Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-28@16:31:21 GMT

معادن ایران ۵۰۰ میلیارد دلار ذخایر شناخته شده دارند

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۵۹۳۱

معادن ایران ۵۰۰ میلیارد دلار ذخایر شناخته شده دارند

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، علی‌رضا رزم‌حسینی پیش از ظهر امروز در سفر خود به کاشان در حاشیه مراسم‌ تفاهم‌نامه مسؤولیت‌های اجتماعی با وزارت صمت در شرکت فولاد امیرکبیر کاشان اظهار کرد: ایران بعد از سه دهه صادرکننده فولاد شد و رتبه دهم‌ دنیا در این زمینه را دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در یک سال اخیر ۲۹ میلیون تن فولاد خام تولید کردیم که ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تن آن را صادر کردیم و نزدیک به ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار صادرات فولاد داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه اگر صادرات غیرنفتی نبود نمی‌توانستیم ‌۳۸ میلیارد واردات برای صنایع کشور داشته باشیم، تصریح کرد: یکی‌ از افتخارات جمهوری اسلامی صنایع فولاد است، امسال طرح‌های توسعه فراوانی داریم، طبق برنامه جامع، تولید فولاد ایران باید به تولید ۵۵ میلیون تن برسد.

رزم‌حسینی با بیان اینکه کاشان می‌تواند یک‌محور توسعه در منطقه باشد، گفت: معادن ایران ۵۰۰ میلیارد دلار ذخایر شناخته شده دارند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه، یکی از افتخارات جمهوری اسلامی، صنعت فولاد است، افزود: اگر همین صنایع بزرگ نبودند ما نمی‌توانستیم با این شدت تحریم‌ها، کشور را اداره کنیم.

وزیر صمت تصریح کرد: کاشان به علت اینکه در مسیر ترانزیت شمال-جنوب قرار می‌گیرد در حوزه‌های مختلف مثل حضور شعرا، صنعت‌گران و تجار  و... مزیت‌های مهمی دارد و می‌تواند یک محور توسعه در منطقه باشد.

وی با بیان اینکه نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی برای ارتقای منطقه کاشان تلاش‌های زیادی انجام می‌دهد، افزود: امروز مردم ما نیاز دارند مدیریت اقتصادی است و نیاز به آموزش کسب و کار دارند.

رزم‌حسینی با بیان این که، دولت‌ها  نقش تسهیل‌گر دارند و شرکت فولاد امیرکبیر باید پیرامونش را توسعه یافته کند، گفت: چرا با وجود شرکت‌هایی همچون فولاد امیرکبیر چرا باید جوانان بیکار باشند و سالانه ۵۰ هزار نفر از روستاها مهاجرت کنند.

انتهای پیام/۶۳۱۳۳/ص۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه کاشان دلار رزم حسینی وزیر صنعت معدن و تجارت وزیر صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۵۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۰ درصدی مبادلات تجاری ایران و بلاروس در سال ۲۰۲۳

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس گفت: حجم مبادلات تجاری تهران – مینسک در سال ۲۰۲۳ میلادی، رشد ۴۰ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش مشرق، از سفارت ایران در مینسک، علیرضا صانعی این سخنان را در نشست معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران که با حضور نمایندگان ۱۷۰ شرکت بلاروسی فعال در عرصه تولیدات صنعتی، صنایع چوب، صنایع سبک و مواد غذایی، تجارت و سرمایه‌گذاری، حمل و نقل، پزشکی و داروسازی و بانکداری برگزار شد، بیان کرد.

در این نشست که به ابتکار سفارت جمهوری اسلامی ایران در مینسک و با همکاری اتاق بازرگانی و صنایع جمهوری بلاروس برگزار شد، صانعی افزود: نبود زیرساخت‌های مناسب حمل و نقل، مبادلات مالی و بانکی و تعاملات گمرکی در وهله نخست و عدم شناخت تجار دو کشور نسبت به پتانسیل ها و ظرفیتهای اقتصادی طرف مقابل در وهله بعد، از مهمترین موانع و مشکلات موجود در توسعه همکاری‌های اقتصادی تهران – مینسک است.

سفیر ایران در بلاروس در ادامه بر ضرورت تلاش و همکاری مشترک نهادهای دو کشور برای برطرف کردن این موانع تأکید کرد.

ایران شریک راهبردی بلاروس است

معاون رئیس اتاق بازرگانی بلاروس نیز ضمن استقبال از برگزاری چنین نشست‌هایی بر اهمیت این رویداد در توسعه مناسبات و مراودات مینسک - تهران تاکید کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران شریک راهبردی بلاروس است و بنگاه ها و شرکت های زیادی اراده جدی و پیشنهادهای مشخصی برای توسعه همکاری ها و اجرای پروژه های مشترک با ایران دارند.
دنیس ملشکین با اشاره به پویایی گردش تجاری بلاروس و ایران بر عملیاتی کردن ظرفیت‌های موجود برای توسعه و تنوع بخشیدن به واردات و صادرات کالا و خدمات، همکاری در زمینه تبادل تجربه، انتقال فناوری بین دو کشور تاکید کرد.

در ادامه این نشست وابسته بازرگانی سفارت ایران در مینسک نیز بخشی از ظرفیت‌ها و فرصت‌های اقتصادی، سرمایه گذاری، زیرساخت های لجستیکی و رویدادهای تجاری جمهوری اسلامی ایران را به فعالان اقتصادی حاضر در این نشست معرفی کرد. همچنین مدیرعامل بانک ایرانی - بلاروسی « تی سی» ظرفیت ها و امکانات این بانک را به عنوان یک فرصت در توسعه تجارت بین فعالان اقتصادی دو کشور تشریح کرد.

در پایان بخش عمومی این رویداد، جلسات جداگانه ای بین نمایندگان شرکت های بلاروسی، سفیر کشورمان و نمایندگان بخش اقتصادی سفارت برگزار شد.

در گزارش دریافتی به آمار مبادلات تجاری ایران و بلاروس در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۲ اشاره‌ای نشده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس پیش از این در مصاحبه‌ای تصویری، از ریل‌گذاری برای ارتقای مبادلات تجاری دوجانبه به ۳۰۰ میلیون دلار و در گام بعدی به یک میلیارد دلار خبر داده بود. ( اینجا ببینید و بخوانید )

جمهوری بلاروس، سرزمین محصور در خشکی در اروپای شرقی است که با کشورهای روسیه، اوکراین، لهستان، لیتوانی و لتونی هم‌مرز است. پایتخت آن شهر مینسک است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • رشد ۴۰ درصدی مبادلات تجاری ایران و بلاروس در سال ۲۰۲۳
  • فولاد خوزستان با ویسی به دنبال نجات در لیگ برتر
  • آبشار شِوی نیاگارای ایران + فیلم
  • صنعت نساجی با پیشینه‌ای ۴ هزار ساله در کاشان
  • افزایش تولید در صنعت فولاد کشور
  • اقدامات ایمیدرو در سالی که گذشت
  • تاریخ‌سازی سربازان گاز در سال ۱۴۰۲
  • گام نخست باشگاه هسته‌ای بریکس با حضور ایران
  • آژیر قرمز برای ۳ تیم خوزستانی/ نابسامانی مدیریتی عامل اصلی ناکامی
  • ریشخند فولاد مبارکه به تحریم‌ها