Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمهوری اسلامی ایران دارای منابع غنی انرژی و انواع کانی‌های فلزی و غیرفلزی است، اما براساس اصول توسعه پایدار استفاده از آنها در صنایع منبع‌محور باید همراه با صیانت از این منابع باشد که بخش زیادی از این مهم در گرو بهبود بهره‌وری است.

بهره‌وری در صنایع منبع‌محور موجب رقابتی شدن محصولات، توسعه صادارات و حفظ بازارهای خارجی می‌شود، در بازارهای داخلی نیز صنایع پایین‌دستی صنعت فولاد با قیمت پایین‌تر محصولات خود را تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون صنعت فولاد به نسبت سایر صنایع توانسته از چالش تحریم و کرونا عبور و روند رو به رشد خود را حفظ کند، اما با این وجود برای رسیدن به اهداف افق چشم‌انداز باید برخی از چالش‌های پیش روی صنایع را از بین برد. بهره‌وری یکی از چالش‌های اصلی صنایع به‌ویژه در بخش فولاد است که رفع آن زمینه توسعه و تولید بیشتر را فراهم خواهد کرد.

فناوری‌های روز با رشد بهره‌وری در صنایع ارتباط تنگاتنگی دارد و در حال حاضر کشورهای بزرگ فولادی همچون چین و هند استراتژی‌های صنعتی خود را مبتنی بر استفاده از فناوری‌های نوین و افزایش بهره‌وری تنظیم کرده‌اند و باید پذیرفت که علاوه بر امکانات موجود باید از شیوه‌های جدید برای شتاب در رشد تولید فولاد استفاده کرد.

به‌روز رسانی ماشین‌آلات و تجهیزات، استفاده از نیروی کار متخصص و استفاده از فناوری‌های خارجی از طریق جذب سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بهبود بهره‌وری و فناوری صنایع تاثیرگذار است و امید داریم با رفع تحریم‌ها زمینه توسعه فناوری در این صنایع فراهم شود.

بهبود فناروی و هوشمندسازی اتوماسیون می‌تواند موجب افزایش بهره‌وری تولید تا ۱۰ درصد شود، همچنین خطای نیروی انسانی در فرآیند تولید تاثیرگذار است و هرچه صنایع به سمت اتوماسیون‌های پیشرفته‌تر حرکت کنند، با بهره از تکنولوژی می‌توان خطاهای انسانی را کاهش و بهره‌وری تولید را ارتقا داد.

برچسب‌ها هند فولاد توسعه ایران ایرنا توسعه اقتصادی چین معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت مواد معدنی بهره وری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند فولاد توسعه ایران هند فولاد توسعه ایران ایرنا توسعه اقتصادی چین مواد معدنی بهره وری اخبار کنکور بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی شاهمیرزایی در کنگره ملی نفت و گاز آسیا-اروپا اظهار داشت: ایران با دارا بودن ذخایر غنی نفت و گاز، جایگاه ویژه و برجسته‌ای از زمان‌های بسیار دور در نقشه انرژی جهان داشته است.

وی، ایران را لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه خواند و گفت: کشور ما به دلیل دارا بودن سواحل طولانی در خلیج فارس تا دریای عمان و اقیانوس هند به‌عنوان شاهراه عبور و حمل‌ونقل نفت، میعانات گازی، گاز مایع، محصولات مختلف پتروشیمی و دیگر محصولات به شمار می‌رود و نقش مهمی را ایفا می‌کند.

معاون وزیر نفت ادامه داد: صنعت پتروشیمی ایران در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی به‌عنوان یکی از بازیگران مهم در دنیا مطرح و آماده همکاری در زمینه تولید و فروش کالاها و تجهیزات به شرکت‌ها و مشتریان همسو در سراسر جهان است.

شاهمیرزایی با اشاره به روند پرشتاب توسعه صنعت پتروشیمی ایران، یادآور شد: ظرفیت تولید این صنعت در سال ۱۴۰۲ از مرز ۹۵ میلیون تن عبور کرد و این ظرفیت تا پایان امسال بیش از ۱۰۰ میلیون تن خواهد شد.

وی با اشاره به تنوع سبد محصولات پتروشیمی ایران با بیش از ۵۵۰ گرید مختلف تصریح کرد: صنعت پتروشیمی ایران همکاری و سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی با کشورهای همسو از جمله روسیه و کشورهای حوزه آسیای‌میانه در قطب‌های توسعه‌ای به‌ویژه در مناطق ماهشهر، چابهار و جاسک دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه ۹۷ درصد از کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و صنایع معدنی داخلی‌سازی شده است، گفت: آمادگی کامل داریم تا با همسایگان و کشورهای همسو در زمینه‌های طراحی، اجرا، راه‌اندازی و بهره‌برداری، تعمیرات و نگهداشت تجهیزات و نیز تولید انواع فناوری‌ها و کاتالیست‌های مورد نیاز همکاری کنیم.

شاهمیرزایی افزود: ایران در تولید دانش‌فنی محصولات آمونیاک، اوره، الفین، تبدیل گاز به متانول، اتان، اتیلن و سایر فرآیندها به خودکفایی کامل رسیده است.

کنگره ملی نفت و گاز آسیا - اروپا ۲۸ فروردین‌ماه با حضور سفیر ایران در روسیه، معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و معاون وزیر انرژی فدراسیون روسیه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • برنامه ریزی شركت نفت و گاز كارون برای تحقق شعار سال
  • توسعه مشارکت‌های مردمی در صنعت اولویت وزارت صمت است
  • برنامه‌ریزی نفت و گاز کارون برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • گازسوزی حداقلی در نفت و گاز مارون
  • بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی فضا در یک قدمی واقعیت
  • افزایش ۳۵ درصدی بهره وری آب در سطح مزرعه با سامانه آبیاری قطره‌ای
  • برنامه ریزی شرکت نفت و گاز کارون برای تحقق شعار سال