Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- طبق آخرین آمار اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عیدی و پاداش، سنوات خدمت و حقوق معوق بالاترین دعاوی‌ ثبت شده در هیات‌های تشخیص دعاوی کار است.

 تعداد دادخواست کارگری و کارفرمایی در چند سال گذشته اگرچه کاهشی نبود اما روند رو به رشدی نیز نداشت. اما سال گذشته به یک‌باره رشد ۲۵ درصدی را ثبت کرد و براساس آمار اعلامی وزارت تعاون به رقم ۴۰۴ هزار و ۵۹۲ دادخواست رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده این دادخواست‌ها در بخش مرخصی استحقاقی، پرداخت عیدی پاداش، سنوات خدمات، حقوق و مزایا، حق مسکن، بازگشت به کار، اضافه کار و حق بیمه اجتماعی است.

بررسی‌های جداول آماری منتشر شده توسط وزارت تعاون نشان می‌دهد که بیشترین خواسته‌ها در هیات‌های تشخص دعاوی کار به ترتیب مربوط به عیدی و پاداش (۱۶۲ هزار و ۸۹۶ مورد)، سنوات خدمات (۱۶۱ هزار و ۴۹ مورد) و حقوق معوقه (۱۵۶ هزار و ۱۹۸ مورد) بود.

همچنین دعاوی مربوط به حقوق معوق و سنوات خدمات در سال ۹۹ نسبت به ۹۸ رشد ۲۴ درصدی و عیدی و پاداش ۱۹.۹ درصد رشد داشت. یکی از دلایل رشد ۲۰ درصدی دعاوی در سال ۹۹ به همه‌گیری بیماری کرونا بازمی‌گردد زیرا با شیوع این بیماری بسیاری از کسب وکارها تعطیل شد.

برپایه این گزارش، یکی از بخش‌های قابل توجه در جداول تعداد خواسته‌ها از هیات‌های تشخیص دعاوی کار مربوط به بازگشت به کار است و مشاهده می‌شود که پارسال ۸۱ هزار و ۵۵۵ نفر خواسته‌اند که به کار بازگردند؛ این رقم در مقایسه با سال ۹۷ رشد ۳۳.۷ درصدی داشته است.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۷۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پاداش جام جهانی داوران ایرانی پرداخت نشد؟

سه داور ایرانی حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ با وجود مصوبه فدراسیون فوتبال هنوز پاداش خود را دریافت نکردند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم،  در روز 28 اسفند ماه سال 1401 هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مصوبه‌ای درباره تکریم داوران ایرانی حاضر در جام جهانی داشت و برای سه داور ایرانی پاداشی در نظر گرفت. بر این اساس قرار بود علیرضا فغانی، محمدرضا منصوری و محمدرضا ابوالفضلی هر کدام برابر با معادل ارزش ریالی 10 سکه پاداش دریافت کنند، اما این پرداخت عملی نشد.

بعد از تأخیر در این پرداخت و پیگیری سه عضو تیم داوری، همزمان با روز اعزام تیم ملی بانوان ایران به مسابقات جام جهانی استرالیا در روز 29 مهر 1402 هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نشستی تشکیل داد و در کنار موضوعات دیگر مجدداً مصوب کرد که پاداش مذکور پرداخت شود. با این وجود تاکنون چنین مبلغی پرداخت نشده است.

این موارد در حالی رقم می‌خورد که قیمت سکه در حال افزایش است و هر چقدر در این پرداخت تأخیر ایجاد شود، فدراسیون برای اجرای تعهد خود کار سخت‌تری در پیش خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار قم: ‌درآمدی عمده‌ای جز محل دریافت مالیات نداریم
  • هاوینگ بیت کوین چیست؟ همه چیز درباره Halving
  • حذف شناسه پرداخت تامین اجتماعی برای تسهیل و پیشگیری از اشتباه
  • کسب رتبه نخست هرمزگان در میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری
  • عیدی رئیس سازمان سنجش به متقاضیان نوبت دوم کنکور چه بود؟
  • چرا پاداش جام جهانی داوران ایرانی پرداخت نشد؟
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • جشن بزرگ کارگری در میبد
  • مهار آتش سوزی انبار کالا در شیراز
  • واژگونی خودرو ایسوزو یک مصدوم بر جای گذاشت