Web Analytics Made Easy - Statcounter

در کشور ما برای واکسینه کردن افراد در مقابله با بیماری کرونا اولویت هایی در نظر گرفته شد که با فاکتورهای چون سن و شغل که در برگیرنده نوع خدمات است، در ارتباط بود اما به نظر می رسد در این اولویت ها ایراداتی وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز؛ بیماری کرونا در حالی همچنان تاخت و تاز می کند که از چندماه قبل خبرهای از تولید واکسن این بیماری در مقابله با آن به میان آمد؛ البته میزان تولید واکسن و نحوه توزیع آن دو عاملی بود که در این فرآیند بسیار تاثیر گذار  و شاید در عمده کشورهای جهان برای واکسینه کردن اولویت بندی افراد در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما نیز برای واکسینه کردن افراد در مقابله با این بیماری اولویت هایی در نظر گرفته شد که با فاکتورهای چون سن و شغل که در برگیرنده نوع خدمات بود، در ارتباط بود اما به نظر می رسد در این اولویت ها ایراداتی وجود دارد چرا که بخشی از حوزه ها و فعالیت ها علی رغم فعالیت مهم و پر اهمیت و االبته در معرض بیماری در این اولویت دیده نشده اند.

شهرام موحدی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: در حوزه کرونا دامپزشکی استان اصفهان فعالیت بسیار گسترده ای را انجام داد و در این مدت و در حالی که بیمارستان ها نیز مملوء از بیمار بودند، توانست با فعالیت شبانه روزی مواد پروتئینی مورد نیاز مصرف آشپزخانه های بیمارستان ها را تامین کند و هیچ کمبودی در این زمینه اتفاق نیفتاد.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه در اوج گیری بیماری کرونا محدودیت هایی اعمال می شد که یکی از آن ها دور کاری یک سوم کارکنان بود، تصریح کرد: در این مدت در حوزه دامپزشکی این امکان وجود نداشت چرا که نمی توانستیم کشتارگاه ها یا مراکز بسته بندی دام و طیور را تعطیل کنیم.

*گلایه مدیرکل دامپزشکی از در اولویت قرار نگرفتن کادر دامپزشکی در اولویت واکسن کرونا

وی افزود: همکاران من در این مدت تلاش زیادی داشتند و به عنوان سربازان گمنام عرصه های بهداشت و سلامت خدمت کردند و بسیاری از آن ها به بیماری کرونا مبتلا شدند و متاسفانه برخی نیز فوت کردند.

موحدی گفت: علی رغم اینکه نیروهای دامپزشکی به صورت شبانه روزی در خط مقدم تولید فرآورده های بهداشتی مورد مصرف در حال فعالیت هستند، متاسفانه در اولویت واکسن کرونا قرار نرفتند؛ نیرویی که در کشتارگاه طیور در حال فعالیت است در شبانه روز با 500 تا 600 نفر دیگر در ارتباط بوده و از این که دامپزشکان جزء اولویت واکسینه شدن در کرونا قرار نگرفتند، گلایه دارم.

*معتادان و مهاجران نیز در اولویت واکسن دیده شده اند، اما دامپزشکان نه!

به گزارش صاحب نیوز؛ د‌‌ر فاز اول تزریق واکسن کرونا یعنی د‌‌ر اسفند‌‌ ۹۹ کارکنان مستقیم تغسیل متوفیان کووید‌‌ ۱۹، پرسنل آزمایشگاه‌های کووید‌‌ و نمونه برد‌‌ار‌ها و کارکنان خط اول حوزه بهد‌‌اشت واکسینه شد‌‌ه اند‌‌.کارکنان خط اول حوزه د‌‌رمان و پزشکی، پرسنل عملیاتی اورژانسی کشور، مرکز نگهد‌‌اری سالمند‌‌ان، جانبازان و معلولین و کارکنان مراکز خد‌‌مات جامع سلامت روستایی از اسفند‌‌ ۹۹ تا فرورد‌‌ین ۱۴۰۰ واکسینه شد‌‌ه اند‌‌ و سایر کارکنان بیمارستان‌های بستری کنند‌‌ه کووید‌‌ ۱۹ تاپایان ارد‌‌یبهشت واکسینه خواهند‌‌ شد‌‌ که جمعا حد‌‌ود‌‌ یک و نیم میلیون نفر می‌شوند‌‌.

د‌‌ر فاز د‌‌وم واکسیناسیون کرونا حد‌‌ود‌‌ ۱۲ میلیون نفر واکسن را تزریق خواهند‌‌ کرد‌‌.واکسیناسیون گروه سنی بالای ۸۰ سال از ارد‌‌یبهشت تا خرد‌‌اد‌‌ ۱۴۰۰ را شامل می‌شود‌‌. همچنین د‌‌ر خرد‌‌اد‌‌ و تیرماه ۱۴۰۰ گروه‌های سنی ۶۵ تا ۷۹ سال واکسینه خواهند‌‌ شد‌‌ که اولویت د‌‌ر ابتد‌‌ا با سنین بالاتر است. همچنین تا پایان تیر ماه افراد‌‌ ۱۶ تا ۶۴ سال که د‌‌ارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند‌‌ واکسیناسیون خواهند‌‌ شد‌‌.د‌‌ر تیر و مرد‌‌اد‌‌ ۱۴۰۰ گروه‌های سنی ۶۰ تا ۶۴ سال واکسن را د‌‌ریافت می کنند‌‌.

گفتنی است که د‌‌ر فاز ۴ واکسیناسیون کرونا حد‌‌ود‌‌ ۴ میلیون نفر واکسن تزریق می‌کنند‌‌.د‌‌ر مرد‌‌اد‌‌ و شهریور امسال ساکنان د‌‌ر زند‌‌ان‌ها و مراکز تاد‌‌یب، پرسنل پلیس، نظامیان و سربازان د‌‌ر پاد‌‌گان ها، گرمخانه ها، کمپ‌های معتاد‌‌ین و مهاجرین، پرسنل بانک ها، حمل و نقل عمومی و آموزش واکسیناسیون می‌شوند‌‌ و همین عمل د‌‌ر مرد‌‌اد‌‌ ماه برای معلمین و کارکنان مد‌‌ارس انجام خواهد‌‌ شد‌‌.

گروه سنی ۵۵ تا ۵۹ سال د‌‌ر شهریور ۱۴۰۰ واکسینه می‌شوند‌‌ و د‌‌ر مهر ۱۴۰۰ گروه‌های سنی ۵۰ تا ۵۴ سال و ۴۵ تا ۴۹ سال د‌‌ر اولویت د‌‌ریافت واکسن خواهند‌‌ بود‌‌.د‌‌ر آبان ۱۴۰۰ هم گروه‌های سنی سی و پنج تا چهل و چهار سال به ترتیب از سنین بالاتر واکسن را تزریق می‌کنند‌‌، همین عمل برای گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال د‌‌ر آذر امسال انجام خواهد‌‌ شد‌‌.د‌‌ر د‌‌ی ۱۴۰۰ هم گروه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال واکسن را د‌‌ریافت خواهند‌‌ کرد‌‌.

*جای تعجب است که فعالان دامپزشکی در اولویت واکسیناسیون کرونا دیده نشده اند

ناصر براتی دکتر دامپزشک در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: حوزه دامپزشکی یک حوزه وسیع است و از دامداری ها، مرغداری ها،  مراکز پروزش آبزیان گرفته و بعد کشتارگاه ها که دامپزشک ها و فعالان در این حوزه با دامداران مختلف، قصاب ها ، چوب داران، سلاخ ها  و … رو به رو هستند.

وی افزود: در کشتارگاه مرغ نیز فعالان حوزه دامپزشکی با رانندگان حمل و توزیع مرغ و افراد دیگری که در این زمینه فعالت و البته تعداد آن ها نیز قابل توجه است سر و کار دارند و همچنین در فروشگاه ها نیز همکاران ما حضور دارند و با افراد به صورت مستقیم در ارتباط هستند و نظارت را انجام می دهند.

براتی با بیان اینکه در مراکز بسته بندی و در تشخیص و درمان نیز این ارتباط و حساسیت وجود دارد،  ادامه داد: اما جالب است که با این حجم فعالیت و اهمیت آن، افراد فعال در حوزه دامپزشکی در اولویت واکسیناسیون دیده نشده اند، این در حالی است که برخی گروه های دیگر در این اولویت بندی دیده شده اند.

ناصر براتی خاطرنشان کرد: اگر کسانی که نظارت بر کار کشتارگاه را بر عهده دارند  دچار بیماری کرونا شوند این سوال وجود دارد که برای نظارت در کشتارگاه چه اتفاقی می افتد؟ در حال حاضر تزریق واکسن به دام های عشایری را داریم که همکاران مراجعه کرده و واکسن این دام ها را تزریق می کنند و در معرض خطر هستند.

این دامپزشک با بیان اینکه جای تعجب است که فعالان در این حوزه در اولویت واکسیناسیون کرونا دیده نشده اند، گفت: البته من این موضوع را به پای فراموشی گذاشتم البته این فراموشی غیر قابل گذشت است و جای گلایه دارد.

به نظر می رسد نیاز است در اولویت سنجی در تزریق واکسن کرونا یک بازنگری شود و حوزه هایی مانند دامپزشکی که با فراموشی و یا بی مهری در این اولویت ها مد نظر قرار نگرفته اند، در این اولویت ها دیده شوند چرا که این موضوع می تواند علاوه بر سلامتی فعالان آن حوزه بر سلامتی افراد دیگری نیز که با ناچار با آن ها در ارتباط هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا اولویت ها اولویت واکسن حوزه دامپزشکی دیده نشده اند بیماری کرونا گروه های سنی واکسن کرونا صاحب نیوز گروه سنی کرونا د حوزه د

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۲۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت

تین نیوز

مدیرکل سازمان امور مشارکت های مردمی و سرمایه گذاری شهرداری تهران، گفت: در سال جدید تولید مشارکتی اتوبوس و تاکسی برقی در داخل برای حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت در اولویت اول قرار دارد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، نوید خاصه باف اظهار کرد: مدیریت شهری با نگرش بُرد - بُرد با همکاری بخش خصوصی تلاش دارد طرح هایی در بخش های مختلف اجرایی و عملیاتی کند.

خاصه باف افزود: سال گذشته با همکاری شهرداری مشکلات ۱۵ طرح بلاتکلیف رفع شد و برای جذب ۸۰ همت سرمایه گذاری در سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی شده همچنین ۱۶ ابر طرح نیز احصا شده و ۱۰۲ همت جذب سرمایه گذاری برای آن پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: درخصوص تم پارک ها نیز تلاش داریم نشست هایی با سرمایه گذاران برگزار و مشکلات آنها را برطرف کنیم.

این مدیر شهری درخصوص سرانجام موضوع سرمایه گذاری برای راه اندازی دستگاه زباله سوز،گفت: جزئیات فنی را باید از مدیران شرکت پسماند بپرسید ولی کار با مشارکت سرمایه گذار خارجی با اعتبار ۶۶۰ میلیون دلار درحال پیگیری است تا تولید برق هم صورت گیرد و مطالعات صورت گرفته و نتیجه را به سازمان پسماند اعلام تا کارها انجام شود.

وی درخصوص احداث پارک در مناطق شرقی پایتخت نیز گفت: هنوز این طرح به نتیجه نرسیده اما از طرفی سرانه رفاهی شرق تهران اندک است و جلسه کارشناسانه برگزار و مطالعات در حال انجام است در تلاش هستیم بدون آسیب به بافت فضای سبز فضاهای فرهنگی و تفریحی ایجاد کنیم البته این طرح ها باید پیوست ترافیکی داشته باشد و شاید مکان آن تغییر یابد.

خاصه باف درخصوص موضوع آلودگی هوا و احتمال جذب سرمایه گذار در زمینه کاهش آلودگی هوا، گفت: جذابیتی در این راستا برای سرمایه گذار نیست ولی در حوزه حمل و نقل عمومی مذاکرات با چند کشور خارجی صورت گرفته که پس از تهیه اتوبوس و تاکسی های برقی، کشورهای دیگر مجموعه های تولیدی و شرکت های خود را به ایران بیاورند تا از سرمایه گذاری آنها استفاده کنیم.

مدیرکل سازمان امور مشارکت های مردمی و سرمایه گذاری شهرداری تهران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درخصوص ساخت ورزشگاه تهران در مجاورت شهر آفتاب نیز گفت: تمامی اقدامات ساخت و جذب سرمایه گذار از طریق دولت صورت می گیرد و شهرداری تهران در این بخش دخالتی ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مدیر عامل تأمین‌ اجتماعی : اعلام « دستمزد» غیرواقعی است/ اولویت تامین اجتماعی برای کسر حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی
  • تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت
  • توسعه پتروپالایشگاه‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف می‌کند
  • تکمیل طرح های نیمه تمام حوزه درمان درجنوب شرق تهران در اولویت است
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • تلاش برای ارتقای توانمندی بانوان در حوزه جهاد تبیین
  • هوشمندسازی، ارتباطات و ماهواره؛ اولویت‌های ستاد اتصال‌پذیری