Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@10:09:53 GMT

جنایات اسرائیل و آزمون سخت شورای امنیت

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۷۱۵۹

جنایات اسرائیل و آزمون سخت شورای امنیت

به گزارش ایرنا، شکل‌گیری رژیم جعلی به نام ‌رژیم‌صهیونیستی در فلسطین، بحران دیرینه‌ای را رقم زد که هر سال، شرایط آن برای مردمان اصلی این سرزمین یعنی فلسطینیان سخت‌تر کرده است.

این موجود که با تصمیم اروپایی‌ها و حمایت آمریکا خلق شد، به هیچ یک از موازین بین‌المللی پایبند نبوده و تحت چتر حمایتی بی دریغ همه دولت‌های مستقر در کاخ سفید، تنها به تجاوز و اشغالگری ادامه داده است به گونه‌ای که دیگر اثری از مرزهای شناخته شده ۱۹۶۷ هم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتار غیرنظامیان به ویژه زنان و کودکان، اجبار به تخلیه اراضی و تخریب منازل اجدادی فلسطینیان در کنار تداوم شهرک‌سازی در این مناطق غصب شده، محاصره مزدم غزه که حتی به آب آشامیدنی هم دسترسی ندارند و موج آوارگان و بی‌خانمان‌ها، بخشی از سالها جنایتی است که در انظار جهانیان رخ داده است.

با روی کار آمدن دولت ترامپ که بر پایه یکجانبه‌گرایی و نادیده‌انگاری نهادهای بین‌المللی شکل گرفت، قدس پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام، قراردادهای بی‌شماری برای همکاری در شهرک‌سازی منعقد و در حمایت از جنایات این رژیم، آمریکا از نهادهای مختلف بین‌المللی هم خارج شد.

اما دولت فعلی آمریکا که با شعار دموکراسی، دیپلماسی و چندجانبه‌گرایی روی کار آمد هم تاکنون رویکرد چندان متفاوتی نداشته است.

دو بار تلاش شورای امنیت برای صدور بیانیه به منظور کاهش تنش در سرزمین‌های اشغالی با مخالفت آمریکا روبرو شد.

رئیس جمهوری و دیگر مقام‌های این کشور به ویژه لوید آستین وزیر دفاع آمریکا بر حق دفاع از خود رژیم صهیونیستی تاکید کردند و در این مسیر چراغ سبزی قوی به جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیست نشان دادند.

با این حال، با فشار افکار عمومی و پیگیری اعضای دیگر شورای امنیت همچون چین، تونس، نروژ، روسیه و دبیرخانه سازمان ملل، نشست دیگری پیش روی شورای امنیت قرار دارد که تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد.

در این رابطه، مری رابینسون رئیس سازمان متنفذان و رئیس جمهوری سابق ایرلند،گفت: کشتار بی گناهان تحمل‌ناشدنی است و اکنون باید متوقف شود.

وی افزود: مردم اسرائیل و فلسطین تنها در صورت تحقق راه حل عادلانه درگیری، پایان اشغال و احترام کامل به حقوق بشر قادر خواهند بود در صلح زندگی کنند.

رئیس گروه پیشکسوتان سازمان ملل متحد ادامه داد: به ویژه شورای امنیت سازمان ملل باید قدم بردارد و پیامی شفاف ارسال کند که خونریزی بیشتر و تحریکات تحمل نخواهد شد.

«سازمان پیشکسوتان» یا «سازمان منتفذان»، یک سازمان بین‌المللی غیردولتی از چهره‌های دولتی است که به عنوان فعالان صلح و مدافعان حقوق بشر، فعالیت می‌کنند.

آن‌ها خود را به عنوان «رهبران مستقل جهانی برای صلح و حقوق بشر» توصیف می‌کنند. این سازمان شامل ۱۲ عضو از شاخص‌ترین فعالان بازنشسته عرصه‌های سیاسی و فرهنگی است که دیگر دارای هیچ مقام رسمی نیستند و بر اساس تمایل مشترکی برای دستیابی به صلح و حقوق بشر جهانی فعالیت می‌کنند. این سازمان توسط نلسون ماندلا درسال۲۰۰۷ میلادی ایجاد شد.

هدف ماندلا این بود که از تجربه بزرگان و سیاستمداران استفاده کند تابا مشکلات به ظاهر حل‌ناشدنی چون تغییر آب و هوا، بیماری‌های بدون درمان، فقر، منازعات سیاسی درجهان مبارزه کنند و راه حلی سودمند ارائه دهند.

علاوه بر رابینسون، بان کی مون معاون سازمان متنفذان و دبیرکل پیشین سازمان ملل متحد هم اظهار کرد: تشدید جدی خشونت برای هر پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل یک آزمون است.

وی افزود: شورا باید این قدرت را داشته باشد که همه طرف‌ها را در مورد نقض قوانین بین‌المللی پاسخگو نگهدارد.

دبیرکل پیشین سازمان ملل متحد ادامه داد: هیچ کشور عضو دائمی شورای امنیت نباید در نشست بعدی این شورا از وتو استفاده کند، بلکه باید سازمان ملل را قادر سازد تا نقش قانونی و اصلی خود را در رسیدگی فوری به این مناقشه ایفا کند.

حال باید دید آیا سازمان ملل این بار هم تنها به قرائت بیانیه‌ها اکتفا خواهد کرد یا اینکه گامی ولو در حد یک بیانیه جمعی، برای کاهش تنش در این منطقه برخواهد داشت.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد شورای امنیت سازمان ملل دولت ترامپ ایالات متحده آمریکا دولت بایدن قدس نوار غزه رژیم صهیونیستی فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد شورای امنیت سازمان ملل دولت ترامپ سازمان ملل متحد شورای امنیت سازمان ملل دولت ترامپ ایالات متحده آمریکا دولت بایدن قدس نوار غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اخبار کنکور سازمان ملل متحد رژیم صهیونیستی شورای امنیت بین المللی حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۷۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه خواستار بررسی تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تاس، نبنزیا روز چهارشنبه (به وقت محلی) در نشست شورای امنیت درباره تحولات غرب آسیا و فلسطین با بیان اینکه غزه شاهد بروز یک فاجعه بی‌سابقه است، اظهار کرد: اما با این وجود، (رژیم) اسرائیل مانع ورود نیمی از کاروان‌های کمک‌های بشردوستانه به این منطقه می‌شود.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با تاکید بر اینکه نقش آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) باید به طور کامل احیا شود تا وضعیت فلسطینیان غزه بیش از پیش بحرانی نشود، خاطرنشان کرد: کل منطقه از عواقب و اثرات منفی تضعیف نقش آنروا، متأثر خواهد شد.

نبنزیا در ادامه با اشاره به پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به قطعنامه‌های سازمان ملل، یادآور شد: قطعنامه شماره ۲۷۲۸ شورای امنیت سازمان ملل که خواستار برقراری آتش‌بس در نوار غزه در ماه رمضان بود، اجرایی نشد و به همین دلیل این شورا باید به فوریت موضوع اعمال تحریم‌ها علیه رژیم صهیونیستی را بررسی کند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • نماینده روسیه: شرم بر آمریکا باد!
  • ۶ پیشنهاد امیرعبداللهیان در شورای امنیت سازمان ملل چه بود؟
  • نماینده روسیه در شورای امنیت : آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است
  • امیرعبداللهیان: وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده است / به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • پیام‌هایی که ایران برای آمریکا ارسال کرد
  • امیرعبداللهیان: به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • ببینید| لحظه ورود وزیر خارجه ایران به آمریکا پس از حمله به اسرائیل
  • روسیه خواستار بررسی تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • روسیه خواستار رأی گیری درباره تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • روسیه: آمریکا مقصر افزایش تنش در خاورمیانه است