Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-18@23:00:00 GMT

۷ غذای ممنوعه که نباید ناشتا بخورید

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۴۳۵۴

۷ غذای ممنوعه که نباید ناشتا بخورید

به گزارش همشهری آنلاین، لیست مواد غذایی که با شکم خالی نباید خورد منتشر شده است: گوجه فرنگی  که حاوی ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی دیگر به وفور هنگام صبحانه یافت می شود. با این حال، لازم است از خوردن گوجه فرنگی با معده خالی به دلیل داشتن اسید تاننیک  که می تواند اسیدیته دستگاه گوارش را افزایش دهد و در نتیجه باعث ورم معده شود، خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مبتلایان به بیماری های زخم معده توصیه می شود صبح ها گوجه فرنگی را کنار بگذارند.

ثانیا، شما نباید نوشیدنی های گازدار را با معده خالی مصرف کنید، زیرا این نوشیدنی ها می توانند باعث نفخ شکم و همچنین اسیدیته محیط معده را افزایش دهند، که در نهایت می تواند منجر به فرسایش و سرطان در معده و گاها مری شود.

علاوه بر این، شما نباید شیرینی پفکی در هنگام صبح بخورید. با وجود از بین رفتن گرسنگی، مخمر موجود در این میان وعده ها باعث تحریک مخاط معده می شود.

غذای تند نیز به عنوان چاشنی صبحانه ضرر دارد زیرا بر روی غشای مخاطی نیز تأثیر منفی می گذارد و باعث قولنج، دل درد و سوهاضمه می شود. خوراکی های ممنوعه تند شامل فلفل تند سبز، فلفل قرمز، سیر، و زنجبیل است.

علاوه بر این، متخصصان خوردن شیرینی را در صبح توصیه نمی کنند، زیرا وقتی قند وارد معده خالی می شود، از اشباع خون با انسولین جلوگیری می کند. این می تواند منجر به مشکلات بینایی و منجر به دیابت شود.

قرار دادن ماست در لیست غذاهای ممنوع صبحگاهی بسیار اهمیت دارد. محتوای بالای لاکتوباسیل ها در ماست، با ترشح اسید در معده خالی خوب نیست. با ترشح اسید معده، نه تنها باکتری های مفید می میرند، بلکه به طور کلی سطح اسیدیته معده افزایش می یابد. به همین دلیل، متخصصان توصیه می کنند یک یا دو ساعت بعد از وعده غذایی اصلی در صبح، ماست بخورید.

در آخر، بهتر است گلابی را با معده خالی نخورید، زیرا سرشار از فیبر است که به دیواره های معده آسیب می رساند و منجر به سوهاضمه می شود. بنابراین توصیه می شود گلابی را بعد از یک بشقاب جو دوسر یا سایر غلات بخورید.

در مجموع بهتر است صبح خود را با جوی دوسر و شیر یا شیربرنج آغاز کنید.

منبع: My Healthy Reads، اسپوتنیک

کد خبر 603118 برچسب‌ها مواد غذایی تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی تغذیه معده خالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست

محسن اسماعیلی با بیان اینکه علت تلخی دهان ممکن است مربوط به دلیل رفلاکس اسید و صفرا در معده باشد، گفت: گاهی به دلیل سوء هاضمه عملکردی در زمانی که معده عملکرد خوبی نداشته باشد صفرا به داخل معده برگشت می‌کند و کمی التهاب و تحریک ایجاد می‌شود که در این حالت فرد احساس تلخی دهان می‌کند.

او افزود: در برخی موارد به دنبال مصرف برخی از غذاها، تجربه استرس‌های روانی و مصرف برخی دارو‌ها ممکن است تلخی دهان ایجاد شود. تلخی دهان مربوط به سن خاصی نیست و در هر سنی ممکن است اتفاق افتد. البته معمولا در سنین میانسالی و ۴۰ تا ۵۰ سالگی تلخی دهان در افراد بروز می‌کند.

به گزارش سرگرمی روز، اسماعیلی با اشاره به اینکه روش درمانی تلخی دهان عمدتا درمان رفلاکس معده و درمان سوء هاضمه عملکردی است، گفت: تلخی دهان در هر دو جنس اتفاق می‌افتد و تفاوت چندانی ندارد. تصور برخی این است که علت تلخی دهان را مربوط به کیسه صفرا و سنگ صفرا می‌دانند و این در حالی است که این دلیل مطرح نیست.

این فوق تخصص بیماری‌های دستگاه گوارش با بیان اینکه تلخی دهان به تنهایی نشانه بیماری خاصی نیست، افزود: تلخی دهان به ندرت مربوط به بیماری‌های دهان و دندان می‌شود، اما طعم بد و بوی بد دهان مربوط به بیماری‌های دندان، سیسنوس، لوزه‌ها و حتی عفونت‌های ریوی است.

اسماعیلی تاکید کرد: افراد حساسی که تلخی دهان را بسیار تجربه می‌کنند برای اینکه کمتر به تلخی دهان دچار شوند باید دقت کنند دارو‌هایی که مصرف می‌کنند در صورتی که ضروری نیست قطع کنند. توصیه می‌شود معده این افراد خالی نباشد، چندان پرخوری نکنند و بعد از غذا نیز بلافاصله دراز نکشند. همچنین مصرف سیگار می‌تواند تلخی دهان را تشدید کند و پیاده‌روی نیز می‌تواند در بهبود تلخی دهان موثر واقع شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • برای درمان نفخ معده چه دمنوش‌هایی بخوریم؟
  • این موجودات دوست داشتنی را بخورید!
  • معرفی بهترین روش های لاغری
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه‌اند
  • پوست این میوه را حتما بخورید!
  • این بیماری در کمین کسانی که زبانشان تلخ می‌شود
  • نتانیاهو به دریافت «هدیه ممنوعه» از میلیاردر آمریکایی متهم شد
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست