Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@12:32:03 GMT

فارس من| نحوه برگزاری امتحانات حوزه علمیه خراسان اعلام شد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۸۰۵۷

فارس من| نحوه برگزاری امتحانات حوزه علمیه خراسان اعلام شد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مخاطبان این رسانه در سامانه مردمی «فارس من» سوژه‌ای تحت عنوان «امتحانات حوزه‌های علمیه خراسان رضوی مجازی برگزار شود» را ثبت و درخواست پیگیری داشتند.

حجت الاسلام سید حمید علوی آزیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد درباره لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شرایط فعلی و نحوه برگزاری امتحانات، با اشاره به اینکه مصوبات ستاد مقابله با بیماری کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری برای همه ما و مدارس لازم الاتباع بوده و هست، تاکید کرد: سلامت طلاب، اساتید و کادر مدارس اولویتی غیرقابل اغماض است و در مدت بیش از یک سال گذشته، نهایت تلاش صورت گرفت تا ضمن حفظ کیفیت و استمرار آموزش، این امر در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش حوزه علمیه خراسان با تاکید بر اهمیت و لزوم ارزیابی دقیق، گفت: در این خصوص، با توجه به برگزاری مجازی بخش عمده کلاس‌ها در سال گذشته، امتحانات مقاطع با رعایت تمام اصول بهداشتی به صورت سراسری، حضوری و یکسان با دقت ویژه نسبت به ضوابط بهداشتی مقابله با کرونا، برنامه‌ریزی شده است.

حجت الاسلام علوی آزیز با بیان اینکه همه امتحانات به جز مقاطع (پایه‌های ۳ ، ۵ ، ۸ و ۱۰) به مدارس واگذار شده است، افزود: اگر در تاریخ برگزاری امتحانات حضوری مقاطع، شرایط بهداشتی به گونه‌ای باشد که متصدیان امر و مسوولان ستاد مقابله با بیماری کرونا، فعالیت‌های حضوری را حتی با رعایت ضوابط بهداشتی منع کنند، به طور قطع زمان برگزاری امتحانات به تعویق خواهد افتاد.

معاون آموزش حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه برگزاری سایر امتحانات به طور کامل در اختیار مدارس است و تعداد کم طلاب در هر پایه تحصیلی (حدود ۱۵ نفر در هر پایه در مدارس ) شرایط را برای رعایت کامل ضوابط بهداشتی فراهم می‌کند، تصریح کرد: البته در سال جاری الزامی به شرکت در امتحانات حضوری خرداد ماه نیست و همه طلاب این حوزه می‌توانند با توجه به برنامه‌ریزی‌های گفته شده در مورد واکسیناسیون، با تشخیص خود و هماهنگی مدرسه در امتحانات شهریور شرکت کنند.

وی تاکید کرد: علاوه بر این حتی اگر شرایط برگزاری حضوری در شهریور هم فراهم نبود، تمهیدات برگزاری آزمون حضوری مقاطع در سال تحصیلی آینده و اولین زمانی که متولیان امر بهداشت، اجازه برگزاری حضوری آزمون را بدهند، اندیشیده شده است. بنابراین، با لحاظ تمام ضوابط و شیوه‌نامه‌های مقابله با کرونا، شرکت در امتحانات این مرحله اختیاری است و طلاب می‌توانند در زمان دیگری که شرایط شخصی در مورد دستورالعمل‌های بهداشتی فراهم باشد، امتحان بدهند.

حجت الاسلام علوی آزیز افزود: با هماهنگی مدارس و مراکز استانی این حوزه علمیه در خراسان شمالی و جنوبی، حتی منعی به منظور اخذ امتحان حضوری در محل منزل، نزدیک‌ترین مدرسه به محل اسکان برای کسانی که عذر موجه دارند، نیست.

انتهای پیام/۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: برگزاری امتحانات علمیه خراسان حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه محاسبه اضافه کاری پرستاران اصلاح می‌شود

مهرداد شریفی در یک نشست خبری که به مناسبت هفته ملی سلامت برگزار شد، با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است، اظهار داشت: همچنین ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته، با افزایش همراه بوده است.

او در ادامه از تلاش برای اصلاح فرمول محاسبه اضافه کاری پرستاران خبر داد و گفت: نشست‌های متعددی در این راستا با مسئولان ارشد دانشگاه، روسا و مدیران بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و نمایندگان گروه‌های مختلف پرستاری برگزار شده و در تلاش هستیم تا در روز‌های آینده شیوه نامه اصلاح فرمول اضافه کاری پرستاران را به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ابلاغ کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با نگاهی به مسیر توسعه خدمات حوزه درمان فارس از ابتدای سال جاری تا کنون، مجموعه درمان فارس را شبکه‌ای گسترده شامل ۷۱ بیمارستان با هشت هزار و ۱۹۰ تخت فعال، هزار و ۳۰۰ درمانگاه و موسسه درمانی، هزار و ۶۰۹ مطب متخصص، یک هزار و ۳۰ مطب عمومی و ۵۱۳ دفتر کار عنوان کرد.

شریفی با قدردانی از کادر درمان و بخش‌های پشتیبانی واحد‌های زیر مجموعه دانشگاه افزود: در سال گذشته، بیمارستان‌های دولتی فارس پذیرای بیش از سه میلیون بیمار بوده و تلاش شده تمام خدمات مورد نیاز این بیماران در سطوح اولیه تا فوق تخصصی به طور کامل به آنان ارائه شود.

او با اشاره به اعزام ۵۱۳ پزشک فوق تخصص، متخصصص و پزشک عمومی در سال گذشته به مناطق مختلف فارس، این اقدام را تلاشی برای شتاب بخشیدن به فرآیند‌های ارائه خدمات درمانی و توزیع عادلانه خدمات درمانی در سطح استان دانست و ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۱۴۰ هزار عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.

انجام ۷۳۹ پیوند عضو، ۱۳۰ جراحی کاشت حلزون شنوایی، ۳۸۰ پیوند قرنیه، ۱۸۰ پیوند مغز استخوان، انجام بیش از ۳۰ میلیون خدمت آزمایشگاهی و بیش از ۱۴۰ هزار مورد ام. آر.‌ای و ۵۰۰ هزار مورد سی تی اسکن در بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه دانشگاه، از دیگر اقدامات ارایه شده مجموعه‌های درمانی در سال ۱۴۰۲ بود که معاون درمان دانشگاه به آن اشاره کرد.

شریفی همچنسن با اعلام اینکه طرح‌های توسعه‌ای مهمی در سال گذشته به بهره برداری رسید، گفت: با بهره برداری از این طرح‌ها، بیش از ۵۵۰ تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های درمانی استان فارس اضافه شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه در سال گذشته، بیش از ۱۰ هزار بازدید نظارتی در حوزه‌های مختلف معاونت درمان انجام شده است، گفت: بسیاری از مراکز غیرمجاز به صورت مخفی و زیرزمینی با دخالت در امر سلامت فعالیت می‌کنند که با نظارت کارشناسان این حوزه و گزارش‌های مردمی، شناسایی می‌شوند.

او همچنین از تعطیلی بیش از ۱۵۰ مرکز ارائه دهنده خدمات غیرمجاز سلامت در شیراز و شهرستان‌های استان از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد و گفت: دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور سلامت، به لحاظ قانونی تخلف و جرم محسوب شده و با افراد خاطی، برابر قانون برخورد می‌شود.

 شریفی تاکید کرد: شهروندان می‌توانند برای طرح شکایت یا ارایه گزارش در زمینه فعالیت مراکز غیرمجاز زیبایی یا آرایشگاه‌های مداخله گر در حوزه پزشکی، با شماره تلفن‌های ۱۸۱۹ و ۱۹۰ تماس گرفته و موضوع را با کارشناسان این سامانه‌ها در میان بگذارند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با بیان اینکه در سال گذشته، پروانه بهره برداری ۴۱۷ موسسه درمانی در بخش خصوصی از سوی اداره ارزیابی و صدور پروانه‌های این معاونت صادر شده است، گفت: توسعه اشتغال در بخش سلامت، در چارچوب قانون و مقررات و با بهره گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • چگونه طلبه شویم؟
  • جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان پیرانشهر
  • تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • نحوه محاسبه اضافه کاری پرستاران اصلاح می‌شود
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت در مدارس + تاریخ برگزاری آزمون
  • آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان