Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس: با وجود اینکه صبح امروز با خبر شوکه کننده اعتراف پدر بابک خرمدین به قتل دختر و دامادش آغاز شد اما رسانه‌ها کم خبر انتخاباتی نداشتند. مثل اینکه کدخدایی اعلام کرد که شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت‌ها به جمع‌بندی نرسید و باید از فرصت 5 روز دوم برای تعیین تکلیف صلاحیت‌ها استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شماره سوم خط و ربط که حاوی اخبار انتخاباتی چهارشنبه است رو در ادامه با هم می‌بینیم.

یک خط از خط و ربط نامزدها

زهرا شجاعی تأکید می‌کنه که: صلاحیت را در وجود خودش دیده که پا به عرصه انتخابات گذاشته. او گفته:  قطعا در برابر رد صلاحیت توضیح می‌خواهیم؛ آیا تابعیت ایرانی نداشتم؟ یا سابقه مدیریتی؟

تجربه جدید محسن هاشمی

محسن هاشمی معتقده ما نیاز مبرم به رشد اقتصادی هشت درصد و کاهش تورم به حدود 12 درصد داریم. او گفته: با تجربه‌کردن تردید در دو راهی حضور و عافیت، گوشه‌ای از فشاری را که آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در ایام منتهی به ثبت‌نام در انتخابات سال 1392 تحمل می‌کرد، چشیدم.

به خاطر مجلس دهم رأی خوبی دارم

محمود صادقی باور داره که با توجه به عملکردش در مجلس دهم رأی خوبی خواهد داشت، او امروز گفته: ستاد را تشکیل دادیم و رئیس ستاد تعیین شده و تقسیم وظایف انجام شده است؛ ممکن است طی روزهای آتی این اخبار را اعلام کنیم.

سبد رأی خسته و ناراضی

رامین مهمانپرست هم بر عدم ائلاف تأکید کرده. او معتقده سبد رای او همه مردمی هستند که از جناح‌بازیها خسته شده‌اند همچنین مردمی که کشورشان را دوست دارند ولی ناراضی هستند.

اختیار نداری نامزد نشو!

قاضی‌زاده هاشمی هم گفته: کسی که می داند اختیار کافی ندارد نباید نامزد شود. کسانی که می گویند اختیار نداریم و دوباره کاندید می شوند چرا وارد می شوند؟ اینها خائنین به ملت هستند و نقش اپوزیسیون را دارند. هدف آنها این است که از درون مخالفت کنند.

فریدون عباسی هم یادی از پایان دولت دهم و آغاز دولت یازدهم کرده و گفته که کاری که اصلا‌ح‌طلب‌ها بعد از تشکیل دولت انجام دادند بدتر از رژیم صهیونیستی بود.
 

 

کاندیدا توئیت| از تغییر نسل مدیریتی تا معاونین 40 ساله
 

 

 

 

 

 

 

 

پزشکیان هم در صفحه اینستاگرام عکس دیدار خود با سید حسن خمینی را منتشر کرده.

محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای نزدیک به جریان اصلاح‌طلب درباره پزشکیان گفته: این ظرفیت در آقای پزشکیان وجود دارد که حتی اگر مجموعه اصلاح‌طلبان به آقای جهانگیری رسیدند، ایشان کار خودش را انجام دهد و در انتخابات حاضر شود.

مرعشی البته معتقده که اولویت اصلاح‌طلبان حمایت از یک شخصیت اصلاح‌طلب است. او تلویحا از نظریه تأثیر تأیید صلاحیت‌ها بر مشاکت مردم عبور کرده و گفته که عدم میل به مشارکت ریشه در ناکارآمدی دولت‌ها داره.

«تارا» در انتظار نامزدها

امروز عکس چند دستگاه خودرو ملی تارا در پارکینگ اداره کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما رسانه‌ای شد. این خودروها که قراره با اونها بخشی از تشریفات مناظره‌های انتخاباتی انجام بشه گمانه‌زنی‌ها درباره تعداد نهایی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به اوج رساند.


البته امروز کدخدایی باز هم درباره شایعات توئیت زده که: توی بازار داغ شایعات عده‌ای هم با تهدید شورای نگهبان سعی می‌کنند دمی خوش باشند!

گذشته از خودروهای تشریفات امروز روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد مجری‌های احتمالی مناظره‌ها رو معرفی کرد؛ «رضا پورحسین، مرتضی حیدری، رضا رشیدپور، المیرا شرفی‌مقدم و محمدرضا شهیدی‌فر».

آرمان ملی دیگر روزنامه اصلاح‌طلب اما به مسئله اختیار رئیس جمهور پرداخته و نوشته: پیام ثبت‌نام حداکثری کاندیداها اینه که رئیس جمهور از اختیار کافی داره و با تکیه بر قانون می‌تونه مشکلات را از بین ببره.

حاشیه‌ای از جنس شایعه فیلترینگ

حاشیه دیگه امروز جنس شایعه داشت؛ آنهم برای سید ابراهیم رئیسی؛ حوالی ظهر امروز خبری مخابره شد که قوه قضائیه دستور فیلترینگ اینستاگرام را صادر کرده که رسانه دستگاه قضا بلافاصله خبر زد که: پیشتر نامه‌ای از سوی جواد جاویدنیا یکی از معاونین قضایی رییس کل دادگستری استان تهران، در مورد فیلترینگ اینستاگرام صادر شده بود که بلافاصله در همان ساعات اولیه از سوی محمد جواد حشمتی رئیس دادگستری استان تهران بلااثر شده.

تقاطع زمانی جالب این خبر با اظهارات خاص امروز رئیس جمهور روحانی درباره فیلترینگ و حتی تیتر روزنامه همشهری با عنوان «فیلترینگ؛ موضوع داغ انتخابات» از نکات خاص اخبار انتخابات امروز بود.
 


روحانی در جلسه هیئت دولت پیش از انتشار شایعه فیلترینگ اینستاگرام از سوی قوه قضائیه گفته بود که: نمی‌شود الان فضای مجازی خوب باشد بعد از انتخابات فیلتر کنیم.

 


دولتی که خودش با فحش شروع به کار کرد!

نکته آخر اینکه رئیس دفتر رئیس جمهوری تأکید کرده که دولت هیچ نماینده‌ای در انتخابات نداره و هنوز همتی و شریعتمداری از دولت درخواست مرخصی نکردند. او درباره نحوه تبلیغات هم گفته: نامزدها بدانند در انتخابات تهمت زدن، سیاه‌نمایی و متهم کردن دولت و رقیب برای کسب رای بیشتر، درست نیست. توصیه‌ای که در سخنان امروز روحانی هم بود.

قاضی زاده هاشمی در باره این توصیه گفته: اینکه آقای روحانی گفتند کاندیداها فحش بهم ندهند، دستشان درد نکند. حرف ایشان درست است اما مردم حرفشان را باور نمی کنند چراکه در آخر دولتی این حرف را می زنند که با فحش دادن آغاز کردند. برگردید به سال ۹۶ حرف های ایشان در مناظره ها ببینید آیا شایسته رئیس جمهور کشور بود که به آن شکل صحبت کنند؟

انتهای پیام/

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فعالان سیاسی شایعه های انتخاباتی محسن رضایی علی لاریجانی سعید محمد رستم قاسمی محمود واعظی رئیس جمهور اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۵۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی «حلقه اول» یاران رئیسی از پُستی به پُست دیگر /اصلاح کابینه، شاید وقتی دیگر! +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو سال و اندی از تشکیل کابینه ابراهیم رئیسی می‌گذرد، کابینه ای که تا به امروز تغییر و تحولات زیادی را به خود دیده است، اندک افرادی به طور کامل از کابینه خارج شده اند و اکثریت آنها فقط صندلی هایشان تغییر کرده اما در حلقه یاران رئیسی باقی مانده اند.

برخی دولتمردان چون حجت الله عبدالملکی، حمید سجادی و یوسف نوری که زیر فشار برای برکناری یا استیضاح بودند، زودتر پیشدستی کرده و از ادامه حضور در دولت سیزدهم استعفا دادند اما این نقطه خروج شان از کابینه ابراهیم رئیسی نبود و بعد از مدتی با عنوانی جدید به کابینه رجعت کرده اند تا حلقه مدیران دولت سیزدهم با کمترین تغییر ماندگار باشند. برخی دیگر اما تا این لحظه از دولت کنار گذاشته شده و مناسباتی با دولت سیزدهم ندارند.

فاطمی امین مشاور شد؛ عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد!

روز گذشته خبرگزاری اصولگرای تسنیم اعلام کرد که یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش استانداری مازندران شد. نوری که سوابقی چون ریاست سازمان آموزش و پرورش استان ایلام، مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش وپرورش و معاون اجرائی معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی در کارنامه خود دارد، در فروردین ماه 1402، پس از جنجال ها بر سر حواشی عدم پرداخت حقوق فرهنگیان در اسفندماه 1401 و عدم اجرای قانون رتبه بندی معلمان از سمت خود استعفا کرد. هر چند که برخی رسانه‌ها از عزل او خبر می دادند و استعفا را پوششی برای تلطیف کردن تغییرات دولت عنوان کردند.

سید محمود حسینی‌پور نیز که استاندار مازندران بود و سابقه ریاست هیئت تخلفات اداری دیوان محاسبات کشور را در کارنامه خود دارد، روز گذشته به سمت ریاست دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه به مفاسد اقتصادی منصوب شد و جای خود را به یوسف نوری داد.

پیشتر نیز چنین جابجایی ها در دولت را شاهد بوده ایم، چه آنکه حجت عبدالملکی نیز که سکان وزارت راه را با رأی نمایندگان به دست گرفته بود بعد از چندماه زیر تیغ مجلسی ها رفت و پیش از آنکه از سوی مجلسی ها استیضاح شود یا رئیسی مجبور به عزل او شود، متن استعفایش را در توئیتر علنی کرد. عبدالملکی اما از جمله افراد محبوب همان حلقه اول نزدیک به رئیسی است که خروج کامل از دولت نکرد و اینبار در قالب دبیر شورایعالی مناطق آزاد بر صندلی سعید محمد تکیه زد.

یا در نمونه ای دیگر سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت از چهره‌های اقتصادی کابینه ابراهیم رئیسی است که دورانی پرحاشیه در این وزارتخانه داشت. او دو بار توسط نمایندگان مجلس استیضاح شد؛ اگر چه فاطمی‌امین اولین‌بار توانست رأی موافق نمایندگان را بدست بیاورد و از استیضاح بگریزد، اما پس از افشای واگذاری خودروهای شاسی بلند به نمایندگان و مسئله واردات خودرو، برای دومین بار نتوانست رأی اعتماد نمایندگان را به دست آورده و استیضاح شد. نکته جالب، این است که 10 روز پس از استیضاح فاطمی‌امین، ابراهیم رئیسی او را به سمت مشاور رئیس‌جمهور در نظارت بر روند اجرای طرح‌های تولیدی منصوب کرد.

در جدول زیر روند تغییرات و جابه‌جایی‌های مدیران دولت سیزدهم را مشاهده می‌کنید.

ردیف

اسم

سمت فعلی

سمت قبلی

۱

سید محمدآقامیری

استاندار قم

سرپرست وزارت جهادکشاورزی

۲

سید محمود حسینی‌پور

ریاست دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه به مفاسد اقتصادی

استاندار مازندران

۳

محمدهادی زاهدی‌وفا

رئیس موسس عالی آموزش مدیریت و برنامه‌ریزی

سرپرست وزارت کار

۴

حمید سجادی

عضو شورای عالی ورزش

وزیر ورزش و جوانان

۵

حجت‌الله عبدالملکی

دبیر شورای عالی مناطق آزاد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

۶

سیدرضا فاطمی‌امین

مشاور رئیس‌جمهور در نظارت بر روند اجرای طرح‌های تولیدی

وزیر صنعت، معدن و تجارت

۷

سید صولت مرتضوی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

معاون اجرایی رئیس جمهور

۸

محسن منصوری

معاون اجرایی رئیس جمهور

استاندار تهران

۹

یوسف نوری

انتخاب به عنوان استاندار مازندران

وزیر آموزش و پرورش

سعید محمد کاملا از دولت منفک شد /ساداتی نژاد درگیر پرونده های فساد!

در این میان، برخی دیگر از چهره‌هایی هم بودند که پس از آنکه مُهر برکناری بر پرونده شان زده شد، راهشان از دولت ابراهیم رئیسی جدا شده و دیگر همکاری با رئیس دولت سیزدهم نداشتند. مهر ماه 1401، سعید محمد، دبیر شورای عالی مناطق آزاد از سمت خود برکنار شد. سعید محمد که یکی از گزینه‌های پیشنهادی ابراهیم رئیسی برای سکانداری وزارت راه بود، فقط یک سال توانست با دولت سیزدهم همکاری کند و اکنون به یکی از منتقدان دولت تبدیل گشته است.

مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و سید جواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی از دیگر چهره‌هایی بودند که با به صورت ناگهانی با حکم ابراهیم رئیسی تغییر کردند. هر چند که علت تغییر میرکاظمی بیماری وی اعلام شد اما برخی از گمانه‌زنی‌های فعالان سیاسی و اقتصادی حاکی از خبرهای دیگری بود. چنانچه، رضا غلامی یکی از چهره های اقتصادی فعال در فضای مجازی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پس از آن ‌که رئیس جمهور محترم، حذف ارز ۴۲۰۰ را از علل افزایش شدید تورم در سال ۱۴۰۱ اعلام کردند، آقایان ساداتی نژاد و میرکاظمی برکنار شدند.» این تحلیل از آن جهت قابل تامل بود که میرکاظمی جزو مهم ترین مدافعان حذف ارز ۴۲۰۰ بود.

علت برکناری ساداتی‌نژاد اما افشای پرونده نهادهای دامی و افزایش قیمت‌های کالاهای اساسی عنوان کردند.فساد چای دبش نیز از جمله حواشی پرماجرای دوران وزارت او بود.

حال فارغ از علت برکناری میرکاظمی و ساداتی‌نژاد به نظر می‌رسد دولت ابراهیم رئیسی خواهان حفظ حلقه اصلی دولت بوده و علی رعم تغییراتی که ایجاد کرده است، افراد صرفا در پست‌های درون کابینه جابه‌جا شده و تغییری در حلقه های اولیه نزدیک به رئیسی رخ نخواهد کرد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898215

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک/ حاشیه جلسه امروز هیأت دولت
  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • حاشیه های پررنگ تر از متن سفر رئیسی به پاکستان؛ از استقبال سرد در فرودگاه تا غیبت آجودان
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • جابجایی «حلقه اول» یاران رئیسی از پُستی به پُست دیگر /اصلاح کابینه، شاید وقتی دیگر! +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس