Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@13:18:35 GMT

عدم رعایت پروتکل‌ها در برخی حوزه‌های امتحانی

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۱۴۴۳

عدم رعایت پروتکل‌ها در برخی حوزه‌های امتحانی

به گزارش تابناک به نقل از فارس: امتحانات دانش‌آموزان از امروز ۲۷ اردیبهشت آغاز شد البته با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش و مجوز ستاد کرونا، برگزاری امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم حضوری اعلام شد.

امروز امتحانات نهایی با امتحان «تعلیمات دینی ۳» برای ۲ گروه علوم تجربی و علوم ریاضی و «معارف اسلامی» گروه هنر برگزار شد، اما حالا ساعاتی بعد از برگزاری امتحانات، تصاویر و فیلم‌هایی منتشر شده است که حاکی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس در زمان امتحانات است که فیلم‌ها در خبرگزاری فارس موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور در گفتگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس اظهار کرد: چندین روز است که تعدادی از دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها با روابط عمومی دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور تماس می‌گیرند و درخواست خودشان را مبنی بر غیرحضوری بودن امتحانات به دلیل شیوع ویروس کرونا بیان می‌کنند.

وی با بیان اینکه امروز اولین امتحان نهایی برگزار شد، گفت: گزارش‌هایی را دریافت کردیم که نشان می‌دهد پروتکل‌های بهداشتی از قبیل فاصله‌گذاری در محوطه در برخی حوزه‌های امتحان نهایی رعایت نشده است و همچنان دانش‌آموزان در معرض خطر کرونا هستند.

امرایی به انتشار سؤالات و پاسخنامه امتحانات ۳۶ دقیقه تا ۴۰ دقیقه بعد از شروع امتحان، اشاره کرد و ادامه داد: به نظر می‌آید که باند منسجمی در فضای مجازی به انتشار پاسخ سؤالات اقدام می‌کنند و این موضوع نیز نگران کننده است.

وی در پاسخ به این پرسش که «انتشار سؤالات در زمان آزمون با توجه به اینکه دانش‌آموزان دسترسی به تلفن همراه ندارند چه سودی دارد؟»، افزود: حتی پس از پایان آزمون، سؤالات را از دانش‌آموزان دریافت می‌کنند و هیچکس حق ندارد، سؤالات را تا پایان زمان آزمون انتشار دهد.

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور گفت: قرار بود که آموزش و پرورش قبل از آزمون، در‌های حوزه را باز کند تا غربالگری انجام شود و بچه‌ها وارد سالن امتحانی شوند، اما این‌ها در حیاط مدرسه کنار هم هستند و پروتکل‌ها رعایت نشده است.

وی با بیان اینکه برخی نمایندگان مجلس هم از آموزش و پرورش خواسته بودند که امتحانات را حضوری برگزار نکند، اظهار کرد: دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور به ستاد کرونا توصیه می‌کند تا اتفاقات در حوزه امتحان نهایی را بررسی کند و پس از بررسی، تصمیمات لازم برای حفظ سلامت دانش‌آموزان گرفته شود تا شاهد ورود به پیک جدید کرونا و چرخش ویروس‌های مختلف نباشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 انتخابات 1400 غزه پروتکل های بهداشتی حوزه های امتحانی دیده بان شفافیت و عدالت نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 انتخابات 1400 غزه دیده بان شفافیت و عدالت کشور دانش آموزان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رامبد دانش‌پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر شریف در حوزه فناوری‌های نو در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: اولین مرکز نوآوری شریف با هدف توسعه فناوری‌های نو، اینترنت اشیا، رباتیک دانش‌آموزان را مورد آموزش و حمایت قرار می‌دهد. این مرکز در ۱۴۰۱ تاسیس شده است و به عنوان شرکت خلاق فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به ماموریت مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر افزود: کشف استعدادیابی و آموزش دانش‌آموزان از سن ۷ سال تا ۱۷ سال برای ورود به فری‌لنسری یا آزاد کار انجام می‌شود. به عبازت دیگر، دانش‌آموزان پس از ورود به فری‌لنسری می‌توانند کسب و کار خودشان داشته باشد.

دانش‌پژوه با بیان اینکه مرکز نوآوری لنسر با سایر مراکز تفاوت دارد، ابراز کرد: نیاز دانش‌آموزان و روش آموزش آن‌ها با یکدیگر متمایز است؛ بنابراین یک اتاق هنر تعبیه کردیم تا دانش‌آموزان در اتاق هنر و مکانیک همراه با بازی و سرگرمی به آموزش بپردازند.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر اضافه کرد: آموزش به دانش‌آموز با آموزش به بزرگسال متفاوت است؛ دانش‌آموزی که برنامه‌نویسی یاد می‌گیرد باید به صورت کنترل‌شده بازی و سرگرمی داشته باشد. در واقع، بازی باید در خدمت آموزش باشد.

وی افزود: مهارت‌هایی که در مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود، باعث می‌شود که آن‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی توانایی انجام پروژه را داشته باشند.

دانش‌پژوه با بیان اینکه دانش‌آموزان در مرحله مقدماتی باید با الگوریتم‌ها آشنا شوند، اظهار کرد: فرآیند آموزش مهارت‌ها در این مرکز نوآوری سه سال طول می‌کشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر با بیان اینکه ۱۲۰۰ دانش‌آموز از بدو تاسیس ۶۰۰ نفر فارغ‌التحصیل شدند، تصریح کرد: از  ۶۰۰ نفر  ۸۰ نفر گواهی بین‌المللی دریافت کردند و به مرحله آزمون بین‌المللی رسیدند. با مجموعه ای خارج از ایران فعالیت می‌کنیم که دانش‌آموزان بتوانند بورسیه شوند. همچنین ۱۲ نفر مرحله کارآموزی را گذارندند.

وی افزود: مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان نخبه علاقه‌مند بورسیه تحصیلی رباتیک، برنامه‌نویسی هوش مصنوعی اهدا می‌کند.

دانش‌پژوه ادامه با اشاره به معنای لنسر، ادامه داد: لنسر به معنای نوک پیکان است یعنی دانش‌آموزانی که بتوانند خط‌شکن دشمن باشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری لنسر ابراز کرد: دستاوردهای دانش‌آموزان باید نشان داده شود و در این خصوص ایونت‌هایی در عراق و دانشگاه شریف برگزار کردیم. همچنین مسابقه کیدمد شریف بررگترین مسابقه دانش‌آموزی که در ۱۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

وی افزود: ما به اختلالات یادگیری دانش‌آموزان در آموزش توجه می‌کنیم و درصدد هستیم قبل از ورود به مرکز مشکلاتشان را حل کنیم؛ لذا محتوای آموزشی را با کیفیت بالا آماده کردیم. دانش‌آموزان به صورت آنلاین می‌توانند در این کلاس حضور پیدا کنند.

دانش‌پژوه ادامه داد: هزار و صد ۱۶۰ مدرسه شبانه‌روزی در کل کشور وجود دارد که از فناوری محروم هستند و با معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش این دانش‌آموزان را شناسایی کردیم و هزار و ۱۵۰ نفر را در این مرکز نوآوری تحت پوشش قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: نوع و محتوای آموزش به دانش‌آموزان بسیار اهمیت دارد و هزینه یک ماه حضور در این مرکز نوآوری ۱ میلیون و پانصد هزار تومان است. همچنین ۱۴ نفر به ثبت اختراع رسیدند.

دانش‌پژوه با اشاره به چشم‌انداز ۱۰ ساله خود، ابراز کرد: درصدد هستیم به یک بستر و مرکزی تبدیل شویم که از لحاظ علمی مرزشکن باشیم و محصولات های‌تک را به کشورهای جهان صادر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند