Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@12:19:50 GMT

ارتباط آفت کش ها و خطر زایمان زودهنگام

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۷۸۶۹۴

ارتباط آفت کش ها و خطر زایمان زودهنگام

به گزارش مدیکال نیوز، محققان دانشگاه میشیگان دریافتند وجود ماده شیمیایی در ادرار زنان در اواخر بارداری با افزایش ریسک زایمان زودهنگام مرتبط بود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، «مونیکا سیلور»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به خوبی مشخص شده است که نوزادانی که زودرس بدنیا می آیند با افزایش خطرات سلامت در بلندمدت مواجه هستند و نتایج این تحقیق، ضرورت مطالعات بیشتر در این زمینه را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محققان این مطالعه، گلیفوسات و آمینومتیل فسفونیک اسید (AMPA)، یکی از اجزای اولیه علف کش‌ها، را با آزمایش ادرار اندازه گیری کردند، زیرا این مواد شیمیایی توسط پستانداران متابولیزه نمی‌شوند. آنها ادرار ۲۴۷ زن باردار را در هفته‌های ۱۶-۲۰ و ۲۸-۲۸ بارداری اندازه گیری کردند.

با بررسی زایمان‌های زودرس (نوزادانی که در کمتر از ۳۷ هفته بارداری متولد شده بودند) و مقایسه آنها با گروه کنترل، تیم تحقیق دریافت که احتمال زایمان زودرس در زنان با غلظت بالاتر گلیفوسات و AMPA در ادرارشان به شدت بالاست.

پربیننده ترین خواب آلودگی در طول روز نشانه ی این بیماری خطرناک است! احتمال وقوع موج پنجم کرونا آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۲/۳۰) آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۲/۳۱) چرا مثل هند گرفتار کرونا هندی نشدیم؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زایمان زودرس انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۸۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی از دانشگاه تربیت مدرس تهران، است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد.هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است.

ور در پایان گفت: به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • پشیمانی زودهنگام: ژاوی می‌خواهد بماند
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید