Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی غلامی گفت: نرفتن به مسابقات قهرمانی زنان آسیا دردی را دوا نمی‌کند اما من به رفتن بدون برنامه و اردو هم اعتقادی ندارم. کارشناس و پیشکسوت هندبال در گفت و گو با ایسنا در خصوص احتمال عدم حضور تیم ملی هندبال زنان به مسابقات قهرمانی آسیا اظهار کرد: اگر می‌خواهیم در مسابقات قهرمانی آسیا زنان شرکت کنیم باید خیلی قوی باشیم در غیر اینصورت نباید شرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید آنجا کیسه بوکس یا چراغ سبز سایر تیم‌ها باشیم.

غلامی گفت: باید هر تیمی را در هر رده سنی و در هر بخش مردان یا زنان که می‌خواهیم به مسابقات آسیایی بفرستیم با فکر، برنامه‌ریزی و پر توان اعزام کنیم. ما در ایران بازیکن شایسته و پر انگیزه و همچنین مربیان خوب زیادی داریم که می‌توان از آنها برای حضور در مسابقات آسیایی استفاده کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا عدم اعزام تیم ملی هندبال زنان به مسابقات قهرمانی آسیا سبب دور ماندن از سایر کشورها نیست گفت: اگر در مسابقات شرکت نکنیم از قافله عقب می‌مانیم و هیچ گاه نمی‌دانیم که زنان ما در چه رده ای در آسیا قرار دارند وجایگاه آنها را نمی‌دانیم. باید زنان را به مسابقات اعزام کنیم تا برای بیشتر و بهتر شدنشان در مرحله بعد آنها را آماده کنیم.

کارشناس هندبال گفت: باید برای هندبال زنان بازی‌های تدارکاتی، برنامه‌های خوب و اردوهای منظم در نظر گرفت. متاسفانه زنان ما در کشور امکانات مناسب برای تمرین ندارند. منظورم سالنی در اختیارشان نیست تا بتوانند برای تمریناتشان برنامه‌ریزی کنند. 

وی به لزوم استفاده از مربی مرد در کنار تیم ملی هندبال زنان اشاره کرد و گفت: در هندبال زنان ارتباط بین‌المللی خیلی جایی ندارد. همه کشورهای دنیا از مربی مرد برای تیم زنان استفاده می‌کنند. مربیان زن قوی اند اما مربیان مرد به دلیل‌ ارتباطات بین‌المللی قوی تر هستند و  دانش به روز بیشتری دارند. تمرینات زنان ما هم که با حجاب اسلامی انجام می‌شود و از این بابت هم آنها مشکلی با مربی مرد نخواهند داشت.

 سرمربی اسبق تیم ملی هندبال مردان گفت: باید جایگاه تیم زنان ایران در آسیا مشخص شود تا بدانیم برای دوره بعدی چه برنامه‌ریزی داشته باشیم، چه مسابقاتی برای آنها در نظر بگیریم و چه هدفی را دنبال کنیم تا تیم‌های ملی قوی در هر سه رده نوجوانان، جوانان و بزرگسالان داشته باشیم و بتوانیم به سکوهای آسیا نزدیک شویم.

وی در خصوص عدم اعزام نماینده هندبال زنان به جام باشگاه‌های آسیا گفت: متاسفانه رفتن به مسابقات هزینه‌های زیادی را دارد. اگر باشگاهی تمرین نکرده باشد و قرار باشد تنها هزینه رفت و آمد را متقبل باشد و حضورش بی اثر باشد نرفتنش بهتر است. باید از قبل برنامه‌ریزی می‌کردند، چند اردوی تدارکاتی در نظر می‌گرفتند و تیم را آماده به مسابقات می‌فرستادند. حال اگر مقام هم نمی‌آورد اشکالی نداشت اما می‌دانستیم جایگاه مان در آسیا کجاست و باید برای پیشرفت چه کنیم. نرفتن دردی را دوا نمی‌کند ولی من به رفتن بدون برنامه هم اعتقادی ندارم.

وی گفت: باید باشگاه‌ها برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کنند تا بتوان تیم‌ها را به جام باشگاه‌های آسیا اعزام کرد. فدراسیون هندبال نیز باید در بخش زنان سرمایه‌گذاری کند تا دو تیم الف و ب (امید و بزرگسالان) آماده‌ای داشته باشیم تا آینده تیم ملی بزرگسالان هم تامین شود و با قدرت بتوانیم در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کنیم.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی هندبال زنان تیم ملی هندبال زنان مصطفی غلامی هندبال زنان باشگاه های آسیا مسابقات قهرمانی آسیا تیم ملی هندبال هندبال زنان برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۹۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

المپیک پاریس؛ اولین المپیک با برابری جنسیتی

در بازی‌های المپیک امسال پاریس، دستاوردی تاریخی جشن گرفته خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از ویفروم، قرار است بازی‌های پاریس، با دستیابی به برابری جنسیتی کامل برای اولین‌بار تاریخی در المپیک ثبت کنند.

تعداد ورزشکاران زن و مرد در تابستان امسال برابر است و با وجود این پیشرفت‌ها، جهان هنوز راهی برای رسیدن به برابری کامل جنسیتی دارد.

بر اساس گزارش جهانی شکاف جنسیتی مجمع جهانی اقتصاد در سال ۲۰۲۳، تخمین زده می‌شود که رسیدن به برابری کامل ۱۳۱ سال دیگر طول بکشد.

برای اولین بار در تاریخ المپیک، زنان ورزشکار به تعداد ورزشکاران مرد در بازی‌ها جایگاه خواهند داشت. این تخصیص ۵۰-۵۰ به این معنی است که بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس در تابستان امسال اولین المپیکی خواهد بود که به برابری جنسیتی کامل در زمین بازی دست می‌یابد.

توماس باخ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، این نقطه عطف را «یکی از مهمترین لحظات در تاریخ بازی‌های المپیک و در کل ورزش زنان» توصیف کرد.

این مورد مسیر طولانی برای زنان در المپیک بوده است. زنان از زمان شرکت در بازی‌های المپیک برای اولین‌بار در سال ۱۹۰۰، آن هم در پاریس، راه طولانی را پیموده‌اند. در آن سال، زنان تنها ۲.۲ درصد از کل شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دادند.

تعداد زنان ورزشکار به‌طور پیوسته افزایش یافته است و از المپیک ۱۹۸۴ در لس‌آنجلس، ایالات‌متحده، زمانی که زنان ۲۳ درصد از شرکت‌کنندگان المپیک را تشکیل می‌دادند، شتاب گرفته است.

در المپیک ۲۰۱۲ لندن، ۴۴ درصد از ورزشکاران زن بودند. لندن ۲۰۱۲ به عنوان «بازی‌های زنان» توصیف شد زیرا این اولین‌بار در المپیک بود که هر کشوری که در آن شرکت می‌کرد، زنان ورزشکار را در تیم‌های خود داشت.

سازمان زنان ملل متحد اظهار کرد که ورزش می‌تواند زندگی را تغییر دهد و این شامل ارتقای رهبری، کار گروهی، اتکا به خود و اعتماد به نفس در زنان است.

برابری جنسیتی به‌طور گسترده‌تری برای اقتصادها و جوامع مفید است. مجمع جهانی اقتصاد در گزارش جهانی شکاف جنسیتی خود در سال ۲۰۲۳ دریافت که پیشرفت در کاهش شکاف‌های جنسیتی به معنای رشد، نوآوری و انعطاف‌پذیری بیشتر برای کشورهاست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پوستر رسمی المپیک ۲۰۲۴ پاریس رونمایی شد بهترین کشورهای جهان برای اشتغال زنان/ رتبه ایران کجاست؟

دیگر خبرها

  • نماینده فارس در اندیشه صدرنشینی لیگ برتر هندبال کشور
  • داوران و ناظران هفته هجدهم لیگ برتر هندبال مردان ایران
  • مسیر آسیا از قزوین می‌گذرد
  • هاشمی: از میزبانی مسابقات هندبال قهرمانی آسیا حمایت خواهیم کرد
  • کیومرث هاشمی: از میزبانی مسابقات هندبال قهرمانی آسیا حمایت خواهیم
  • گلایه تولیدکنندگان از عدم تخصیص سهمیه ارزی از سوی بانک مرکزی/ با دست خودمان تولید را زمین‌گیر نکنیم
  • حریفان نام‌آشنایی در آسیا دارم
  • صعود خدمتی و چهل‌امیرانی به فینال تفنگ بادی
  • المپیک پاریس؛ اولین المپیک با برابری جنسیتی
  • توانمندسازی نیروهای شرکت گاز در عرصه قرآنی از اولویت‌ها است