Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مصطفی موسوی‌نژاد فعال و کارشناس رسانه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند، با بیان اینکه مشارکت در انتخابات بخشی از آن مربوط به موقعیت نظام می شود، اظهار کرد: انتخابات مشروعیت نظام را افزایش می‌دهد و باعث مشارکت مردم در سرنوشت کشور می شود.  

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت پایین دو مشکل عمده برای کشور ایجاد می‌کند؛ اول اینکه بهانه‌ای است برای دشمن برای تحریم بیشتر و دیگر اینکه مشارکت بالا برای کشور امنیت را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی‌نژاد با تاکید بر اینکه ادامه پیدا کردن کاهش مشارکت در انتخابات علاوه بر تحریم‌ها باعث می‌شود دشمن اجازه حمله به کشور را به خود بدهد، گفت: اولین ویژگی رئیس جمهور آینده مدیریت و کفایت اوست و دیگر اینکه مردم عملکرد او را چطور ارزیابی می‌کنند و شاخص دوم ایمان فرد است و به قول خود عمل کند، گاهی فرد از موقعیتش استفاده منفی کرده و در زمان ریاست جمهوری طغیان می‌کند. 

وی با اشاره به شاخص سوم یک رئیس جمهور خوب تصریح کرد: عملکرد عدالت‌خواه و ضد فسادی است که می‌توان در عملکرد‌های گذشته فرد و اینکه در پست خود چه کارهایی کردند متوجه شد.

این کارشناس رسانه در خراسان جنوبی افزود: شاخص بعدی عملکرد انقلابی و جهادی است به این معنی که فرد شب و روز در خدمت کشور باشد و پیوسته در حال حل مشکلات مردم باشد و مشکلات مردم را بدون واسطه بشنود نه اینکه وزیر به دلیل نبود وقت برای دیدار رئیس جمهور استعفا کند.  

وی با اشاره به شاخص دیگر رئیس جمهور آینده کشور افزود: یک کاندیدا باید به توانمندی‌های داخل کشور اعتقاد داشته باشد.

موسوی نژاد تاکید کرد: شاخص مهم بعدی اعتقاد به توانمندی جوانان است، جوانان باید موتور محرکه دولت باشند و پیرهای فرتوت که در جلسات خوابشان می‌گیرد نمی‌توانند مشکلات را رفع کنند بلکه می‌توان از تجربه آن‌ها در جایگاه های مشورتی استفاده کرد و می‌توان از این سرمایه عظیم کشور استفاده کرد.

این فعال رسانه در خراسان جنوبی متذکر شد: شاخص بعد مردمی‌بودن است که باید این فرد با مردم بنشیند و با آن‌ها صحبت کند و به خوبی مشکلات را درک کند و با آن ها هم سفره شود نه اینکه سفرهای استانی هزینه های میلیاردی بر دوش دولت بگذارد.

وی ادامه داد: آخرین شاخصه امیدوار بودن به آینده است، نباید دائم ناامید باشد و این با رئیس جمهور شدن تناقض دارد.

انتهای پیام/۶۷۵۴۱

منبع: فارس

کلیدواژه: جوانان مدیریت جهادی رئیس جمهور مشارکت رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی جمهور: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال و فناوری‌های موجود برای ارتقای سلامت تغذیه مردم بهره‌گیری شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه در جلسه «شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی» امنیت غذایی به معنای تامین و تولید غذای سالم، ارزان، با کیفیت و در دسترس برای همگان با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی را از مهمترین مولفه‌های تامین و تدوام سلامت کشور برشمرد و افزود: وجود نظام باثبات غذایی و جلوگیری از نوسان در فراوانی مواد غذایی لازم در کشور از ضروریات امنیت غذایی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشور ظرفیت‌های مناسبی برای تامین و تولید غذای سالم و در دسترس برای همگان دارد، تضمین سلامت غذا در زنجیره تامین، تولید، توزیع و مصرف را نکته مهم دیگر در تامین امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت مسئول تدوین و نظارت بر احصای شاخص‌های سلامت مواد غذایی است و وزارت جهادکشاورزی نیز باید شاخص‌های سلامت در بخش کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، حمل و نقل و توزیع محصولات غذایی و پروتئینی را تعیین و بر رعایت آنها نظارت دقیق داشته باشد.

رئیسی با تاکید بر رعایت شاخص‌های سلامت در کل زنجیره تامین مواد غذایی، بر ضرورت بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این بخش و فناوری‌های موجود برای ارتقای سلامت تغذیه مردم و هوشمندسازی نظارت بر این فرآیند تاکید کرد.

رئیس جمهور تهیه پیوست عدالت برای فرآیند‌های تامین امنیت غذایی را ضروری برشمرد و اظهار داشت: اجرای عدالت در فرآیند امنیت غذایی منوط به تعیین شاخص‌های ضروری در زمینه میزان کالری و پروتئین مورد نیاز برای مردم و نظارت بر تامین آن به نحو مقتضی است و هر جا که تامین کالری و پروتئین مورد نیاز برای بخشی از مردم ممکن نباشد، دولت باید به شکل مناسب تامین آن را بر عهده بگیرد.

رئیسی اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه از سوی دستگاه‌های مرتبط را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نموده و بر ضرورت همکاری همه بخش‌ها از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، سازمان دامپزشکی و بخش‌های مرتبط دیگر در زمینه تامین امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی می‌کنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.

رئیس جمهور رعایت شاخص‌های امنیت غذایی و ارتقای کیفیت محصولات غذایی تولید شده در کشور را از مولفه‌های مهم اقتدار منطقه‌ای و جهانی کشور برشمرد و بر استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌های کشور برای رسیدن به خودکفایی در تولید مواد غذایی و همچنین نظارت بر اجرای الگوی کشت با اولویت تولید کالا‌های اساسی تاکید کرد.

رئیسی در ادامه وزارت جهادکشاورزی را مسئول تولید مواد غذایی و وزارت بهداشت را مسئول تعیین و پایش شاخص‌ها در تولیدات غذایی دانست و تصریح کرد: وزارت جهادکشاورزی با همکاری سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده، مسئولیت تنظیم تولید و تامین مواد غذایی، مدیریت قیمت و جلوگیری از هرگونه اجحاف در حق تولیدکننده و مصرف کننده را بر عهده دارد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مدیریت بازار و قیمت‌ها، به خصوص جلوگیری از عرضه کالا‌هایی که با ارز نیمایی تامین یا تولید شده‌اند با قیمت‌های بالاتر، صادرات مواد غذایی کشاورزی را فرع بر تامین نیاز‌های داخل دانست و از وزارت جهادکشاورزی خواست که تامین نیاز بازار داخل را در اولویت قرار دهد.
آمادگی دولت برای تامین ارز مورد نیاز تولید و تامین مواد غذایی و نظارت دقیق از دیگر نکات مطرح شده از سوی رئیس جمهور در این جلسه بود.

رئیسی در پایان این نشست را جلسه‌ای برای افزایش هماهنگی، هم‌افزایی و همکاری میان دستگاه‌های عضو شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی دانست و با قدردانی از همه تلاش‌های انجام شده در زمینه تامین شاخص‌های امنیت غذایی، از مسئولان دبیرخانه شورا خواست که جلسات آن را مستمر و منظم برگزار کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی جمهور: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال و فناوری‌های موجود برای ارتقای سلامت تغذیه مردم بهره‌گیری شود
  • اهمال در تامین امنیت غذایی و سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست
  • مدیریت افکار جوانان از اهداف هجمه فرهنگی دشمنان است
  • رئیس‌جمهور در جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی: اهمال و سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست
  • خوشبختانه همه شاخصه‌های تورم کاهشی است | تورم ماهانه در بهمن ماه چقدر بود؟
  • رئیسی: همه شاخصه‌های تورم کاهشی است
  • رئیسی: خوشبختانه همه شاخصه‌های تورم کاهشی است
  • مسئولیت وزیر فرهنگ به‌عنوان نماینده رئیس جمهور در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما تمدید شد
  • تمدید حکم وزیر ارشاد در شورای نظارت بر سازمان صداوسیما
  • تمدید مسئولیت وزیر فرهنگ در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما