Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بهره وری در شرکتهای تجاری در واقع ترکیبی از دو شاخص كارایی و اثربخشی است در این راستا نهادهای بازرگانی باید به دنبال این باشند که چگونه می تواند در شاکله خود ضریب این دو شاخص را ارتقاء دهند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، اگر بخواهیم به راهکارهای ارتقاء بهره وری در شرکتهای بیمه بپردازیم باید اذعان داشت که كاركردهای شرکت بیمه مانند بهینه سازی بخش های مختلف چون صدور و پرداخت خسارت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و همچنین بهبود و ارتقای توانمندی ها از طریق ساده سازی ساختار و چابک سازی شرکت باید مورد توجه قرار گیرد با تاکید بر این نکته که در دنیای امروز، شركت ها باید از رویكرد سنتی به روش های نوآورانه درارتقاء بهره وری توجه كنند.
درست به همین دلیل است که چابک سازی کسب و کار از طریق روی آوردن به روش های نوین بیمه گری ، با اتکاء بر توسعه زیر ساختهای آی تی می تواند مسیر چابک سازی سازمان،افزایش سودآوری، ارتقاء رشد واقعی شرکت و نه فقط رشد اسمی، افزایش درآمد ناشی از سرمایه گذاری ها و ... را فراهم کند و البته تحقق این شاخص ها به تغییر پارادایم های مدیریتی و تربیت نیروی متخصص در شرکت بیمه نیز وابسته است.
یکم خردادماه به نام روز بهره وری در تقویم کشور ثبت شده است، شرکت بیمه دی توانسته رتبه نخست «شاخص فروش» و «بهره وری کل عوامل» در بین موسسات بیمه ای را، دوسال پیاپی در همایش شرکت های برتر ایران کسب نماید، همچنین، دریافت نشان سیمین بهره وری از انجمن ملی بهره‌وری ایران را در کارنامه خود ثبت کند.
ضمن اینکه در ‍‍پنجمین عصرانه بهره وری که در سال گذشته با موضوع بهره وری و بیمه به همت انجمن بهره وری ایران و میزبانی پژوهشکده بیمه با حضور فعالان این حوزه ها برگزار شد، مهندس حمیدرضا حسینی آشتیانی، عضو هیات مدیره انجمن بهره وری ایران به دو شركت بیمه که در سال گذشته 98 عملیات بیمه گری مثبتی داشته اند اشاره گردید که یکی از انها بیمه دی می باشد.
بدون شک ثبت عملیات مثبت بیمه گری توسط بیمه دی و تداوم ان در سال 99 حاصل برنامه ریزی منسجم و تحقق دو شاخص کارائی و اثربخشی در شرکت بوده است.
همانطور که اشاره شد، تقویت منابع انسانی قطعه کلیدی پازل در تکمیل فرایند کارائی و اثر بخشی سازمان است در این راستا در حوزه بهره‌وری منابع انسانی، تیم بیمه دی فعالیت های ارزنده ای را به انجام رسانیده است؛ بازنگری ساختارسازمانی و شرح وظایف شعب و برآورد تعداد نیروی انسانی بهینه از طریق انجام کارسنجی، تدوین کتابچه تعالی شعب با الگوبرداری از مدل تعالی سازمانی و استقرار آن بصورت پایلوت، تدوین شاخص‌های صلاحیت‌های حرفه‌ای و فنی برای نمایندگان بر پایه نظام رتبه‌بندی، درجه بندی نمایندگان و اعمال حدود اختیارات متناسب با آن، استقرار نظام مدیریت عملکرد و توسعه نرم افزار ارزیابی عملکرد سه سطحی یکپارچه (سازمانی، تیمی و فردی) و شناسایی و ارزیابی ریسک‌های منابع انسانی از جمله برنامه هایی بوده که در این حوزه انجام شده است.
از انجا که عملا مدیریت بهره وری در واقع مدیریت کیفیت عملیات یک نهاد تجاری است در این راستا در حوزه بهره‌وری عملیات نیز، تمرکز بر برون‌سپاری خدمات ارزیابی خسارت و توسعه روش‌های نظارتی بر عملکرد ارزیابان خسارت در دستور کار قرار گرفت چرا که در دنیای امروز یکی از عوامل بهره وری سازمان ها چابک سازی و تمایل به برونسپاری فعالیت ها در راستای عملکرد بهینه است.
همان طور که اشاره گردید توسعه زیر ساختهای آی تی یکی از عوامل ارتقاء بهره وری در سازمان هاست که این مهم نیازمند تغییر پارادایم های ذهنی مدیران و هیات مدیره است که خوشبختانه در بیمه دی به منصه ظهور رسیده است و در این راستا توسعه بستر فروش الکترونیک در رشته‌های بیمه‌ای مختلف، مکانیزاسیون فرایندهای ارزیابی خسارت در راستای کاهش مدت زمان ارزیابی خسارت و کاهش هزینه‌های ارزیابی، مکانیزاسیون فرآیند عودت و ارزیابی مجدد اسناد درمانی در دستور کار قرار گرفته است.
ضمن اینکه مدلسازی احتمال حادثه و شدت خسارت خودروهای سواری به منظور بهبود فرایند ارزیابی ریسک و نرخ‌دهی رشته بدنه خودرو، توسعه سامانه امور مشتریان به منظور بهبود فرایند و شاخص‌های پاسخگویی به شکایات و درخواست های مشتریان، نصب و راه اندازی سامانه گردش کار فرآیندها (BPMS) و پیاده‌سازی فرآیندهای امور شعب و شبکه فروش در آن و سیستمی کردن صورت‌های مالی از جمله اقدامات بیمه دی در زمینه بهره وری عملیاتی از دیگر اقداماتی بوده که توانسته فرآیندهای کاری این شرکت را در مسیر بهره وری قرار دهد.
از طرف دیگر رشد سرمایه گذاری در نهادهای مالی و بخصوص شرکتهای بیمه از اهمیت بسزائی برخوردار است چرا که بنابر نص صریح آیین نامه 97 ، زمینه های سرمایه گذاری شرکتهای بیمه مشخص شده و از طرفی در تمام دنیا شرکتهای بیمه به دلیل منابع حاصل از دریافت حق بیمه فرصت های بکری برای سرمایه گذاری دارند. در بیمه دی نیز ، حوزه سرمایه گذاری یکی از مهم ترین ارکان شرکت محسوب می شود که تیم های تخصصی این حوزه پیوسته در حال پایش و اصلاح فرآیندها هستند، بهره‌وری ‌سرمایه‌گذاری در دو محور اصلاح ترکیب پرتفوی سرمایه‌گذاری و تجهیز منابع سرمایه‌گذاری از طریق تفکیک حق بیمه‌های زندگی و غیرزندگی در حال انجام است که امید داریم در آینده نزدیک کمک شایانی به پیشرفت های استراتژیک شرکت داشته باشد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکتهای بیمه سرمایه گذاری بهره وری چابک سازی بیمه دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی نجات صبح امروز در جلسه کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا که با حضور معاون مالی و اقتصادی، مدیران شهرداری منطقه یک و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و گردشگری شهرداری پیرامون بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۱ در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری برگزار شد، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شد که طرح رود دره هرچه سریع‌تر آماده شده و عملیات اجرایی آن از ابتدای خرداد ماه سال جاری توسط پیمانکار یا مجری طرح آغاز شود.

بادامی نجات با تاکید بر اینکه شهرداری نباید فرصت سوزی کند، اظهار داشت: مدیریت شهری باید از تمامی فرصت‌ها برای حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری استفاده کند چرا که زمینه و بستر توسعه و پیشرفت هر شهری به ویژه شهری همچون همدان می‌تواند در حوزه اقتصادی بسیار راهگشا باشد.

وی به پروژه برج ایرانیان نیز اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه مصوبه اجرایی شورا را دارد و باید پیگیری‌های لازم در این زمینه صورت گرفته و هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی آن آغاز شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان یادآور شد: پروژه‌هایی همچون پروژه برج ایرانیان می‌تواند درآمدهای پایداری را برای شهرداری به همراه داشته باشد اما این اکنون بلاتکلیف مانده است.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند اجرای پروژه برج ایرانیان را به صورت مشارکتی آغاز کند، تاکید کرد: لازم است یک نفر مسئول به عنوان مدیر واحد برای اجرای پروژه توسط شهرداری تعیین شده و پیگیر امور مربوطه باشد و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری گزارش نهایی آن را به شورا ارائه دهد.

بادامی‌نجات در ادامه به احداث پارک‌هایی فرامطقه‌ای ولایت و اکباتان اشاره کرد و یادآور شد: شورای شهر همدان به دلیل اهمیت حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری و اهمیت فضای سبز و تفریح برای شهروندان، در بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری ۲۰ میلیارد تومان برای پارک ولایت لحاظ کرده است و شهرداری باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

وی بر آماده سازی حداقل زیرساخت‌های لازم برای پارک ولایت جهت حضور سرمایه‌گذار تاکید کرد و افزود: لازم است وضعیت پارک ولایت برای حضور سرمایه‌گذار تا پانزدهم خرداد ماه نیز مشخص و تعیین تکلیف شود.

وی با انتقاد از عملکرد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری همدان با بیان اینکه در این زمینه به طور مستمر با بهانه‌های مختلف شهرداری مواجه هستیم، گفت: مدیریت شهری باید از فرصت سوزی‌ها بپرهیزد به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشد.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین به پروژه‌های پیشنهادی شهرداری در بودجه سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه بیشتر این طرح‌ها اجرایی یا پیگیری نشده و برخی نیز بلاتکلیف مانده است.

سرمایه‌گذاری؛ مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری است

معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه سرمایه‌گذار، اظهار داشت: تنها راه برون رفت شهرداری‌ها از مشکلات مالی جذب سرمایه اقتصادی است و امروزه شهرداری‌های موفق شهرداری‌هایی هستند که در جذب سرمایه‌گذار به خوبی عمل کرده و بستر و شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کرده‌اند.

رضا ابرار خرم سرمایه‌گذاری را مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری برشمرد و گفت: علاوه بر اهمیت توجه مدیریت شهری به حوزه سرمایه‌گذاری، موفقیت در این حوزه نیز همگام و همراهی مدیران استان را می‌طلبد.

وی به تلاش و زحمات ریاست کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان اشاره کرد و یادآور شد: این کمیسیون در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری اقدامات و زحمات زیادی را متقبل شده و یکی از موارد آن تخصیص ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای پارک ولایت است که این اقدامات رویکرد مهمی را در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رقم می‌زند.

ابرار خرم ایجاد دو پارک فرامطقه‌ای اکباتان و ولایت را از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: فراهم کردن بسترهای سرمایه‌گذاری در این ۲ پارک، استقبال سرمایه‌گذاران را به دنبال خواهد داشت و ما باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6087645

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی ارزیابی شد
  • مدیر عامل تلگرام : اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • مدیر عامل تأمین‌ اجتماعی : اعلام « دستمزد» غیرواقعی است/ اولویت تامین اجتماعی برای کسر حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی
  • قتل مدیر عامل شرکت لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه | ۳۷ ضربه چاقو بر پیکر جوان ثروتمند
  • تامین آب آشامیدنی برای روستای آزاد ده تاکستان
  • ۳۷ ضربه چاقو، مدیر عامل شرکت را از پای درآورد/ قتل به خاطر ۸ میلیارد ریال
  • بهره برداری از فاز اول پایانه شرق تا پایان خرداد ۱۴۰۳