرد که به زودی به مشتریان واقعی به فروش می‌رسد.
علی‌آبادی ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت آلومینیوم‌سازی المهدی از شرکت‌های زیرمجموعه مپنا است، نزدیک شدن به آلومینیوم اراک نیز از برنامه‌های آینده مپنا است.
مدیرعامل شرکت واگن‌های اراک نیز گفت: این شرکت دارای ۹۸۵ نفر پرسنل است که میانگین تحصیلات پرسنل به بالای فوق دیپلم می‌رسد و عمده محصولات نیز سامل تولید واگن های مسافری، انواع واگن باری، لوکوموتیو و واگن های مترو می رسد.
‌«محمدرضا مختاری» افزود: با اشاره به اینکه شرکت تاکنون ۲ هزار دستگاه صادرات به کشورهایی چون چین، کوبا، بنگلادش، سوریه و سودان داشته است، گفت: ظرفیت اسمی شرکت سالانه تولید هزار دستگاه انواع واگن است و از ابتدای تاسیس تاکنون ۱۲ هزار دستگاه انواع واگن در شرکت تولید شده است و در واقع ۷۰ درصد واگن های در حال سیر در کشور تولید شرکت واگن پارس است.
وی با اشاره به برنامه پنج ساله تولید در شرکت برای سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ بیان کرد: برای این سال ها تولید ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع واگن برنامه ریزی شد که تا پایان سال ۱۳۹۹ و برنامه ریزی تولید یک هزار و ۸۰۰ دستگاه واگن، یک هزار و ۷۲۸ دستگاه معادل ۹۶ درصد برنامه انجام شده است و با وجود همه سختی‌ها در سال گذشته ۵۳۲ دستگاه واگن تولید شد.
مدیرعامل شرکت واگن‌های اراک گفت: در سه تا چهار اخیر تعداد قراردادها و تولیدات را افزایش چشمگیری داشت به طوری که قرارداد تولید چهار هزار دستگاه واگن بسته شد و اکنون تولید یک‌هزار و ۱۲۷دستگاه قرارداد قطعی دارد و تاکنون ۲۳۸ دستگاه تولید و تحویل شده است و ۸۸۹ دستگاه نیز باید تولید شود.
مختاری افزود: براساس برنامه پنج ساله امسال واگن پارس باید ۷۰۰ دستگاه تولید کند. در حال حاضر تولید ماهانه شرکت به ۶۰ دستگاه رسیده است اما، باید به ماهی ۸۰ دستگاه برسیم و آرام آرام به ظرفیت اسمی شرکت که تولید هزار دستگاه در سال است، دست یابیم.
وی با بیان اینکه بر اساس نظر هیات مدیره در سال جاری تولید ۸۸۵ دستگاه در واگن پارس هدفگذاری شد بیان کرد: که برنامه دوم در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ساماندهی خطوط تولید، آماده سازی خطوط تولید، تعمیرات فیکسچرها و ایستگاه های کاری، آماده سازی و تعمیرات ماشین آلات فرسوده، محوطه سازی و انجام عملیات تسطیح جهت طرح های توسعه انبارها، انجام تعمیرات اساسی کابین های رنگ را از جمله اقدامات انجام شده در ابتدای سال جاری از مهترین اقدامات این واحد واگن سازی است.
شرکت واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است که در سال ۱۳۵۴ آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۶۴ با سرمایه‌گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعه‌های این سازمان پیوست.
کارگاه‌های تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت ۳۳ هکتار جانمایی شده  و به‌عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگن‌های باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حمل و نقل ریلی ایران است.
تا کنون ۱۲ هزار انواع واگن باری (نیمی از واگن‌های باری کشور)، ۴۰۰ دستگاه واگن مسافربری و ترنست و ۳۰۰ واگن مترو در شرکت واگن پارس اراک تولید شده است.

۱۰۰ درصد سهام شرکت واگن‌های اراک آذرماه سال ۹۹ به گروه صنعتی مپنا واگذار شد.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی وزارت صنعت معدن و تجارت شرکت مپنا شرکت واگن سازی پارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی وزارت صنعت معدن و تجارت اراک استان مرکزی وزارت صنعت معدن و تجارت شرکت مپنا شرکت واگن سازی پارس اخبار کنکور شرکت واگن های اراک شرکت واگن پارس مدیرعامل شرکت دستگاه واگن هزار دستگاه انواع واگن شرکت مپنا علی آبادی یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۴۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپل جایگاه برتر تولید گوشی‌های هوشمند را از دست می‌دهد

ایتنا - کاهش شدید فروش سازنده آیفون پس از عملکرد قدرتمندش در سه ماهه چهارم رخ می‌دهد، زمانی که سامسونگ را به عنوان تولید کننده شماره یک گوشی در جهان پشت سر گذاشت.
داده‌های شرکت تحقیقاتی IDC نشان می‌دهد که محموله‌های گوشی‌های هوشمند اپل در سه ماهه اول سال 2024 حدود 10 درصد کاهش یافته است، که به دلیل تشدید رقابت توسط سازندگان تلفن‌های هوشمند اندرویدی است که قصد دارند رتبه اول را کسب کنند.

به گزارش ایتنا، محموله‌های جهانی گوشی‌های هوشمند در طول ژانویه تا مارس 7.8 درصد افزایش یافت و به 289.4 میلیون دستگاه رسید.

کاهش شدید فروش سازنده آیفون پس از عملکرد قدرتمندش در سه ماهه چهارم رخ می‌دهد، زمانی که سامسونگ را به عنوان تولید کننده شماره یک گوشی در جهان پشت سر گذاشت. در حالی که برندهای چینی مانند هواوی سهم بازار را به دست آورده‌اند، با 17.3 درصد سهم بازار به رتبه دوم بازگشته است.

شیائومی، یکی از تولیدکنندگان برتر گوشی‌های هوشمند در چین، با سهم بازار 14.1 درصدی در سه ماهه اول، جایگاه سوم را به خود اختصاص داد. سامسونگ کره جنوبی که جدیدترین سری گوشی‌های هوشمند پرچمدار خود - سری گلکسی اس 24 - را در ابتدای سال عرضه کرد، بیش از 60 میلیون گوشی را در این دوره به فروش رساند. ارائه‌دهنده داده‌ها پیش از این اعلام کرده بود که فروش جهانی گوشی‌های هوشمند گلکسی اس 24 در مقایسه با سری گلکسی اس 23 سال گذشته در سه هفته اول عرضه، 8 درصد افزایش یافته است.

 

طبق گزارش IDC، اپل در سه ماهه اول 50.1 میلیون دستگاه آیفون فروخته است که در مقایسه با 55.4 میلیون دستگاه در مدت مشابه سال گذشته کمتر است. فروش گوشی های هوشمند اپل در چین در سه ماهه پایانی سال 2023 نسبت به سال قبل 2.1 درصد کاهش یافته است.

این کاهش بر چالش‌های پیش روی شرکت آمریکایی در سومین بازار بزرگ خود تأکید می‌کند، زیرا برخی از شرکت‌های چینی و سازمان‌های دولتی استفاده کارمندان از دستگاه‌های اپل را محدود می‌کنند، اقدامی که منعکس‌کننده محدودیت‌های دولت ایالات متحده برای برنامه‌های چینی به دلایل امنیتی است.

این شرکت مستقر در کالیفرنیا، در ماه ژوئن کنفرانس توسعه دهندگان جهانی خود (WWDC) را برگزار خواهد کرد، جایی که به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری که آیفون‌ها، آی‌پدها و دیگر دستگاه‌های اپل را تامین می‌کند، برجسته خواهد کرد.
سرمایه‌گذاران منتظر به‌روزرسانی‌های توسعه هوش مصنوعی در اپل هستند، که تاکنون در مورد استفاده از فناوری هوش مصنوعی در دستگاه‌های خود صحبت نکرده است. این شرکت در اوایل سال جاری عنوان با ارزش ترین شرکت جهان به مایکروسافت از دست داد.

دیگر خبرها

  • آزمون سخت دولت برای باز کردن گره حمل‌و‌نقل شهروندان تهرانی!
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • توضیحات زاکانی درباره واردات پله برقی و آسانسور از چین
  • پله‌های برقی تهران نونوار می‌شود
  • پله‌های برقی تهران بالاخره نونوار می‌شود
  • مظلومترین حلقه زنجیره ریلی تولیدکننده واگن است
  • نصب ۶۰ دستگاه پله برقی در سه ماه آینده
  • اپل جایگاه برتر تولید گوشی‌های هوشمند را از دست می‌دهد