Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملکشاهی گفت: بین آقای لاریجانی و آقای رئیسی دو قطبی ایجاد نخواهد شد؛ آقای رئیسی اعلام کرد که من مستقل هستم و همان بحث که آقای رئیسی اعلام کردند نشان می دهد که دنبال دو قطبی کردن انتخابات نیست.

"محمدرضا ملکشاهی" نماینده مجلس دهم؛ در گفتگو با خبرنگار سیاسی برنا با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت مشارکت حداکثری مردم گفت: بزرگان شرایطی فراهم کنند که مردم با حداکثر اشتیاق پای صندوق‌های رای بیایند و از نظام و دستاوردهای نظام و ارزش‌ها دفاع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده پیشین مجلس افزود: اگر تایید صلاحیت‌ها از جناح‌های مختلف، چه افراد مستقل، چه اصولگرا و چه اصلاح طلب باشند قدری مردم امیدواری‌شان در انتخابات و اینکه حضور پررنگتری داشته باشند بیشتر خواهد شد. 

او ادامه داد: مردم همه به دنبال اقتدار نظامی و اقتصادی کشورند و کسانی که بتوانند در رفع فشار اقتصادی مردم برنامه داشته باشند و صادقانه حرکت کنند وتجربه گذشته خود را در مبارزه با فساد و رانت نشان بدهند مردم هم مثل همیشه پای کار می‌آیند.

ملکشاهی در رابطه با اعلام کاندیداتوری آقایان رئیسی و لاریجانی و دو قطبی‌گری در رقابت افزود: بین آقای لاریجانی و آقای رئیسی دو قطبی ایجاد نخواهد شد؛  آقای رئیسی اعلام کرد که من مستقل هستم و همان بحث که آقای رئیسی اعلام کردند نشان می دهد که دنبال دو قطبی کردن انتخابات نیست حالا اگر دیگران می خواهند دو قطبی کنند موضوع دیگری است.

او همچنین گفت: دو قطبی کردن شاید شرایطی حاصل کند که مردم را بیشتر پای صندوق رای بیاورد و دعواهای سیاسی را شکل بدهند اما این شرایط به نفع مردم نیست. مردم ما فهیم تر از این هستند و دنبال هیاهوهای جریانات سیاسی و ستادهای انتخاباتی نخواهند رفت و کسانی را انتخاب خواهند کرد که بدانند در توانش هست که مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را حل کند و نظام را در حوزه اقتصاد به اقتدار برساند.

نماینده مجلس دهم با بیان اینکه باید منتظر نظر شورای محترم نگهبان برای انتخاب میان افراد مختلف با شعارها و دیدگاه‌های مختلف ماند تصریح کرد: اکنون شاهدیم برای انتخاب یک نفر حدود 50 نفر وارد میدان شده‌اند البته دلیلش فقدان احزاب فراگیر در کشور است و هرکسی احساس تکلیف می کند می آید.

نماینده مردم خرم‌اباد در مجلس دهم در رابطه با حضور محمود احمدی‌نژاد و اظهارات او افزود: احمدی نژادی که چنین اظهارنظرهایی دارد و چنین حرکتهای ناشایستی دارد با آن احمدی نژادی که در دوره اول و دوم خودش را به مردم و به خواص و جریانهای سیاسی معرفی کرد خیلی متفاوت است . گفتگوهایی که امروز دارد در جهت مصالح جمهوری اسلامی نیست او کاملا در اشتباه است و در توهم بسر می برد و یک فرد متوهم هم نمی تواند رئیس جمهور ملتی باشد که فهیم هست و دشمن قسم خورده ای دارد و شهدای زیادی راتقدیم جامعه کرده است.

ملکشاهی ادامه داد: احمدی نژاد در رابطه با لبنان و سوریه و سپاه قدس در رابطه با اسرائیل اظهار نظرهای عجیبی می کند این وابستگی به جریان سیاسی وابسته به انقلاب ندارد در نتیجه این را باید خارج از یک تفکر دیگر مورد بررسی قرار داد.

او در پایان عنوان کرد: من از آقای رئیسی باتمام وجود حمایت می کنم. امروز مردم مبارزه با فساد و رانت و تقویت تولید وتحقق شعار حضرت آقا را در حوزه اقتصاد و کارآمدی مدیران را می خواهند که آقای رئیسی این خصوصیات را دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس برنا رهبر معظم انقلاب انتخابات رقابت مشکلات اقتصادی اقتصاد جمهوری اسلامی جامعه لبنان سوریه انقلاب انتخابات 1400 نماینده مجلس دهم آقای رئیسی اعلام دو قطبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، ماجرای شادی پریدر و برنامه بی نتیجه ای که او برای ورود به انتخابات فدراسیون شطرنج داشت، مجدد منجر به عیان شدن چالش «سرپرست»ها در ورزش و به ویژه در رابطه با انتخابات فدراسیون ها شد.

البته وزیر ورزش با تاکید خود در حکم صادره برای سرپرست ها، سعی در برطرف شدن این چالش ها داشته است اما اقدام اخیر سرپرست فدراسیون شطرنج که پیش از این توسط سرپرست فدراسیون دوومیدانی هم انجام شده بود، حکایت از سفت و محکم نبودن این تاکید دارد که ادامه آن می تواند چالش امروز سرپرست‌ها را عمیق تر و تبعات آن را گسترده تر کند.

تاکیدی خلاف اساسنامه و آیین نامه

«سرپرست» ها مدیران مقطعی برای فدراسیون ها هستند که عملکرد و تصمیم گیری آنها به نوعی تعیین کننده خط مشی انتخابات فدراسیون ها و چگونگی پیگیری مسیر آنها تا رسیدن به نتیجه است. کمااینکه در سال های اخیر و در بسیاری موارد ورود همین افراد به انتخابات، چالش ها و حواشی زیادی را پیرامون انتخابات شان ایجاد کرد که حتی منجر به جابه جایی زمان آن هم شد.

به همین دلیل بود که کیومرث هاشمی وزیر ورزش اقدام به ممانعت از حضور سرپرست فدراسیون ها به انتخابات‌شان کرد. اینگونه که او در بخشی از حکم صادره برای سرپرست فدراسیون ها ضمن مهم شماردن اصل بی طرفی و عدالت محوری، تاکید ویژه بر «عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب» دارد.

آنچه مسلم است وزیر ورزش با هدف برگزاری سالم تر انتخابات فدراسیون ها و برگزاری آنها بدون هیچ «سو و جهتی»، به سرپرست ها برای کاندیدا نشدن توصیه عدم ورود می کند و آن را در احکام صادره برای آنها هم قید می کند. این در حالی است که در اساسنامه فدراسیون ها و آیین نامه هایی که برای برگزاری انتخابات تدوین شده است، اشاره ای به کاندیدا شدن سرپرست ها نشده و در واقع منعی برای آنها در این مورد نیامده است.

بنابراین طبق اساسنامه و آیین نامه، سرپرست ها می توانند بدون نیاز به استعفا متقاضی ریاست فدراسیون مطبوع خود شوند و در واقع منعی برای کاندیدا شدن آنها وجود ندارد.

اساسنامه و آیین نامه انتخاباتی منعی برای حضور سرپرست ها در انتخابات فدارسیون ها ندارد اما وزیر ورزش آنها را به عدم کاندیدا شدن توصیه می کند

توصیه وزیر؛ اصلی که نادیده گرفته می شود

با این حال بسیاری از سرپرست ها به احترام وزیر و حکمی که از او دریافت کرده اند، همین تاکید را سرلوحه کارشان قرار داده اند و در رابطه با انتخابات فدراسیون، صرفا مدیریت برگزاری آن را دنبال کردند اما در این میان بودند افرادی که خلاف آن عمل کردند مانند مهدی مبینی؛ او ۷ آذر سال گذشته به عنوان سرپرست فدراسیون دوومیدانی منصوب شد اما ۲۶ اسفند سال گذشته به قصد نام نویسی به عنوان کاندیدای ریاست این فدراسیون استعفا داد.

شادی پریدر سرپرست فدراسیون شطرنج هم همین برنامه را در سر داشت و حتی برای اجرای آن تا یک بخشی از راه را هم رفت اما در نهایت از تصمیم خود بازگشت. پریدر که ۲۷ آذر سال گذشته به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج منصوب شد، سه شنبه گذشته (۲۸ فروردین) با اتکا به حمایت اعضای مجمع انتخاباتی و به قصد ورود به انتخابات، تصمیم به استعفا گرفت و حتی آن را به وزیر ورزش هم اعلام کرد اما او بعد از نشستی که یک روز بعد با کیومرث هاشمی داشت، از این تصمیم بازگشت و استعفای خود را پس گرفت.

لزوم رعایت اخلاق مداری

درست است که اساسنامه فدراسیون ها و آیین نامه های انتخاباتی، سرپرست ها را در ورود به انتخابات به عنوان کاندیدا محدود نکرده اند و از طرفی قانون هم نسبت به تاکید و توصیه حتی از طرف وزیر، ارجحیت دارد اما درست و اخلاقی این است که افرادی که حکم سرپرستی خود را از وزیر ورزش دریافت می کنند نسبت به این حکم، ماموریتی که در آن عهده دار شده اند و تاکیداتش جانب اخلاق را رعایت کنند و اگر مخالفتی با آن دارند، اصلا پیشنهاد سرپرستی و حکم آن را پذیرا نباشند.

به هر حال، توصیه وزیر برای عدم ورود سرپرست ها به انتخابات در راستای تشکیل با اخلاق تر مجامع انتخاباتی است و اگر قرار باشد موازین اخلاقی پیش از آن و اینگونه زیر پا گذاشته باشد، نه تنها سنگ روی سنگ بند نمی شود بلکه موجب بروز مشکلاتی از جنس جدید خواهد شد.

کاندیدا شدن سرپرستی که حکم خود را از وزیر دریافت کرده، اخلاقی نیست

یک پیشنهاد؛ برچیده شدن بساط سرپرست ها یا سف و سخت تر کردن توصیه

به گزارش خبرنگار مهر، حضور «سرپرست» ها در راس فدراسیون ها یکی از چالش های همیشگی ورزش در سال های گذشته بوده که نه تنها مدیریت فدراسیون ها را از حالت با ثبات و قابل استناد خود خارج می کند بلکه در بسیاری موارد به واسطه ورود او به انتخابات، چالش هایی را هم پیرامون فدراسیون و رشته مربوطه ایجاد کرده و چه بسا به صورت زیرپوستی منجر به مهندسی شدن انتخابات یا کش و قوس دار شدن خارج از عرف آن شده است.

بنابراین بهتر است وزارت ورزش تصمیمی بگیرد که به واسطه آن یک بار برای همیشه مشکل سرپرست ها از ورزش ایران کنار برود و چه تصمیمی بهتر از «برگزاری به موقع انتخابات فدراسیون ها»؛ اینگونه و اگر انتخابات هر فدراسیون پیش از اتمام دوره چهار ساله رییس برگزار شود اصلا کار به انتصاب سرپرست و ممانعت تاکیدی از ورود او به انتخابات نمی رسد.

البته طبیعی است که بعضا دوره قانونی روسای فدراسیون ها تا پایان چهار سال پیش نمی رود و ممکن است مواردی مانند استعفا، فدراسیون را زودتر از موعد مقرر وارد پروسه انتخابات کند؛ پروسه ای که ناخودآگاه پای سرپرست را به فدراسیون باز می کند. اینجاست که دوباره زخم حضور یا عدم حضور سرپرست در انتخابات سرباز می کند.

پس به جاست پیچ توصیه وزیر برای عدم ورود سرپرست ها به انتخابات سفت و سخت تر بسته شود تا فکر خلاف آن هم به ذهن سرپرست ها خطور نکند چه برسد به اجرای آن؛ درست است که برنامه شادی پریدر در نطفه خفه شد و آنطور که خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده، مهدی مبینی هم با وجود استعفا و نام نویسی رسمی، در انتخابات فدراسیون دوومیدانی شرکت کند اما جنگ اول به از صلح آخر.

کد خبر 6080864 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • محمود احمدی نژاد و مادر هوگو چاوز سوژه شدند
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • چرا دوباره مادر چاوز؟
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده‌اش
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • پرویز داوودی؛ ‌۱۸ نکته درباره معاون اولی که از رییس خود برید
  • در غیاب احمدی‌نژاد
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند