Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یازدهمین مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول با حضور بیش از ۹۰ درصد سهامداران در برج ستاره ونک تهران آغازبکار کرد. استماع گزارش هیأت‌مدیره در خصوص عملکرد سال مالی منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰، استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، بررسی و تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان، تصمیم‌گیری درباره سود تقسیمی، تعیین حسابرس و بازرس قانونی شرکت برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۰/۱۲/۲۹، تعیین روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی‌های مجامع شرکت و همچنین سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی سالیانه است، از موارد دستور جلسه ذکر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بقایی رئیس هیأت مدیره همراه اول در یازدهمین مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت گفت: در سال گذشته همراه اول علاوه بر توسعه کمی و کیفی شبکه و ارائه سرویس‌های جدید، موفق به ارائه فناوری ۵G نیز شد که مراحل تجاری سازی آن را به سرعت در حال طی شدن است. همراه اول با قوت بخشیدن به بخش تحقیق و توسعه رویکردی بومی محور داشته و از تولید داخلی، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کار‌های مبتنی بر دیجیتال حمایت کرده است.

گزارش مديرعامل همراه اول در مجمع عمومی عادی سالیانه کسب رتبه نخست شاخص‌های «بهره‌وری کل عوامل» و «بازده فروش» در گروه ارتباطات و مخابرات مدیریت بالانس ترافیک برای ارائه بهترین تجربه به مشتری در ایام کرونا ارائه سامانه «شاد» به دانش‌آموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش رسیدن به رکورد صد میلیون مشترک در شاخص HLR فروش ۱۰.۵ میلیون سیم‌کارت در سال ۹۹ افزایش نیم درصدی سهم بازار در سال گذشته و رسیدن به سهم بازار ۵۳.۸ درصدی افزایش تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت به بیش از ۴۲ میلیون کاربر که بیش از ۳۱ میلیون آن‌ها کاربر ۴G هستند. رشد ۸۰ درصدی ترافیک دیتا نسبت به سال قبل و رسیدن به رکورد ۳۸۴۱ پتابایت

گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی در مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول قرائت و صورت‌های مالی همراه اول برای هفتمین سال پیاپی عنوان «مورد قبول» را کسب کرد. در یازدهمین مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول برای هر سهم ۲۰۸۰ ریال سود تقسیمی تصویب شد. سود سهامداران حقیقی ظرف حداکثر یک‌ماه از طریق سامانه سجام پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید

برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همراه اول همراه اول شرکت همراه اول مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۹۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان پیش از ظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار داشت: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قراردادن قانون نیستیم بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیافتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار داشت: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

کد خبر 6088359

دیگر خبرها

  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • ببینید | تصاویری از سند مهم منتشر شده در یازدهمین جلسۀ دادگاه منافقین
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • ببینید | سند مهم منتشر شده در یازدهمین جلسه دادگاه منافقین
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • خادم سیدالشهدا رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای خوزستان شد