Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال «تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» توسط رهبر معظم انقلاب و همچنین تاکید تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ضرورت پیشگام بودن بنیاد بهره وری موقوفات در تحقق شعار سال، ستاد «پشتیبانی و رفع موانع تولید» در این بنیاد تشکیل شد.

به گزارش قدس آنلاین، این ستاد در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ و با دستور دکتر مالک رحمتی رئیس بنیاد بهره وری موقوفات تشکیل شده و تلاش خواهد کرد در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی بنیاد، اقدامات لازم برای پیشتیبانی و مانع زدایی از تولید در شرکت ها و موسسات زیرمجموعه آستان قدس رضوی را دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی احکام صادره، محسن مکیان دستیار رئیس بنیاد بهره وری موقوفات به عنوان رئیس این ستاد و معاونان، مدیران ارشد و کارشناسان خبره بنیاد نیز به عنوان اعضای اصلی آن ایفای مسئولیت خواهند کرد.

 

اهداف و ماموریت های ستاد

مهندس رحیم مهدیزاده دبیر ستاد «پشتیبانی و رفع موانع تولید» در گفتگو با آستان نیوز به اهداف و ماموریت های این ستاد اشاره و تصریح کرد: شناسایی عوامل و موانع موثر در عدم بهره برداری مناسب و بهینه از ظرفیت های در دسترس، تعریف پروژه های کلیدی موثر در جهش تولید، حمایت و پشتیبانی بنیاد بهره وری موقوفات در راستای تسهیل و افزایش توان رقابت پذیری شرکت ها و موسسات، افزایش تعامل موثر با دستگاه های اجرایی و دولت و همچنین ایجاد ارتباط و هماهنگی بین واحدهای تابعه به منظور ارتقاء هم افزایی، مهم ترین اهداف و ماموریت های این ستاد است.

جهت گیری های کلان در تدوین مدل علمی و اجرایی مهدیزاده به روند انجام ماموریت و اقدامات لازم برای تحقق اهدف این ستاد هم اشاره کرد و گفت: در جلسات این ستاد، مدل علمی، ساز وکارها و الزامات اجرایی برای پشتیبانی و رفع موانع تولید تهیه می شود که در آن، جهت گیری های کلان مد نظر قرار دارد.

به گفته دبیر ستاد، جهت گیری های کلان در این حوزه شامل این موارد است: «تحقق عینی جهش تولید با بکارگیری همه ظرفیت ها و پتانسیل ها»، «عارضه یابی و شناسایی فرصت های توسعه، تثبیت بازار داخلی و خارجی»، «ارتقاء هم افزایی و تشکیل زنجیره های ارزش»، «شناسایی و توسعه فرصت های صادرات و استفاده از بازار کشورهای همجوار»، «ارتقای تاب آوری و توان رقابت پذیری» و «راهکارهای تامین مالی از طریق بازار سرمایه».

 

بازدیدهای میدانی و تحلیل و بررسی چالش ها

دبیر ستاد پشتیبانی و رفع موانع تولید بنیاد بهره وری موقوفات، فرآیند اجرایی این ستاد برای پیاده سازی مدل علمی تدوین شده را نیز تشریح و اظهار کرد: فرآیند اجرایی با تحلیل و بررسی سوابق اطلاعاتی مالی و عملکرد شرکت ها و موسسه ها آغاز می شود و در ادامه بازدید و پایش میدانی از شرکت و موسسات با حضور مدیران ارشد بنیاد بهره وری موقوفات، مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت ها در دستور کار قرار می گیرد. گام بعدی تحلیل و بررسی چالش ها و موانع تولید در شرکت ها و موسسه ها است که با احصای آن، برای رفع آنها تصمیم گیری خواهد شد.

به گفته مهدیزاده، در این فرآیند اجرایی، موضوع رشد تولید، ارتقای بهره وری و همچنین بهره برداری از ظرفیت های موجود مورد توجه ویژه قرار دارد و راهکارهای کلان مدیریتی برای جهش تولید در سال ۱۴۰۰ نیز ارائه و مصوب می شود.

 

ارزیابی ۱۲ شرکت فقط در یک ماه

مهدیزاده درباره اقدامات عملیاتی این ستاد تا به امروز نیز گفت: ستاد پشتیبانی و رفع موانع تولید بنیاد بهره وری موقوفات، از همان نخستین روزهای سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را به صورت جدی آغاز کرد و در حال حاضر با وجود اینکه فقط حدود یک ماه از تشکیل آن سپری شده، بیش از ۱۲ شرکت و موسسه از گروه های دارویی، کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی مورد پایش، تحلیل و بررسی میدانی قرار گرفته و سیاست ها و برنامه های اقدام آن ها تدوین شده است.

دبیر ستاد تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد با ادامه بازدیدهای میدانی و تداوم اجرای برنامه های عملیاتی تدوین شده، بتوانیم گام های موثری را برای پشتیبانی و مانع زدایی از تولید در شرکت ها و موسسات زیرمجموعه بنیاد بهره وری موقوفات برداریم و طبق تاکید و مطالبه تولیت معزز آستان قدس رضوی، در تحقق شعار سال ۱۴۰۰ پیشگام باشیم.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ستاد پشتیبانی و رفع موانع تولید بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی پشتیبانی و رفع موانع تولید بنیاد بهره وری موقوفات تحلیل و بررسی دبیر ستاد شرکت ها سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می کنیم
  • ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان