Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@02:16:05 GMT

به ساختار توافق دست پیدا کرده‌ایم

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۶۶۸۶

به ساختار توافق دست پیدا کرده‌ایم

سید عباس عراقچی رئیس تیم هیات ایران در مذاکرات وین با بیان اینکه در مجموع می‌توانیم بگوییم که پیشرفت خوبی در مذاکرات وین صورت گرفته است، اظهار کرد: به چارچوب یک توافق رسیده‌ایم. به ساختار توافق دست پیدا کرده‌ایم و متن اصلی توافق و ضمیمه‌هایی که خواهد داشت مشخص شده است. البته مذاکرات در مورد متن به پایان نرسیده و در مورد بسیاری از بندهای توافق، هنوز در حال مذاکره هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: سید عباس عراقچی عصر روز چهارشنبه بعد از پایان نشست کمیسیون مشترک برجام اظهار کرد: دور چهارم مذاکرات در وین امروز خاتمه پیدا کرد و بعد از دو هفته مذاکرات فشرده در موضوعات مختلف  و دو هفته کاری بسیار سخت تصمیم گرفتیم که یک جمع‌بندی از کار داشته باشیم.

وی با بیان این که  در مورد موضوعات باقیمانده، هیات‌ها برای انجام  آخرین مشورت‌ها به پایتخت‌های خود مراجعه می‌کنند، ادامه داد:  ما موفق شدیم در طول این دو هفته به مقدار زیادی کار را به پیش ببریم و  الان می‌توانیم بگوییم که  به چارچوب یک توافق رسیده‌ایم. به ساختار توافق دست پیدا کرده‌ایم و متن اصلی توافق و ضمیمه‌هایی که خواهد داشت مشخص شده است. البته مذاکرات در مورد متن  به پایان نرسیده و در مورد بسیاری از بندهای توافق، هنوز در حال مذاکره هستیم.

عراقچی تصریح کرد: برخی از موضوعات کلیدی کماکان مورد اختلاف است و در مورد آن توافق حاصل نشده است به همین دلیل هیئت‌ها  تصمیم گرفتند که  چند روزی تنفس بدهند  و برای انجام مشورت‌های لازم به پایتخت‌ها مراجعه کنند.

این دیپلمات ارشد ایران با بیان اینکه در  مجموع می‌توانیم بگوییم که پیشرفت‌های خوبی داشتیم ولی هنوز نمی‌توانیم بگوییم کار تمام شده است،  ادامه داد: امیدوارم در هفته آینده که مجددا گفتگوها آغاز می‌شود هیات‌ها که می آیند تصمیمات  خود را برای  رسیدن به یک توافق گرفته باشند.

وی افزود: مواضع  قطعی ما کاملاً روشن است. بر روی مواضع‌مان ایستادگی کردیم و تاکنون تمام امور بر اساس مواضع قطعی ما پیش رفته است  و اختلاف جایی است که با منافع و مواضع ما تعارض پیدا می‌شود.

وی در پایان گفت: امیدواریم در هفته آینده مذاکرات روند بهتری را به خود بگیرد.
منبع: ایسنا برچسب ها: ایران ، وین ، توافق ، ساختار ، مذاکرات ، عراقچی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ایران وین توافق ساختار مذاکرات عراقچی توانیم بگوییم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شکست اطلاعاتی دیگر برای ساختار اطلاعاتی رژیم صهیونیستی

باوجود آمادگی صهیونیست‌ها برای پاسخ ایران، اما ساختار اطلاعاتی این رژیم، پیش بینی چنین پاسخی از سوی ایران در واکنش به حمله تروریستی در دمشق را نمیکرد.

سرویس جهان مشرق - وب سایت عبری زبان اسرائیل تایمز در رابطه با شکست مجدد ساختار اطلاعاتی رژیم صهیونیستی پس از شکست هفت اکتبر نوشت: «آموس هارل، مفسر نظامی صهیونیست، در گزارش خود اشاره کرد که اسرائیل تغییر استراتژیک در کنشگری ایران را پیش‌بینی نمی‌کرد و بنابراین باید این مسئله را در قدرت واکنش ایران به حمله احتمالی اسرائیل ( به منافع ایران) در نظر بگیرد.»

اسرائیل تایمز با اشاره به این گزارش آموس هارل می نویسد:

«در مورد این موضوع، به نظر می رسد که این یکی دیگر از شکست های بخش اطلاعات اسرائیل است که همانطور که یادمان می آید، حمله حماس در 7 اکتبر را نیز نتوانست پیش بینی کند. این مسئله این سوال را ایجاد می کند که آیا رئیس سازمان آمان (اطلاعات ارتش اسرائیل) که درزمان ریاست وی، نه حمله حماس و نه حمله ایران پیش بینی نشده بود، می تواند به نقش مهم ریاست سازمان آمان که نقش ارزیابی اطلاعاتی را بر عهده دارد، ادامه دهد؟»

در انتظار پاسخ اسرائیل

وب سایت اسرائیل تایمز در ادامه می نویسد: «آموس هارل معتقد است کسانی که با یک حرکت گسترده موافق نیستند، معتقد هستند که این اقدام بر خلاف الویت های مهم اسرائیل در جنگ فعلی است، دو هدف اصلی فعلی اسرائیل یعنی سرنگونی حاکمیت حماس و از بین بردن توان نظامی آن به همراه بازگشت اسرا در غزه است، اهدافی که هنوز محقق نشده است. انحراف بیشتر تمرکزها به سمت رویارویی با ایران، به قیمت ناتمام ماندن حل مسئله غزه و نابودی حماس تمام خواهد شد. همچنین [ادامه تنش با ایران] ممکن است جنگ را در تمام جبهه ها طولانی کند و اگر ایران تصمیم بگیرد برای اقدامات انتقام جویانه خود در آینده از حزب الله استفاده کند، [این احتمال وجود دارد که] این سازمان به طور کامل وارد درگیری با اسرائیل شود.

دیگر خبرها

  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا به جنگ سرطان می‌رود!
  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا
  • ضرورت گسترش بنیاد پویانمایی در وزارت فرهنگ و ارشاد
  • استفاده از هنر قدیمی ژاپنی برای طراحی مواد پیشرفته نانویی
  • یک شکست اطلاعاتی دیگر برای ساختار اطلاعاتی رژیم صهیونیستی
  • حماس: آمریکا مذاکرات را به بن‌بست کشانده است
  • قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله حساسی است
  • لزوم همکاری ‌های امنیتی در بستر سازمان شانگهای
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • تولید ابرخازن با ساندویچ کردن یک ژل بین دو لایه گرافن