Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: با اجرایی شدن بخشنامه «رتبه‌بندی معلمان»، یکی از بخش‌های امتیازآور «تألیف کتاب و تلاش‌های پژوهشی و علمی معلمان»، خواهد بود.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی، در بازدید از دبیرخانه نخستین جشنواره معلمان مؤلف که در کانون فرهنگی و تربیتی سمیه برگزار می‌شود، گفت: یکی از بخش‌هایی که همیشه برای معلمان امتیاز دارد تألیف کتب، مقالات و مدرک تحصیلی آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا ایده معلمان مؤلف از سوی اداره کل فرهنگی و هنری، اردوها و فضای مجازی طراحی و به میزبانی اداره کل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران، در حال اجرا است که به دلیل توجه معلمان، تصمیم گرفتیم این ایده را به‌صورت جشنواره برگزار کنیم.

کاظمی هدف از برگزاری این جشنواره را توانمندسازی، بسط و نشر علوم و معارف در حوزه‌ نیازهای آموزش‌وپرورش و کمک به تولید عنوان کرد و گفت: یکی از بخش‌هایی که باید موردتوجه قرار گیرد، حوزه معلمان است؛ هرچقدر انگیزه‌های معلمان را ارتقا دهیم، می‌توانیم توانمندی آن‌ها را افزایش دهیم و این رویکرد به نفع نظام تعلیم و تربیت است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: هر معلمی که وارد عرصه تولید علم می‌شود، نیاز به توانمندی‌هایی نظیر فعالیت‌های پژوهشی و علمی، مهارت‌های دانشی و بینشی دارد و جشنواره معلمان مؤلف علاوه بر ایجاد پویایی، باعث ارتقا سطح دانش این قشر و انتقال آن به دانش‌آموزان می‌شود.

کاظمی خاطرنشان کرد:‌ یکی از زمینه‌هایی که توانمندی معلمان را به نمایش می‌گذارد، بخش تألیف کتب است که می‌تواند زمینه مشارکت معلمان را در تولید و بسط و نشر علم مهیا کند؛ در مدت کوتاهی که از آغاز برگزاری این جشنواره می‌گذرد آثار خوبی جمع‌آوری‌شده و معلمان همچنان تا ۱۰خردادماه سال جاری، می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

وی اذعان داشت: تاکنون یک هزار و ۶۰۰اثر از معلمان به دبیرخانه این جشنواره ارسال‌شده است و به نظر می‌رسد این آمار در مدت باقی‌مانده از زمان شرکت در جشنواره به ۲برابر افزایش یابد.

کاظمی بابیان این‌که‌ اختتامیه جشنواره معلمان مؤلف در «روز قلم» برگزار خواهد شد و از برترین‌های این رویداد، تقدیر به عمل خواهد آمد، توضیح داد: تجربه‌ها و اندوخته‌های خوبی که معلم در حوزه‌های تربیتی دارند وجه تمایز این جشنواره نسبت به دیگر جشنواره‌ها است. یکی از زمینه‌هایی که معلمان توأمان کار می‌کنند و مؤثر هستند زمینه‌های تربیتی است، معلمان در سطوح مختلف نظیر تألیف کتاب‌های کمک‌درسی، کمک‌آموزشی و هم درزمینه تربیتی تألیفات خوبی دارند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، کاظمی بابیان این که کتاب و حضور در عرصه نویسندگی یکی از ابزارهای انتقال داده، دانش و تجربه است، یادآور شد:‌ با این جشنواره می‌توان زمینه حضور معلمان را در تولید، گردآوری، ثبت و ضبط تجربیات معلمی فراهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرورشي آموزش و پرورش جشنواره معلمان مؤلف آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۵۸۷ اثر به دبیرخانه دومین جشنواره مطبوعات شرق کشور

فرخنده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: دومین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات شرق کشور یادمان پروفسور معتمدنژاد با حمایت معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری خانه مطبوعات استان برگزار می‌شود و فراخوان جشنواره پارسال اعلام شد.

او افزود: روزنامه‌نگاران شاغل و آزاد، خبرنگاران و اصحاب رسانه دارای عضویت در خانه مطبوعات از استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان و جنوب کرمان آثار خود را ارسال کردند.

فرخنده با اعلام اینکه بیشترین آثار ارسالی به ترتیب با ۳۱۳ و ۱۴۰ اثر مربوط به استان‌های خراسان جنوبی و خراسان رضوی بوده است تصریح کرد: علاقه‌مندان با آثار تولیدی خود در بازه زمانی اول شهریور ۱۴۰۱ تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ در دومین جشنواره مطبوعات شرق کشور شرکت کرده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار ابتدا تا ۲۰ فروردین امسال تعیین و تا ۳۱ فروردین تمدید شد اظهار کرد: این جشنواره در ۲ بخش موضوعی و آزاد برگزار می‌شود که در بخش آزاد شامل سرمقاله و یادداشت، تیتر، خبر، گزارش، عکس و مصاحبه تعیین شده است.

او ادامه داد: در بخش موضوعی این جشنواره نیز موضوعاتی از قبیل مهار تورم، رشد تولید، پرهیز از اسراف و تجمل، معرفی کالا‌های فرهنگی بومی، معرفی پروفسور معتمدنژاد، تحکیم بنیان خانواده با موضوعات جمعیت - زیست عفیفانه، پیشگیری از توزیع و اعتیاد به مواد مخدر - امنیت پایدار مرز - انسجام اجتماعی و اعتماد به نفس ملی اعلام شده است.

فرخنده عنوان کرد: براساس تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه مذکور سه یا چهار داور با تعیین دفتر مطالعات برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آثار را داوری و نتیجه نهایی را اعلام می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: اختتامیه دومین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات شرق کشور ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مناسبت زادروز دکتر کاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات نوین ایران و روز ارتباطات و روابط عمومی تعیین شده است.

اختتامیه نخستین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات شرق کشور با بررسی ۳۸۰ اثر از ۷ استان کشور تیر سال ۱۴۰۱ به میزبانی خراسان جنوبی برگزار شد و افراد برتر در ۲ بخش حرفه‌ای و موضوعی معرفی و تجلیل شدند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» فراخوان داد
  • پایان هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی در خراسان رضوی
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • ۳۵۰ اثر به جشنواره خوشنویسی رضوی ارسال شد
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • ارسال ۵۸۷ اثر به دبیرخانه دومین جشنواره مطبوعات شرق کشور
  • آثار خود با موضوع «وعده صادق» را در ۴ محور ارسال کنید