Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: واحدهای مرغداری مکلف به عرضه مرغ با نرخ ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان به کشتارگاه ها هستند که با این وجود هر کیلو مرغ گرم در خرده فروشی ها با نرخ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان باید عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: بنابر اطلاعات رسیده به ما هر کیلو گوشت مرغ تا نرخ ۳۰ هزار تومان هم در مغازه ها عرضه می شود که این امر شروع نابسامانی و عدم نظارت و کنترل در بازار است.

اسداله نژاد ادامه داد: گرچه در زمان بحران قبلی بازار مرغ، واحدهای مرغداری با نرخ مصوب مرغ را عرضه می کردند، اما انحراف در زمان توزیع منجر به التهابات بازار مرغ شد.

این مقام مسئول با تاکید بر نظارت بازار مرغ بیان کرد: نظارت از واحدهای مرغداری تا کشتارگاه و همچنین از کشتارگاه مستقیم تا بازار مصرف باید صورت گیرد تا توزیع در مسیر منحرف نشود.

به گفته وی، در مقاطع قبلی که بحران ایجاد می شد، بارها مشاهده کردیم که هیچ نظارتی از کشتارگاه تا واحد صنفی صورت نگرفته ، مضاف بر اینکه فشاری که در خصوص تخلیه مرغ در برخی استان ها وجود دارد، باید کم شود تا مرغ در واحدهای مرغداری به وزن مورد نظر برسد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی بیان کرد: بنابر آمار تا چند روز گذشته ۸۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت گرفت و هم اکنون باید منتظر ماند و دید که در چند روز آتی با پایان ماه میزان جوجه ریزی به چه رقمی خواهد رسید.

وی با بیان اینکه تحقق میزان جوجه ریزی به برنامه ستاد تنظیم بازار دور از انتظار است، گفت: برآوردها حاکی از آن است که میزان جوجه ریزی به ۱۱۳ تا ۱۱۵ میلیون قطعه برسد. گرچه به اعتقاد بنده همین میزان هم باید راستی آزمایی شود چرا که بسیاری از واحدها برای جوجه ریزی بدنبال تامین جوجه هستند.

اسداله نژاد با اشاره به اینکه جوجه یکروزه بیش از ۲ برابر نرخ مصوب در بازار عرضه می شود، بیان کرد: قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان است که با این وجود دولت باید ورود جدی کند، چنانچه قیمت جوجه را متعادل نکند،تولید دچار چالش می شود و همواره بحران گذشته تکرار می شود.

به گفته وی، با وجود افزایش مولفه های تولید در سایه نبود نظارت و کنترل دولت منطقی نیست که قیمت محصول نهایی تغییر نکند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با تاکید بر کنترل قیمت مولفه های تولید افزود: دولت قیمت مولفه های تولید را باید کنترل کند تا افزایش نیابد و همواره جوجه با نرخ مصوب بدست مرغدار برسد، چنانچه دولت توان این کار را ندارد، قیمت را اصلاح کند.

اسداله نژاد در پایان در واکنش به تاخیر بارگذاری نهاده در سامانه بازارگاه گفت: در حال حاضر بارگذاری در سامانه بازارگاه با تاخیر ۱۰ تا ۱۵ روزه انجام می شود، درحالیکه در گذشته این تاخیر ۲ تا ۳ روزه بود که عملا با این وجود مرغدار نیمی از دوره تولید را نهاده از بازار آزاد خریداری کرده که این امر در افزایش هزینه های تولید تاثیر بسزایی دارد. ضمن آنکه مرغداران با چالش کمبود یا گرانی جوجه روبرو هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهاده دامی بازار مرغ سامانه بازارگاه واحدهای مرغداری اسداله نژاد بازار مرغ جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۷ درصدی جوجه‌ریزی در شهرستان تویسرکان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سجاد محمد اصغری افزود: توزیع هوشمند مرغ گرم از طریق سامانه در تویسرکان اجرا می‌شود.

او تصریح کرد: میزان گوشت مرغ تولیدی در شهرستان طی سال پیش بیش از هشت هزار تن و در سال ۱۴۰۱، پنج هزار و ۶۰۰ تن بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تویسرکان با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در تامین و تولید مرغ گرم وجود ندارد گفت: گوشت مرغ شهرستان با همکاری ۱۰۰ واحد مرغداری فعال تولید می‌شود.

سجاد محمد اصغری افزود: وضعیت جوجه‌ریزی و تولید مرغ در سال جاری نیز از روند مطلوبی برخوردار است به طوری که در فروردین ماه ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های شهرستان انجام شده است.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • رشد ۴۷ درصدی جوجه‌ریزی در شهرستان تویسرکان
  • ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • احداث ۸ واحد جدید مرغداری در شهرستان فنوج
  • پتانسیل صادرات بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد
  • رکورد تولید مرغ در کشور شکسته شد
  • قیمت جوجه یک روزه گوشتی افزایش یافت
  • بالا رفتن قیمت جوجه یکروزه در بازار/ قیمت ها را تعدیل کنید
  • هشدار جهاد کشاورزی: گران فروشی جوجه یک روزه ممنوع + سند