Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@03:32:23 GMT

پایان تقریبی واکسیناسیون بیماران خاص

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۲۰۳۲

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پایان تقریبی واکسیناسیون بیماران تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: چهار مرکز در بیمارستان‌های مهدیه، امام حسین، اختر و طرفه اعلام شده که سایر بیماران خاص می‌توانند مراجعه کنند و با بررسی مدارکشان واکسیناسیون شان انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: دکتر علیرضا زالی درباره وضعیت واکسیناسیون بیماران خاص، گفت: اداره کل بیماری‌های خاص در وزارت بهداشت پرونده‌های افراد را بر اساس محل سکونت‌شان به دانشگاه مربوطه ارجاع می‌دهد. تاکنون در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در استان تهران توانستیم حدود 70 هزار پرونده با مجموعه بیمارستان‌های استان تهران و پرونده‌هایی که وزارت بهداشت به ما داده، ثبت کنیم.

در عین حال دکتر بهادری- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بیمارانی که پرونده آنها در سیستم وزارت بهداشت ثبت شده از سوی سیستم بهداشتی برای تزریق واکسن کرونا با آنها تماس برقرار شده و درباره زمان و مکان واکسیناسیون به آنها اطلاع رسانی می‌شود.

وی افزود: بیماران خاص مانند تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی کاملا تزریقات‌شان انجام شده و تنها گروهی که باقی مانده اند، برخی بیماران ام اس، برخی مبتلایان به سرطان و برخی پیوندی ها هستند که اینها واکسن‌شان تامین شده است. چهار مرکز در بیمارستان‌های مهدیه، امام حسین، اختر و طرفه اعلام شده که این افراد می‌توانند مراجعه کنند و با بررسی مدارکشان واکسیناسیون شان انجام می شود. واکسن شان تامین شده و مشکلی برای واکسیناسیون آنها نداریم.

بهادری گفت: مشکل خاصی برای تزریق واکسن به بیماران خاص نداریم و تقریبا اکثر واکسیناسیون بیماران خاص‌مان مانند تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی‌ها انجام شده است. منبع: ایسنا برچسب ها: پایان تقریبی ، واکسیناسیون ، بیماران خاص

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پایان تقریبی واکسیناسیون بیماران خاص واکسیناسیون بیماران بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۲۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهنام روندی امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین _ در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز جهانی هموفیلی، اظهار کرد: هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتورهای انعقادی، روند انعقاد خون در آن‌ها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را بر اساس کمبود فاکتورها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتورهایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثراً تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتورهای انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

رئیس واحد بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و داروها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران داروهای خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

روندی در پایان با بیان اینکه رنگ قرمز نماد هموفیلی است، گفت: از روز گذشته با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی، آثار باستانی طاق‌بستان، بلوار طاق‌بستان و پل قوسی لب‌آب شهر کرمانشاه به رنگ قرمز، نماد این بیماری درآمده است.

کد خبر 745200

دیگر خبرها

  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان
  • رفع اختلال سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت تا پایان هفته جاری
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • واکسیناسیون رایگان حدود ۵۰۰ هزار نوبت سر دام
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن گندم در شهرستان دهلران