Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا نیک‌نژاد ، کارشناس آموزشی و معلم درباره مجازی شدن فضای آموزش در دوران شیوع کرونا به «پارس‌نیوز» گفت: «آموزش مجازی در کلیه نقاط دنیا،‌ یک آموزش ناکارآمد است که همزمان با شیوع ویروس کروناو گسترش خود، ۴۰ درصد از مهارت نوشتن، خواندن و محاسبات سطح مبتدی کودکان کاسته و سطح علمی آن‌ها را‌ کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طورحتم ایران نیز از این قاعده مستثنى نیست.»

وی افزود: «کارآمدی نسبی آموزش مجازی در هرکشور با کشور دیگر متفاوت است. اگر‌بخواهیم این میزان را در کشور ایران بررسی کنیم، باید بگوییم که به خوبی نتوانستیم فضای آموزشی کارا توأم با رفع نیازهای آموزشی را داشته باشیم.»

نیک نژاد تصریح کرد: «اصلی‌ترین اپلیکیشن آموزشی کشور در زمان شیوع ویروس کرونا و گسترش سیطره آموزش مجازی دانش آموزان «شاد» بود که خود در ابتدای راه با‌ ناکارآمدی‌هایی از قبیل؛ عدم دانلود مطالب، کاهش سرعت در ارسال‌ مطالب‌ و نبود امکان ارتباط تصویری همراه بود.‌ بی‌شک در این راه، اپلیکیشن‌هایی با مشکلات حداقلی وجود داشت که حتی در برخی مدارس غیردولتی نیز استفاده می‌‌شد‌. اما در مقایسه برنامه‌های هم رده با شبکه آموزشی شاد می‌توانیم به اسکایپ، ادوبی کانکت و زوم اشاره کنیم. در کنار گسترش فضای آموزش مجازی،‌ گوگل نیز یک شبکه اطلاعاتی رایگان بود که به خوبی می‌توانست اطلاعات آموزشی را در اختیار فرد قرار دهد.»

این کارشناس آموزشی همچنین خاطرنشان کرد: «در شرایط حال حاضر، اگرچه اصرار آموزش و پرورش بر استفاده از شبکه آموزشی شاد است اما لازم به ذکر است تا بگوییم هنوز این شبکه توأم با مشکلاتی است. به عنوان یک معلم بارها دیده‌ام که خانواده‌ی دانش آموزان در کنار شبکه آموزشی شاد، از برنامه‌هایی همچون واتس‌اپ یا تلگرام استفاده می‌کنند تا آموزش مجازی‌شان آمیخته با سهولت باشد.»

او اظهار داشت: «به طورحتم برای عنوان میزان کارآمدی اپلیکیشن شاد می‌بایست بررسی و نظرسنجی‌های لازم را انجام داد تا به ارقام دقیق رسید. اما درحال‌ حاضر بر پایه تجربیات می‌توان عنوان کرد که این شبکه کماکان توأم با مشکلات و نیازمند بهتر شدن است.»

*آموزش مجازی،‌ اصلی اساسی در دوران پساکرونا

وی متذکر شد: «به طورحتم جهان پس از کرونا، به هیچ عنوان شبیه جهان پیش از‌ کرونا‌ نخواهد بود. بنابراین دیگر نمی‌توانیم از‌ آموزش مجازی دوری و تنها به آموزش در فضای حضوری پناه ببریم.»

نیک نژاد عنوان کرد: «نباید فراموش کرد که آموزش مجازی علی‌رغم برخی مشکلات اما‌ موجب‌ تغییرات بنیادین شد.‌ سهولت در برگزاری‌ کلاس‌های جبرانی که درگذشته بنا بر شرایط آب و هوایی، تعطیلی‌های متعدد یا  کسالت دشوار‌بود، اینک آسان شده است و تنها با یک پیغام از راه دور،‌ می‌توان هماهنگی‌‌های لازم را ایجاد کرد. بنابراین نباید محاسن آموزش مجازی را فراموش و آن را به دور از فایده بدانیم.»

وی درپایان این گفت‌وگو گفت: «تجربه قریب به دو ساله‌مان می‌بایست درس شود و درکنار فضای آموزش حضوری به یک اصل‌ تبدیل گردد. بهبود این فضا و اپلیکیشن‌های مورد نظر نیز‌ کمک خواهد کرد تا امکانات و اطلاعات جهانی در اختیار‌ قرار‌ گیرد.»

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مجازی شدن فضای آموزش کرونا اپلیکیشن آموزشی آموزش مجازی اپلیکیشن آموزشی کارشناس آموزشی بررسی آموزش مجازی آموزش مجازی فضای آموزش شبکه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی گفت: یک تیم ۳ نفره در یکی از استان‌های غربی کشور که اقدام به جعل مدارک تحصیلی و آموزشی و سپس تبلیغ و فروش آنها از طریق فضای مجازی می‌کردند دستگیر شدند.   معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به کلاهبرداری با شگرد اخذ مدارک تحصیلی و آموزشی، گفت: با یک استعلام ساده از سازمان مربوطه، جعلی بودن این کارت‌ مشخص می شود.   سرهنگ عبداله چولکی افزود: در پی دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه افرادی اقدام به جعل مدارک تحصیلی و آموزشی و سپس تبلیغ و فروش آنها از طریق فضای مجازی در سطح کشور می‌کنند، پیگیری این پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.   این مقام انتظامی تصریح کرد: با انجام اقدامات فنی و تحقیقات، پلیس کارگاه‌هایی را در این رابطه در یکی از استان‌های غربی شناسایی و توقیف کرد.   معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه در بررسی از تجهیزات به دست آمده از متهمان حدود یک هزار فقره انواع اسناد و مدارک جعلی که در فضای مجازی توسط آنان جهت تبلیغ و فروش بارگذاری شده بود کشف شد، گفت: در پیگیری و بررسی از کارگاه مذکور تعداد قابل توجهی از انواع اسناد و مدارک جعلی شامل: ریزنمرات تحصیلی، دیپلم، پیش دانشگاهی، گواهی موقت پایان دوره متوسطه، انواع گواهی‌های مهارت فنی و حرفه‌ای، هولوگرام و امهار مختلف به همراه آلات و ادوات تخصصی جرم جعل کشف شد.   وی با اشاره به اینکه اقدام سریع پلیس آگاهی در شناسایی و دستگیری متهمان منجر به عقیم ماندن اهداف آنان شد، تصریح کرد: ۳ نفر از متهمان اصلی دستگیر شدند که در بازجویی‌های تخصصی به بزه انتسابی معترف و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند.   سرهنگ چولکی با بیان اینکه تصویب مجازات‌های سنگین و بازدارنده باعث پیشگیری از وقوعات مشابه می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در خصوص کارگاه‌های جعل اسناد و تولید کالای تقلبی جهت بررسی به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید.   وی ضمن هشدار به شهروندان تاکید کرد: مراقب باشید در دام جاعلان و کلاهبردارانی که مدعی اخذ مدارک تحصیلی و آموزشی هستند گرفتار نشوید زیرا صدور این کارت‌ها به صورت مکانیزه، متمرکز و توسط مراجع رسمی انجام می‌شود و با یک استعلام ساده از سازمان مربوطه، جعلی بودن کارت‌های متفرقه مشخص می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • بررسی مشکلات آموزشی شهر مجومرد
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • سندروم پس از کرونا چیست؟