Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی از ارسال بیش از ۱۵ هزار و ۸۰۰ اثر پژوهشی در قالب های متنوع کتاب، مقاله، پایان نامه و نیز ترجمه از سوی طلاب برادر و خواهر سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام محمدصالح مازنی،‌ طی سخنانی در نشست خبری این جشنواره که در سالن جلسات دبیرخانه انجمن های علمی حوزه برگزار شد، اظهار داشت: در مجموع بیش از 12 هزار نفر از طلاب خواهر و برادر سراسر کشور به این جشنواره آثار خود را ارسال نمودند که کل آثار پژوهشی دریافت شده به این وسیله، 15 هزار و 821 اثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد، 8 هزار و 267 اثر مربوط به برادران و 7 هزار و 554 اثر نیز مربوط به خواهران طلبه بوده است.

مدیر ترویج پژوهش حوزه های علمیه همچنین با اشاره به این که مجموعاً ۳۴۷ پایان نامه از سوی خواهران و ۶۹ پایان نامه از سوی برادران به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، گفت: در بخش ویژه جشنواره با دو موضوع مهم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و نیز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت در مجموع 475 اثر به دبیرخانه جشنواره علامه حلی ارسال شد، ضمن آن که از سوی استان ها نیز 570 اثر مربوط به برگزیدگان استانی جشنواره به دست ما رسید.

وی یادآور شد: از میان استان ها، قم بیشترین آثار برگزیده را داشته و در مرتبه بعد استان اصفهان قرار می گیرد، ضمن آن که در مراسم اختتامیه که 27 اردیبهشت ماه در سالن مرحوم آیت الله شرعی حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود از سه دبیرخانه فعال استان های قزوین، هرمزگان و اصفهان تقدیر به عمل می آید.

گفتنی است مراسم تقدیر و تجلیل از برگزیدگان این دوره از جشنواره در ده شاخه و رشته علمی، فردا با قرائت پیام آیت الله مظاهری و نیز سخنرانی مدیر حوزه های علمیه خواهران و معاون پژوهش حوزه های علمیه کشور در قم برگزار می شود.

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: علامه حلی جشنواره علامه حلی حوزه های علمیه حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۹۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی با روسیه و چین راه‌اندازی می‌شود

مسئولین مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علامه طباطبایی در نشستی مشترک تصمیم گرفتند که دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی "ایران و روسیه" و "ایران و چین" را راه‌اندازی کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک مسئولین مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علامه طباطبایی به منظور فعال‌سازی ظرفیت‌های دانشگاهی در گفت‌وگوها و تعاملات فرهنگی بین‌المللی برگزار شد.

در این دیدار، ضمن راه‌اندازی دو دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه و ایران و چین در این دانشگاه، در خصوص سیاست‌ها و برنامه‌های این دو دبیرخانه و همچنین، همکاری مشترک دانشگاه علامه طباطبایی در برگزاری اجلاس منطقه‌ای «گفت‌وگوهای فرهنگی آسیایی، ائتلاف برای صیانت از خانواده» تبادل نظر شد.

این نشست که با حضور علی اکبر ضیائی، رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ محمدعلی ربانی، دستیار رئیس این سازمان در امر گفت‌وگوهای فرهنگی و حقوق بشر؛ حسین پور، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی؛ فاتحی، رئیس پژوهشکده تحول و کارشناسان برگزار شد، درباره برنامه‌ریزی مشترک به منظور فعال کردن دبیرخانه و اجرای برنامه‌های مشترک سازمان و دانشگاه علامه توافقاتی حاصل شد.

تربیت مدیران حکمرانی قرآنی طبق اندیشه‌های امام موسی صدر

رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست با اشاره به اهمیت چین و روسیه در مناسبات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ضرورت‌ها و سودمندی‌های فعال سازی و جذب مشارکت نهادهای علمی فرهنگی و نخبگان دو کشور در توسعه و تعمیق ارتباطات علمی و فرهنگی دو کشور به تشریح وظایف و نقش دبیرخانه‌های دوجانبه گفت‌وگوهای فرهنگی در فراهم سازی فرصت‌های ارتباطات علمی وفرهنگی و حرکت در جهت حل‌وفصل مسائل فرهنگی مشترک پرداخت.

مسئولین دانشگاه علامه طباطبایی نیز با اشاره به سابقه همکاری با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اجرای طرح گفت‌وگوهای فرهنگی، از راه اندازی دو دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه و ایران و چین در این دانشگاه استقبال کرده، نسبت به برپایی دور سوم گفت‌وگوهای فرهنگی ایران و روسیه و میزبانی پنجمین دور گفت‌وگوهای ایران و چین اعلام آمادگی کردند.

معاون پژوهشی دانشگاه با توجه به ظرفیت و سابقه فعالیت‌های دانشگاه علامه در حوزه زنان و خانواده، آمادگی این دانشگاه را جهت میزبانی اجلاس آسیایی ائتلاف برای صیانت از خانواده با مشارکت دیگر نهادهای علمی و تخصصی کشور اعلام داشت.

او همچنین، توسعه تعاملات علمی فرهنگی با مراکز دانشگاهی حوزه مقاومت و جهان اسلام را از دیگر اولویت‌های دانشگاه علامه طباطبایی برشمرد و ابراز امیدواری کرد دبیرخانه تخصصی گفت‌وگوهای فرهنگی حوزه مقاومت نیز در این دانشگاه راه‌اندازی و فعال شود.

در این نشست علاوه بر راه‌اندازی دو دبیرخانه فوق، مقرر شد با جلب مشارکت دیگر مراکز فرهنگی و دانشگاهی کشور جهت عضویت در دبیرخانه‌های ایران و چین، ایران و روسیه و دبیرخانه ائتلاف آسیایی برای صیانت از خانواده، کمیته‌های علمی و اجرایی برای برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مربوط به گفت‌وگوها فعال شده و دستور کار دبیرخانه نیز مشخص شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی با روسیه و چین راه‌اندازی می‌شود
  • ارسال بیش از ۵۰۰ اثر به دبیرخانه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد
  • ارسال بیش از ۵۰۰ اثر به دبیرخانه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی ترکی
  • ارسال ۵۸۷ اثر به دبیرخانه دومین جشنواره مطبوعات شرق کشور
  • فراخوان سراسری «وعده صادق» منتشر شد
  • آثار خود با موضوع «وعده صادق» را در ۴ محور ارسال کنید