Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار شهرستان اسکو گفت: شهر جدید سهند یک الگوی ارزشمند برای رسیدن به توسعه پایدار است.

بابک رضی منش روز یکشنبه در جلسه‌ی ارزیابی نهایی برنامه‌ی شهر سالم سهند که با حضور کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در شهر جدید سهند برگزار شد، اظهار کرد: توسعه پایدار آرمان جوامع‌ی بشری امروز است و ما  در شهر سهند نگاه به توسعه را با رویکرد اجتماعی تغییر داده و موضوعات بهزیستی را در راس برنامه خود قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: شهر جدید سهند دارای یک برنامه‌ی مدون و دارای الگوی ارزشمند برای رسیدن به توسعه پایدار است و ما از زمان شروع برنامه شهر سالم تمام تلاش خود را برای برقراری عدالت و کاهش نابربری ها انجام داده ایم.

وی با بیان این‌که شهر سهند نماد همدلی مردم و مسئولین است، افزود: این امر محقق نمی‌شد مگر با پیشبرد برنامه های شهر سالم و حمایت‌های سازمان بهداشت جهانی.

فرماندار شهرستان اسکو تاکید کرد: یکی از ابزارهای قوی و قدرتمند برای رویارویی با چالش های اجتماعی استفاده از مشارکت است  و بدون استفاده از توان مردم در فرایند توسعه و بهره گیری از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد راه بجایی نخواهیم برد.
 
وی خاطرنشان کرد: ما در شهر سهند به این موضوع رسیده ایم که تمامی برنامه ها را باید حول محور سلامت انجام داده و سایر ملزومات را به سمت توزیع سلامت برسانیم.

وی به تغییرات مدیران در طول این مدت اشاره کرد و گفت: تغییرات مسئولین هیچ وقفه ای در این طرح ایجاد نکرده به طوریکه قبل از من دو فرماندار دیگر نیز حضور داشتند.

رضی منش در بخش دیگری از سخنان خود با معرفی اجمالی شهر جدید سهند گفت: این شهر یکی از شهرهای خوش آب و هوای ایران در کنار دامنه کوه سهند با کارکرد توریستی و فاقد بافت ناکارآمد شهری است.

وی، به تشکیل دو دبیرخانه علمی و اجرایی و ۶ کمیته تخصصی در این طرح اشاره کرد و افزود: همکاری های بین بخشی نقطه‌ی عطف و رمز بقای این پروژه است و در دوران پاندومی کرونا بیشترین میزان همکاری را تجربه کردیم و آزمون موفقی را پست سر گذاشتیم.

وی، اجتماع محور کردن مشکلات جامعه و تلاش برای افزایش مشارکت را از دیگر برنامه های این طرح برشمرد و گفت: علی‌رغم تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران توانستیم با توانمند سازی اجتماعی و اقتصادی و تکیه  بر ظرفیت‌داخلی تمرکز خود را بر شناسایی گروه های آسیب پذیر معطوف کنیم.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مسئولین تعدادی از کمیته های طرح شهر سالم به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و اقدامات صورت گرفته در این مدت را تشریح کردند.

براساس این گزارش، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت طی دو روز حضور خود در شهر جدید سهند، از قسمت های مختلف بهداشتی، درمانی، خدماتی و اجتماعی این شهر بازدید کرده و در صورت تایید اقدامات و فعالیت های صورت گرفته، شهر جدید سهند را بعنوان اولین شهر سالم ایران تایید خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهر جدید سهند آذربايجان شرقي شهر جدید سهند توسعه پایدار شهر سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان ویژه گردهمایی مادران خانواده امروز در حالی در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد که همه چیز رنگ و بوی مشارکت مردمی داشت، انجمن تغذیه سالم استان کرمان با همکاری قرارگاه مردمی نان کامل یک جلسه تمام عیار را ترتیب داده بودند که در آن از ویژگی نان سالم که غذای اصلی ما ایرانی هاست بگویند و به تقویت بعد سلامتی خانواده کمک کنند.

مهمانان برنامه هم مادران، بانوان صاحب نظر و دغدغه مندان عرصه سلامت و بهداشت در استان کرمان بودند که در نشست  سه ساعته از ویژگی های یک نان سالم و تاثیر آن در زندگی افراد گفتند و شنیدند.

البته در این نشست متخصصان طب سنتی بزرگی چون حکیم حسین خیراندیش و علی اصغر زنده دل هم حضور داشتند و در مباحث مختلفی از اهمیت نان سالم در طب اسلامی گفتند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اولین کسی بود که از اینگونه نشست ها قدردانی کرد و در این همایش گفت: انسان ترکیبی از جسم و روح است، نسخه های غربی به دلیل توجه تنها به بعد جسمانی و نبود توجه به بعد روحی وجود آدمی رو به نابودی هستند.

مریم السادات طباطبایی بیان کرد: همانقدر که سلامت روح دارای اهمیت است سلامت جسم هم اهمیت دارد و صد البته سلامت روح در گرو سلامت جسم خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کرمان هم گفت: فرهنگ مصرف نان در کرمان نان تافتون است که سطح سبوس گیری خوبی دارد یعنی فقط۱۳.۵درصد سبوس گندم در این نان گرفته شده  و نان های سوپر مارکت ها بدون نظارت بهداشتی  است و پیشنهاد شده این نان ها با بسته بندی سیب سلامت تولید و در مغازه‌ها عرضه شود.

مسئول کارگروه رسانه ای همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان در کرمان نیز  افزود: تنها یک کارخانه تولید آرد کامل در استان کرمان داریم که آن هم در رفسنجان واقع شده است.

مرضیه حسینی راد ادامه داد: در کلانشهر کرمان تنها سه نانوایی پخت نان با آرد کامل فعالیت می کنند.

حکیم علی اصغر زنده دل متخصص طب سنتی نیز در این همایش افزود: نان غذایی استراتژیک در تمام جهان است و بیش از ۵۰۰ نوع نان محلی در کشور ایران وجود دارد و ایران کشوری با اقلیم های مختلف است که فرایند اختصاصی به خود در تولید نان دارد.

حکیم حسین خیراندیش پدر طب اسلامی ایران و رییس دانشگاه بین المللی طب سنتی اسلامی ایرانی نیز در این نشست به صورت پرسش و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان در مورد انواع بیماری ها و راه‌های درمان آنها پرداخت‌.

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • امنیت پایدار مناطق غربی کشور موجب توسعه این مناطق خواهد شد
  • برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان
  • پیشرفت ۸۰ درصدی فاز دوم پروژه اصلاح شبکه داخلی دهستان ارمو شهرستان دره شهر
  • استقلال - پرسپولیس؛ این بازی تاریخی قهرمان را مشخص می کند!
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • شهری که برای ۱۰۰ سال آینده طراحی شد