Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن وحیدی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سهم خانوار از توزیع قند و شکر، هزار تن و سهم اصناف و واحدهای تولیدی هزار و ۱۵۷ تن است که البته اصناف و صنایع از خرید قند و شکر با قیمت مصوب استقبال نکرده اند.

وی گفت: اصناف اعلام کرده اند که اختلاف قیمت قند و شکر تنظیم بازار با بازار آزاد ناچیز است از این رو تقاضا در این باره نداشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی افزود: قند و شکر سهم صنف و صنعت به ازای هر کیلوگرم ۱۱۵ هزار ریال است.

وی با اشاره به توزیع هزار تن قند وشکر سهم خانوار در بازار استان گفت: ۵۰ درصد از این میزان تبدیل به قند و مابقی به صورت شکر بسته بندی شده در سطح بازار استان توزیع می شود.

وحیدی افزود: شکر سهم خانوار به صورت فله ای درب کارخانه شیروان به ازای هر کیلوگرم ۶۶ هزار و ۵۰۰ ریال، شکر بسته بندی ۸۷ هزار ریال و قند ۱۰۵ هزار ریال عرضه می شود.

رییس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی با اشاره به اینکه یک سوم از قند و شکر در روستاها توزیع می شود گفت: توزیع کالاهای اساسی از جمله توزیع قند و شکر در  ۱۶۶ واحد صنفی منتخب در مرکز استان انجام می شود.

بر اساس این گزارش در ماه مبارک رمضان در قالب طرح ضیافت ۳۵۰ تن قند و شکر در سطح بازار استان توزیع شد.

کشف تخلف عرضه هزار و ۲۲۵ کیلو قند تنظیم بازار خارج از شبکه

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی هم از کشف تخلف عرضه هزار و ۲۲۵ کیلو قند تنظیم بازار خارج از شبکه در استان خبر داد.

علی وفاخواه اظهار داشت: در این زمینه پرونده تخلف به ارزش ۱۲۵ میلیون ریال تشکیل و به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

استان خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد و میزان مصرف سالانه شکر در این استان ۲۸ هزار تن است.

برچسب‌ها بجنورد وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی ستاد تنظیم بازار شکر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی بجنورد وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی ستاد تنظیم بازار شکر اخبار کنکور خراسان شمالی معدن و تجارت قند و شکر تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۴۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: تاکنون ۴۴ هزار و ۳۸۳ کنتور برق در این استان هوشمند شده که برنامه امسال شرکت نصب ۱۳ هزار کنتور هوشمند دیگر است.

 

علیرضا خدابنده در نشست هماهنگی مدیران برای مدیریت بار سال ۱۴۰۲ در خراسان رضوی افزود: پارسال ۳۷ هزار و ۵۲۸ مورد انشعاب برق در خراسان رضوی واگذار شد که افزایش ۴.۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت.

 

وی با اشاره به تغییر رویکرد توانیر در حوزه اختصاص اعتبارات به شرکتهای توزیع گفت: امسال وصول مطالبات از مشترکان برق مهمترین و اثرگذارترین مولفه در استقلال مالی شرکت در نظر گرفته شده است.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در سالی که به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، گذر از پیک بار در تابستان امسال و بحث ناترازی تولید و مصرف برق، نیازمند ایجاد زیرساختهایی در حوزه بهره‌ برداری است.

 

خدابنده افزود: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» اولویت کار این شرکت در سال جاری رفع ناترازی برق با جلب مشارکت حداکثری مردم است.

 

وی اظهار کرد: موتور محرک بخش تولید، برق است و مهمترین مسئله در این بخش تأمین برق مطمئن و مستمر به شمار می رود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: از سوی دیگر تولید موجب اشتغالزایی، ارزش افزوده، کاهش بیکاری و کاهش معضلات اجتماعی می شود، بنابراین باید تسهیل گری برای متقاضیان بخش تولید به منظور تامین برق‌ و همچنین ترویج فرهنگ درست مصرف را در اولویت قرار دهیم.

خدابنده اظهار کرد: در این راستا امسال تلاش خواهیم کرد همایش مدیریت بار و مصرف را در گام نخست برای کارکنان شرکت توزیع برق خراسان رضوی و خانواده هایشان برگزار کنیم.

 

وی در خصوص یکی از مهمترین طرح های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با عنوان تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار گفت: پارسال ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر از شبکه سیمی در استان به کابل خودنگهدار تبدیل شد و امسال ۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر هدفگذاری شده است.

 

شرکت توزیع برق خراسان رضوی یک میلیون و ۴۴۳ هزار مشترک در شهرستانهای استان به جز مشهد و طرقبه شاندیز دارد.

دیگر خبرها

  • شهروندان مصرف آب را مدیریت کنند
  • کسب مهارت ۲۰ هزار و ۷۲۰ نفر در خراسان شمالی
  • رقابت ۱۲۰۵ نفر در آزمون استخدامی تامین اجتماعی در خراسان‌شمالی
  • تجدید پیمان با آرمان شهدا
  • رقابت ۲۷۰ چوخه کار در مسابقات کشتی شیروان
  • هوشمندسازی بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی
  • اصلاح ۳۲۸ کیلومتر خطوط انتقال شبکه توزیع آب در خراسان شمالی
  • شورای فعالان تربیتی در خراسان شمالی تشکیل شود
  • رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی خراسان شمالی از گلایه مندی کشاورزان استان از افزایش قیمت کودهای شیمیایی در آغاز سالجاری خبر داد
  • تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند