Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شکری، شهردار منطقه ۱۳ تهران در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره ساخت پایگاه مدیریت بحران در شرق تهران اظهارداشت: یکی از اتفاقاتی که با همت سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و  معاونت عمرانی شهرداری تهران رخ داد، کلنگ‌زنی ساختمان مدیریت بحران منطقه۱۳ است. در این پروژه امکاناتی از قبیل آموزش، انبار، اورژانس، هلال احمر کنترل نظارت در بحث ایمنی و بحران در پهنه شرق انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پایگاه جزو معدود پروژه‌هایی است که در زمان کلنگ‌زنی ۶دانگ زمین تملک، قرارداد آن بسته و پیمانکارانش انتخاب شده تا بعد از آن مشکل اجرایی، تملکی و معارضی ایجاد نشود و بر همین اساس این پروژه طی کمتر از ۱۶ماه به بهره‌برداری می‌رسد. 

شهردار منطقه۱۳تهران ادامه داد: این پروژه با مساحت ۲هزار و ۵۰۰ متر مربع بنا درحال ساخت است و در حالیکه استاندارد پایگاه‌های مدیریت بحران در شهر تهران 2 هزار مترمربع (هزار مترمربع سوله، هزار مترمربع فضای باز است) ولی با توجه به مشکل کمبود زمین در محدوده ناحیه و معضل بافت فرسوده، این پایگاه با طراحی خاص و متفاوت از پایگاه‌های دیگر با لحاظ تمام استانداردهای لازم و در نظر گرفتن مبحث 19 مقررات ملی ساختمان و استحکام پایگاه ویژه مدیریت بحران در۴ طبقه ساخته می‌شود.

شکری ادامه داد: در این پایگاه ایجاد تمام کاربری‌های لازم از قبیل اورژانس، سالن جلسات، انبار بزرگ، اتاق مدیریت، کلاس‌های مختلف آموزشی، هلال احمر و گروه‌های دوام مدنظر است.

وی افزود: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر اینکه هر ناحیه شهرداری باید یک پایگاه مدیریت بحران داشته باشد، این اقدام در منطقه۱۳ انجام شده و با توجه به بافت فرسوده و کمبود زمین و سرانه‌های خدماتی پایین با تملک چند ملک و یکسان‌سازی آن این اقدام انجام شده تا در زمان بحران احتمالی پشتیبانی از محله داشته باشیم.

شهردار منطقه۱۳ گفت: اکنون ۴ پایگاه مدیریت بحران آماده به کار و عملیاتی و یک پایگاه در حال احداث دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری منطقه 13 تهران افتتاح ایستگاه مدیریت بحران مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، به دنبال اعلام نیاز مسئولان استانی سیستان و بلوچستان، شهرداری تهران در تلاش است دومین محموله از تجهیزات مورد نیاز مناطق سیل زده را به این مناطق ارسال کند. علیرضا جعفری، مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با همشهری آنلاین ضمن بیان این مطلب درباره اقداماتی که تاکنون از سوی شهرداری تهران برای کمک به سیلزدگان سیستان و بلوچستان انجام شده است، گفت: با توجه به دستور وزیر کشور و تدبیر شهردار تهران، قرار شد شهرداری تهران نیز بخشی از فعالیت امدادرسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان را برعهده بگیرد و بر این اساس، ابلاغ شد که ما از طریق حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری تهران و ستاد مدیریت بحران شهر تهران یک سری اقلام برای کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اعزام کنیم.

جعفری با اشاره به آماده سازی و ارسال تعدادی پمپ آبکش سبک و نیمه سنگین توسط سازمان آتش‌نشانی و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران،بلافاصله بعد از ابلاغ این موضوع به معاونت خدمات شهری، اضافه کرد: تعداد ۱۰ پمپ فوکس و ۲۵ پمپ‌ کف‌کش ۲ اینچ و ۳.۵ اینچ به محل سیل ارسال شد و نزدیک به ۳۰ نیروی خدمات‌رسان شهرداری شامل ۲۳ نیروی آتش‌نشان، ۴ نیروی مدیریت بحران و ۲ نیروی مدیریتی از معاونت خدمات شهری نیز در دو اعزام هوایی و زمینی برای امدادرسانی به استان سیستان و بلوچستان رفتند.

او با اشاره به فعالیت نیروهای امدادی شهرداری تهران در شهرستان کنارک، از آمادگی برای ارسال دومین محموله کمک به این شهرستان خبر داد و ادامه داد: با توجه به این‌که مسئولان استانی اعلام کرده‌اند به ماشین‌های ‌آبکش احتیاج دارند، در حال حاضر در تلاش برای اعزام دومین محموله کمک یعنی ماشین‌های تخصصی آبکش هستیم که با توجه به ارسال هوایی بار سنگین از سوی سازمان هلال احمر، با محدودیت‌هایی برای ارسال بار از طریق هوایی مواجهیم اما به محض اعزام این محموله جزئیات آن اعلام خواهد شد.

جعفری، اقلام مورد نیاز اعلام شده از سوی مسئولان استانی را ماشین‌های آبکش جنتکس (دارای هر دو سیستم واترجت و لجن‌کش)، مخازن زباله و برخی اقلام دیگر عنوان کرد و درباره وضعیت کنونی کنارک گفت:در حال حاضر خیابان‌های اصلی شهرستان کنارک با تلاش نیروهای امدادی پاکسازی شده و قابل تردد است اما همچنان آب در منازل مسکونی وجود دارد و عوامل سازمان آتش‌نشانی و مدیریت بحران شهرداری تهران هر روز تا پاسی از شب مشغول آبکشی از خانه‌های شهر کنارک هستند.

کد خبر 846158 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سيل وزارت کشور آتش‌ نشانی شهردارى تهران مدیریت بحران

دیگر خبرها

  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • ببینید | هشدار جدی مدیریت بحران به مردم تهران!
  • بارش های شدید در راه تهران؛ هشدار مدیریت بحران
  • هشدار نارنجی هواشناسی در قم
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • چراغ‌های راهنمایی و بوستان‌ها به کلید محافظ جان مجهز می‌شوند
  • آماده باش مدیریت بحران در تهران
  • طرح رصد باید تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود/ انجام یک پروژه کوچک به خواست مردم به اندازه یک کلان پروژه تاثیر گذار است