Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-25@21:41:25 GMT

رقابت کشورها برای تولید تراشه

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۶۳۳۸

رقابت کشورها برای تولید تراشه

ایتنا - کمبود انواع نیمه هادی در جهان که بازار محصولات الکترونیک و خودرو را با کمبود مواجه کرده، موجب شده تا رقابت شدیدی میان کشورها برای تولید این محصول آغاز شود.
پس از آنکه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از ضرورت توجه به این موضوع و حمایت از شرکت های فناوری برای تولید نیمه هادی خبر داد، کره جنوبی نیز از سرمایه گذاری در این زمینه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از فارس، دولت کره جنوبی اعلام کرده که 510 تریلیون وون معادل 452 میلیارد دلار را در زمینه تولید انواع تراشه تا سال 2030 سرمایه گذاری خواهد کرد. البته همه این سرمایه گذاری توسط دولت انجام نمی شود و بخشی از آن توسط شرکت های خصوصی تامین می شود.

کارشناسان هشدار می دهند اگر هم اکنون برای رفع کمبود تراشه در بازارهای جهانی سرمایه گذاری نشود، این کمبود تا سال های 2022 و 2023 نیز ادامه یافته و بازار فناوری اطلاعات و خودرو را متاثر می کند. نگرانی ها در این زمینه موجب شده تا کشورها برای حل کمبودهای فعلی به رقابت پرداخته و به فکر رفع نیاز بازارهای داخلی بیفتند تا از گرانی و کمبود کالاهای الکترونیک جلوگیری کنند.

شرکت مشاوره فناوری سی آی اف در تورنتو تلاش های انجام شده در این زمینه را رقابت های جنگی توصیف کرده که با هدف تامین امنیت و استقلال کشورها صورت می گیرد. زیرا کشورها با کسب استقلال در زمینه تولید تراشه می توانند از وابستگی به یکدیگر بکاهند. به عنوان نمونه این مساله برای کشورهایی مانند چین و تایوان که با یکدیگر رقابت های سیاسی و اقتصادی تنگاتنگی دارند، کاملا حائز اهمیت است. لذا پیش بینی می شود هر یک از این کشورها طی سال های آینده سالانه میلیاردها دلار در این زمینه سرمایه گذاری کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: تراشه سخت افزار سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس

ایسنا/فارس مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان فارس، یکی از ویژگی‌های مردم این استان را نیکوکار بودن و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر دانست.

مرتضی موصلی امروز، ۵ اردیبهشت در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان، با بیان اینکه یکی از جهت‌گیری‌های کمیته امداد، توسعه انفاق و نیکوکاری و گسترش سنت‌های حسنه اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین برجستگی‌های استان فارس، نیکوکار بودن مردم استان و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر است و ما باید زمینه هم‌افزایی مردم و خیرین در این راه فراهم کنیم.

وی یکی از اهداف کمیته امداد در سال جاری را حرکت جمعی در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه در راستای شعار سال عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید یکی از مهم‌ترین راهبردهای ما در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

موصلی با بیان اینکه شناسایی و معرفی الگوهای موفق در میان خیرین، یکی از کارهایی است که می‌تواند در زمینه ترویج کمک به نیازمندان موثر باشد، گفت: به‌عنوان مثال مجموعه‌ای را می‌شناسیم که بیش از ۴٠٠ مسکن را برای خانواده‌های نیازمند در دست احداث دارند، برخی موسسات از ظرفیت‌های خیرین استان فارسی خارج از کشور استفاده می‌کنند و بعضی دیگر هم در عرصه بین‌المللی فعالیت دارند که ما در تلاش هستیم تا از این الگوها استفاده کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با تاکید بر اینکه نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی، انقلابی و حاکمیتی است، گفت: کمیته امداد امام راحل بیش از چهار دهه است که در عرصه خدمتگزاری و فراهم کردن زمینه خدمت شایسته به خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند تلاش می‌کند و هدف اصلی کمیته بر توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه‌های مختلفِ اقتصادی، فکری، فرهنگی و اجتماعی است.

وی در پایان به محورهای پیشنهادی خود در جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها پرداخت و گفت: ایجاد فرصتهای شغلی پایدار، توسعه کارکردهای کارآفرینی، احداث و یا خرید مسکن نیازمندان به خصوص با بهره‌گیری از ظرفیت نهضت ملی مسکن، کمک به تامین جهیزیه و تسهیل ازدواج، کمک به درمان بیماران صعب العلاج و زمین گیر، فراهم کردن زمینه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه و هم‌افزایی در تامین منابع قرض الحسنه، از جمله مهمترین مسائلی هستند که در کمیته امداد آنها را دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است