Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@06:09:41 GMT

ورشکستگی سیاست آمریکا در برابر ایران

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۲۹۰۶

راهبرد دولت سابق آمریکا موسوم به فشار حداکثری در برابر ایران چیزی جز شکست در بر نداشته است.

خبرگزاری میزان -  «جو بایدن»، رییس جمهور آمریکا طی ماه‌های اخیر از تصمیم خود برای بازگشت به برجام سخن به میان آورده، اما تاکنون در این زمینه اقدام ملموسی انجم نداده و همچنان به رویکرد «دونالد ترامپ»، رییس جمهور سابق آمریکا، ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با این ادعا، نامه‌هایی از سوی قانونگذاران آمریکایی به دولت این کشور ارسال شده که برخی از آن‌ها درباره بازگشت به برجام هشدار داده و برخی دیگر خواستار بازگشت فوری به این توافق شده‎اند.

پایگاه «ریسپانسیبل استیت کرفت» در مطلبی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد «نامه جدید جمهوریخواهان سنا به بایدن بار دیگر ورشکستگی سیاست فشار حداکثری را نشان داد.»

این گزارش با اشاره به تشدید درگیری‌ها میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، می‌نویسد «در بحبوحه این درگیری‌ها برخی از جنگ طلبان علیه ایران در آمریکا تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای از میان بردن پیشرفت دیپلماسی با ایران و سراسر خاورمیانه استفاده کنند.»

هفته گذشته تعدادی از سناتور‌های جمهوریخواه آمریکایی مانند «مارکو روبیو» با ارسال نامه‌ای به دولت این کشور مدعی شده بودند که «پاسخ به خشونت‌ها در خاورمیانه، خشونت بیشتر و نه دیپلماسی است.»

در این نامه از دولت آمریکا خواسته شده بود تا مذاکرات درباره بازگشت به توافق هسته‌ای را متوقف کند.

بیشتر بخوانید: گزارش «نشنال اینترست» از بی‌حاصلی فشار‌های حداکثری آمریکا علیه ایران شکست کمپین فشار حداکثری؛ اقدامات ترامپ و وعده های بایدن

«ریسپانسیبل استیت کرفت» این نامه را نشانه ورشکستگی سیاست «فشار حداکثری» در برابر ایران توصیف کرده و می‌نویسد «راهبرد فشار حداکثری ترامپ موجب بازگشت ایران به پیشبرد برنامه هسته‌ای خود شد.»

این پایگاه همچنین به مشکلات ایجاد شده برای ایران در پی تحریم‌های آمریکا پرداخته و می‌نویسد «فشار حداکثری موجب شد تا مردم ایران در دسترسی به دارو و تجهیزات پزشکی با مشکل مواجه شوند.»

نگارنده در بخش دیگری نوشت «فشار حداکثری یک شکست بزرگ بود که ضرورت دیپلماسی فوری را آشکار کرد و برجام یکی از کانال‌های خروج بایدن از این وضعیت است.»

 

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برجام آمریکا جو بایدن فشار حداکثری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۲۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین، تارنمای شبکه اقتصادی بلومبرگ دیروز (سوم اردیبهشت) در گزارشی با اشاره به تصویب تشدید تحریم های جدید علیه صادرات نفت ایران در مجلس آمریکا نوشت: تحلیلگران بازار نفت معتقدند که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از انجام هرگونه حرکتی که می تواند قیمت نفت خام یا بنزین را برای مصرف کنندگان آمریکایی افزایش دهد، بیزار است.

به گفته کارشناسان، رئیس جمهوری آمریکا احتمالا از اختیارات پیش بینی شده در این طرح برای اعمال معافیت ۱۸۰ روزه در اجرای این تحریم ها استفاده و از اجرای سختگیرانه آن اجتناب خواهد کرد.

به نوشته بلومبرگ، وضعیت کنونی تا حدودی مشابه اوضاعی است که دولت بایدن با روسیه و تهاجم آن به اوکراین مواجه است. اگرچه کاخ سفید تحریم هایی را علیه روسیه اعمال کرده، اما در همین حال تلاش کرده تا ضمن محدود کردن درآمدهای این کشور اجازه دهد صادرات نفت آن همچنان جریان داشته باشد تا عرضه جهانی تحت فشار قرار نگرفته و تورم که از جمله دغذغه های انتخاباتی بایدن است، افزایش نیابد.

واشنگتن همچنین در روزهای اخیر و با وجود تمدید تحریم ها علیه نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا، با تداوم صدور نفت آن کشور موافقت کرد.

به گفته شرکت مشاوره انرژی کلیر ویو (ClearView Energy Partners) مستقر در واشنگتن، در صورت اجرا و اعمال تحریم های جدید، قیمت های جهانی نفت می تواند به میزان ۸.۴۰ دلار افزایش یابد.

رویترز پیشتر به نقل از کلیر ویو نوشته بود که ۲ طرح مصوب مجلس، "در صورت اجرا و اعمال می‌توانند بر صادرات نفت ایران تأثیر مستقیم بگذارند. "

به گفته این گروه پژوهشی، در طرح نخست که "قانون توقف پهلوگرفتن نفتکش های ایران" (SHIP / Stop Harboring Iranian Petroleum) نامگذاری شده، بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی که "آگاهانه" در حمل و نقل، انتقال، تراکنش مالی و فرآوری نفت خام و محصولات نفتی ایران شرکت می‌کنند، تحریم می شوند. کشتی هایی که این ممنوعیت را نقض کنند به مدت ۲ سال از ورود به بنادر آمریکا منع خواهند شد.

با این حال، این طرح شامل معافیت های ۱۸۰ روزه است که بایدن می تواند از آن برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت استفاده کند.

مصوبه دوم نیز یک طرح ضد ایران و چین است که تحریم‌های ثانویه بر نفت ایران را به هرگونه معامله خرید نفت از ایران توسط یک موسسه مالی چینی گسترش می دهد. این تحریم ها با ارزیابی های سالانه آغاز شده و اجرای آن تا سال ۲۰۲۹ ادامه خواهد داشت.

رئیس جمهوری آمریکا در این مورد نیز می تواند معافیت های دوره ای تحریم ها را اعمال کند.

کد خبر 846699 منبع: ایرنا برچسب‌ها نفت ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد
  • رئیس‌جمهور: مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت
  • آسوشییتدپرس: ایران و اسرائیل از آستانه یک جنگ تمام عیار بازگشتند
  • آسوشییتدپرس: ایران و اسرائیل از آستانه یک جنگ تمام عیار بازگشتند/ سیاست خارجی، پاشنه آشیل جو بایدن در سال انتخابات شد
  • چرا چین به درخواست آمریکا برای فشار به ایران «بله» نمی‌گوید؟