Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-23@14:23:05 GMT

۳۵هزار زوج نابارور صاحب فرزند شدند

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۰۰۰۸

۳۵هزار زوج نابارور صاحب فرزند شدند

ایران اکونومیست-رئیس پژوهشگاه رویان با بیان اینکه طی سی سال عمر پژوهشگاه حدود ۴۰درصد پژوهش ها به درمان ناباروری منتهی شده است، گفت: بنا داریم شعبه دیگر مرکز درمان پژوهشگاه را در الجزایر راه اندازی کنیم.

دکتر عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان در آستانه ۳۰ سالگی این پژوهشگاه در خصوص فعالیت های پژوهشی و خدمات تخصصی رویان گفت: یکی از نقاط قوت پژوهشگاه رویان این بوده که بر اساس نیاز جامعه و هدف به انجام تحقیقات و درمان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این نیازها بار اقتصادی برای مردم و جامعه داشته گفت: اکنون خدا را شکرگزاریم که جهاددانشگاهی توانسته همپای کشورهای اروپایی این هزینه ها را از دوش مردم بردارد.

رئیس پژوهشگاه رویان ضمن گرامیداشت یاد دکتر کاظمی آشتیانی؛ موسس پژوهشگاه رویان در هشتم خردادماه سی سال گذشته، گفت: اکنون رویان در مرحله ای است که علاوه بر عرصه ناباروی به عنوان آغاز گر عرصه فعالیت ها در پژوهشگاه، در زمینه سلول بنیادی، همانند سازی و... ورود پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه در ابتدا رویکرد پژوهشگاه رویان ارائه خدمات تخصصی، پژوهش و آموزش بوده است، ادامه داد: حاصل این اقدامات بدست آوردن دانش درمان ناباروری و ورود به علوم نو دنیا در این زمینه بوده است.

شاهوردی با بیان اینکه زمان راه اندازی پژوهشگاه، تنها یک دهه بود که اولین فرزند خارج رحمی متولد شده بود، گفت: این نشان می دهد که محققان و پژوهشگران در عرصه ناباروری ایرانی، با فاصله زمانی کوتاهی با دنیا فعالیتهای خود را آغاز کردند و تاکنون هم توانسته اند در بحث خدمات تخصصی پاسخگو باشند.

رئیس پژوهشگاه رویان تاکید کرد: امروز می بینیم که مراکز ناباروری ای در کشور فعالیت می کنند که مجموعه جهاددانشگاهی و رویان نقش موثری در توسعه آنها داشته اند؛ یکی از دلایل توسعه سریع این دانش، همین مسیر انتقال تجربه در قالب آموزش بوده است.

شاهوردی با تاکید بر اینکه بسیاری از خدمات درمانی در مرکز خدمات تخصصی رویان، حاصل پژوهش ها بوده است که این یکی از نقاط قوت پژوهشگاه به شمار می رود، بیان کرد: تمام زمینه ها و پروتکل های درمان ناباروری که در کشورهای پیشرو وجود دارد در رویان نیز انجام می شود.

رئیس پژوهشگاه رویان ادامه داد: تاکنون شاید نزدیک به بیش از ۶۰۰ دانشجو در پژوهشگاه پایان نامه خودشان را انجام دادند که بخش اعظمی از این پژوهش ها اکنون به پروتکل درمانی رسیده است.

وی افزود: می توان گفت که نزدیک به ۴۰درصد میزان موفقیت در پژوهش های رویان در پروسه درمانی به کار گرفته می شود. در واقع حاصل میزان موفقیت در درمان از نتیجه پژوهش ها بوده است.

وی گفت: رویان در این سی سال علاوه بر موفقیت در درمان ناباروری و پژوهش در حوزه‌های گوناگونی مانند پزشکی بازساختی، سلول‌های بنیادی، زیست‌فناوری و... توانسته است علاوه بر انتشار صدها مقاله پژوهشی، بیش از ۳۵ هزار زوج نابارور را صاحب فرزند کند.

رئیس پژوهشگاه رویان با تاکید بر اینکه پژوهشگاه رویان نیز توانسته با راه اندازی شرکتهای دانش بنیانی در زمینه نگهداری سلولهای خون بند ناف و تولید سلولهای بنیادی و تولید داروهای دامی نیز به عرصه تولید وارد شود.

وی تاکید کرد: این جایگاه رویان مدیون حمایت ها بوده و امیدوار هستیم که با همین حمایت ها این کار را دنبال کنیم و خدایی نکرده زمانی پیش نیاید که به دلیل عدم سرمایه گذاری در از کشورهای پیشرو عقب بمانیم.

شاهوردی در پاسخ به سوالی مبنی بر راه اندازی شعبه دیگر پژوهشگاه رویان گفت: نزدیک به یک سال است که مذاکراتی با الجزایر داشته ایم که شعبه دیگر پژوهشگاه رویان را در این کشور راه اندازی کنیم.

رئیس پژوهشگاه رویان ادامه داد: بدین واسطه علاوه بر تربیت نیروهای انسانی یک مرکز درمان ناباروری رویان در الجزایر راه اندازی می شود. همچنین تجربیاتی بدست می آوریم که منجر به توسعه پژوهشگاه رویان در کشورهای دیگر خواهد شد.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس پژوهشگاه رویان درمان ناباروری خدمات تخصصی راه اندازی پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان

 فرهاد فرامرزیان در دیدار با مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان در زمینه ثبت جهانی چندین اثر تاریخی و گردشگری استان گفت: ثبت جهانی آبشار بیشه و برگزاری جشنواره رود و ریل کاری ارزشمند و کم‌نظیر است.
وی خاطرنشان کرد: در ساماندهی مناطق گردشگری و آبشار‌ها نیز شاهد کار‌های ارزشمندی در استان هستیم.
رئیس جهاددانشگاهی لرستان با تشریح خدمات و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و درمانی گفت: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان تاکنون ۸ هزار پذیرش داشته و بیش از هزار عمل در آن انجام شده است، این در حالی است که تعرفه خدمات مرکز درمان ناباروری این واحد دولتی است چراکه هدف ما خدمت به مردم در جهت فرزندآوری و منویات مقام معظم رهبری در خصوص جوانی جمعیت و فرزندآوری است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۲ شرکت دانش بنیان با جهاددانشگاهی لرستان در ارتباط هستند که از این میزان ۱۴ شرکت در واحد مستقر است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود
  • لزوم ارائه خدمت به زوج های نابارور برای جلوگیری از بحران سالمندی
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند
  • تشکیل هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی
  • ۸ هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • پرداخت ۹۶ فقره تسهیلات برای درمان زوج‌های نابارور در خراسان جنوبی