Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-24@22:48:31 GMT

وضعیت اینترنت روستاهای کشور چگونه است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۳۸۱۹

وضعیت اینترنت روستاهای کشور چگونه است؟

وزیر ارتباطات اعلام‌کرد: تا پایان اردیبهشت همه روستاها به اینترنت متصل خواهند شد. هرچند تامین تجهیزات این برنامه را نیز کمی به تاخیر انداخت و در آخرین پیگیری، حداکثر تا اواسط خرداد ۱۴۰۰ همه روستاهای استان پهناور سیستان و بلوچستان به اینترنت متصل خواهند شد.

 

به گزارش پول نیوز، اواخر اسفند سال گذشته وزیر ارتباطات با سفر به سیستان‌وبلوچستان اعلام کرد اتصال همه روستاهای این استان به اینترنت تا اواخر اردیبهشتماه و با نظارت مستقیم وزیر ارتباطات و حضور معاونان او در روستاهای این استان انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدجواد آذری جهرمی درخصوص وضعیت اتصال روستاهای سیستان و بلوچستان به اینترنت گفت: از برنامه‌ای که برای اتصال همه روستاهای این استان به اینترنت داشتیم کمی عقب هستیم. علت اصلی تاخیر در فرآیند اجرایی این پروژه، بروز مشکل در تامین تجهیزات بود.

وزیر ارتباطات افزود: البته ایرانسل در برنامه‌ محوله، جلوتر است و همراه اول نیز در حال تامین تجهیزات است زیرا در این زمینه کمی مشکل داشت و این مشکلات اکنون در حال رفع شدن هستند.

جهرمی تاکید کرد: یکی از مسائل دیگر مشکلات حوزه فیبر نوری است. بر اساس تفاهمی که امضا شد، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا باید ساخت فیبر نوری را انجام می‌داد که روند آن با تاخیر مواجه شده است.

وزیر ارتباطات خاطرنشان‌کرد: یک برنامه جبرانی ۴۵ روزه در اختیار ما قرار داده‌اند که بر اساس آن کار را پیش ببریم.

وی افزود: به‌زودی به استان سیستان و بلوچستان می‌روم تا شخصا بر فرآیند اجرای کار نظارت کنم. پس از این تاخیر ۱.۵ ماهه به‌طور حتم همه روستاهای سیستان و بلوچستان پس از این مدت به اینترنت متصل خواهند شد.

وضعیت اینترنت روستاهای کشور چگونه است؟

حدود هشت سال قبل روستاهای بالای ۲۰ خانوار دسترسی‌شان به شبکه ملی اطلاعات صفر بود، اما اغلب شهرها به دنیای بدون واسطه اینترنت دسترسی داشتند. مدتی گذشت و این کمبود کاملا به چشم آمد و جبران عقب‌ماندگی در حوزه توسعه ارتباطات در روستاها در دستور کار قرار گرفت.

عزم جدی برای اتصال روستاها به اینترنت، تقریبا از چهار سال قبل و با حضور وزیر جوان ارتباطات آغاز شد و اکنون تعداد روستاها از ۳۵ هزار و ۵۲۰ روستا نیز گذر کرده است.

از یک سال قبل و با شیوع ویروس کرونا، اینترنت به زیرساخت حیاتی کشور تبدیل شد. آموزش، سلامت، خرید، دریافت تسهیلات دولتی و اطلاع‌رسانی همگی جزو کارهای مهمی بودند که پیش از شروع کرونا به صورت حضوری انجام می‌شد، اما با آغاز پاندمی همگی به یک چیز وابسته شدند؛ اتصال به اینترنت.

اتصال به اینترنت، بیش از گذشته به مطالبه جدی مردم در روستاها برای رساندن «صدای‌شان» به مسوولان تبدیل شده است. اتصال به اینترنت، فضایی فراهم کرده که هیچ چیز از چشم آدم‌ها دور نماند.

رفع مشکل اینترنت روستایی پس از مطالبه در فضای مجازی

عکس‌ها، ویدیوها و توئیت‌ها امروز صدای مردم شده‌اند. صدایی که بی‌واسطه به گوش مسوولان می‌رسد و بارها شاهد بودیم این صدا توانسته تعداد زیادی از مشکلات را حل کند. دیگر نیاز نیست مسوولانی که سمت اجرایی در کشور ندارند، برای اطلاع از مشکلات به شهر و روستاهای مختلف بروند. مردم با انتشار یک عکس یا ویدیو می‌توانند مطالبه‌شان را مطرح کنند.

به همین علت است که امروز نظارت همگانی فضای مجازی، جایگزین نظارت میدانی شده است. یک نفر مطالبه می‌کند، یک جمع مطالبه‌اش را تکرار می‌کنند و در نهایت مسوول مربوطه باید به این مطالبه جواب بدهد. این روند نظارتی مجازی اکنون توانسته برخی از مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق محروم را بیش از گذشته منعکس کند تا دستگاه‌ها برای آن‌ها تدبیر بیندیشند.

سال گذشته تصاویری از دانش آموزان و معلمان مناطق جنوبی منتشر شد که هر کدام از آنها حکایت از عدم اتصال روستای‌شان به اینترنت داشت. مسئله‌ای که آموزش‌شان را مختل کرده بود. ‌این عکس‌ها در فضای مجازی منتشر شد. همه از وزیر ارتباطات مطالبه این را داشتند که چرا این روستاها به اینترنت متصل نشده‌اند؟

«محمدجواد آذری جهرمی» اوایل دی‌ماه ۹۹ همراه با معاونان خود به مدت ۱۰ روز در سیستان و بلوچستان مستقر شد و اتصال یک‌هزار و ۲۰۰ روستا در دستور کار قرار گرفت. جمعیت بالای روستایی، فواصل زیاد بین روستاها و مشکلات برق، توسعه ارتباطات در سیستان‌وبلوچستان را با مشکل مواجه کرده بود اما تهمیداتی که اندیشیده شد، قطار توسعه ارتباطات در این منطقه را روی ریل انداخت.

۴۵ درصد از جمعیت استان سیستان‌وبلوچستان روستایی است، فاصله روستاها از یکدیگر زیاد است و به‌شدت پراکنده‌اند. در اغلب شهرهای دیگر معمولا روستاها به یکدیگر متصل هستند و این مسئله کار توسعه ارتباطی را راحت می‌کند اما در استان سیستان و بلوچستان خبری از این نکته مثبت نیست.

روستاهای دورافتاده و جمعیت اندک در این روستاهای پراکنده، باعث شده خدمت‌رسانی بسیار سخت شود. وزارت ارتباطات بیشترین اعتبار برای توسعه ارتباطی روستا را برای این استان در نظر گرفته اما به دلیل همین مشکلات، توسعه ارتباطات با سرعتی که انتظار می‌رفت، انجام نشد.

پس از آن وزیر ارتباطات چند روزی راهی هرمزگان و بندرعباس شد تا با روند اجرای پروژه را پیگیری کند. شهرستان بشاگرد و روستاهای آن اطراف مقر اصلی مسوولان حوزه ارتباطات برای برقراری اتصال به اینترنت بود. تیم فنی مستقر در این منطقه از چهار ماه اقدام‌های مهمی برای محرومیت‌زدایی از بشاگرد و برقراری عدالت ارتباطی انجام دادند و به همین دلیل امروز پوشش بشاگرد از متوسط کشوری بالاتر رفته و می‌توان گفت بشاگرد از محرمیت ارتباطی خارج شده است.

پس از آن وزیر ارتباطات اعلام‌کرد: تا پایان اردیبهشت همه روستاها به اینترنت متصل خواهند شد. هرچند تامین تجهیزات این برنامه را نیز کمی به تاخیر انداخت و در آخرین پیگیری، حداکثر تا اواسط خرداد ۱۴۰۰ همه روستاهای استان پهناور سیستان و بلوچستان به اینترنت متصل خواهند شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آذری جهرمی اینترنت پول نیوز فضای مجازی روستا اینترنت متصل خواهند شد روستاها به اینترنت سیستان و بلوچستان اتصال به اینترنت توسعه ارتباطات تامین تجهیزات وزیر ارتباطات همه روستاهای همه روستاها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۳۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت اختصاصی یا اختلالی؟

پهنای باند و سرعت اینترنت دو عامل تاثیرگذاری هستند که باید هنگام ارزیابی دسترسی به اینترنت و تعیین اینکه آیا زمان ارتقا فرا رسیده است یا خیر در نظر بگیرید.

به گزارش مشرق، احتمالا با دو واژه پهنای باند اختصاصی و و پهنای باند اختلالی یا اشتراکی مواجه شده اید.

قبل از انتخاب دونوع اینترنت باید عواملی را که بسیار تاثیر گذار هستند در نظر گرفت.

پهنای باند و سرعت اینترنت دو عامل تاثیرگذاری هستند که باید هنگام ارزیابی دسترسی به اینترنت و تعیین اینکه آیا زمان ارتقا فرا رسیده است یا خیر در نظر بگیرید.

پهنای باند، حداکثر ظرفیتی است که شبکه می تواند داده ها را با آن انتقال دهد.

سرعت اینترنت – که معمولاً بر حسب مگابیت در ثانیه نمایش داده می شود – سرعت واقعی حرکت داده ها را اندازه گیری می کند. برنامه های اینترنت مشترک ممکن است برای سازمان های کوچکتر کافی باشد، اما در دنیای امروز که، دسترسی به اینترنت قابل اعتماد برای انجام تجارت و حفظ بهره وری ضروری است، مهم است که تنظیمات خود را ارزیابی کنید و مزایای ارتقاء پهنای باند خود را در نظر بگیرید.

پهنای باند اشتراکی

به موجب پهنای باند اشتراکی تعدادی از مصرف کنندگان به یک اتصال اینترنت دسترسی دارند که میزان سرعت و هزینه آن اتصال بین مصرف کنندگان تقسیم می‌شود.

سرعت دسترسی به اینترنت به اشتراک گذاشته می‌شود، پهنای باند موجود بین همه کاربران همزمان تقسیم می‌شود؛ درنتیجه در صورتی که تعداد زیادی از مصرف کنندگان به صورت همزمان از اتصال اینترنت خود استفاده ‌کنند، سرعت کم‌تری را تجربه خواهند کرد.

در واقع به افرادی پیشنهاد می شود که فقط برای جستجو در اینترنت یا استفاده از شبکه های اجتماعی به اتصال اینترنت نیاز دارند؛ اما به افرادی مانند گیمرها که کیفیت سرعت در فعالیت آن ها تاثیر گذار است پیشنهاد نمی شود.

حال در صورتی که اینترنت اختصاصی، اتصالی اختصاصی بین شرکت ارائه دهنده اینترنت و محل کاربر است و این به این معنی می باشد که تمام پهنای باندی که خریداری میکنید به خودتان تعلق دارد. و درنتیجه سرعت اینترنتی که استفاده می کنید پایدار می باشد. سرعت آپلود در اینترنت اختصاصی مانند سرعت دانلود دقیقا برابر با مقداری هست که از شرکت ارائه دهنده اینترنت تحویل می گیرید.

رسپینا

شرکت داده پردازی رسپینا با هدف ارائه‌ خدمات اینترنتی و ارتباطی و با شعار "ارتباط ارزش ها" در سال ۱۳۸۱ تاسیس شد. این مجموعه، به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور FCP در حوزه ارائه‌ پهنای باند اختصاصی، طی ۲۲ سال فعالیت و با حضور سرمایه انسانی متخصص توانسته است در ۳۱ استان کشور، بیش از ۱۰۰۰۰ سازمان دولتی، خصوصی، دانشگاه ها، بانکها، سفارت ها و ... را از خدمات اینترنتی و ارتباطی خود بهره‌مند سازد.

هدف ما در رسپینا این است که نیازهای ارتباطی سازمان‌ها را به گونه‌ای جامع، تخصصی و نوآورانه تامین نماییم و با پایبندی به ارگانی همچون مشتری مداری، تعهد و ارائه سرویس پایدار، به خلق ارزش برای مشترکین گران مایه دست یابیم.

پهنای باند اختصاصی (اینترنت سازمانی) رسپینا بر روی بستر ارتباطات رادیویی، فیبر نوری و LTE برای مشترکین قابل استفاده است.

رسپینا هم اکنون با دارا بودن بیش از ۴۶۰ پاپ‌سایت مجهز در سراسر کشور، بیشترین پهنای باند اختصاصی را به مشترکین خود ارائه نموده است.

سبد راهکارهای رسپینا شامل خدمات متنوعی از جمله ارائه پهنای باند اختصاصی ( اینترنت سازمانی )، تلفن ثابت سازمانی (نکسفون)، اشتراک فضای دیتاسنتر (کولوکیشن) و اینترنت ویژه برج‌ها و مجتمع‌ها است.

پهنای باند اختصاصی، خدمتی است که امکان دسترسی شرکتها و سازمانها را به اینترنت پرظرفیت با سرعت بالا، تاخیر کم و کیفیت مطلوب برطرف می سازد. این سرویس کاملا اختصاصی بوده و کیفیت آن در تمامی ساعات شبانه روز تضمین می شود؛ به طوری که حتی در پیک مصرف، کیفیت و سرعت سرویس مشترک تغییر نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • اینترنت اختصاصی یا اختلالی؟
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه اتصال وحدت است