Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-دکتر احمدی با بیان اینکه در پنج دوره گذشته شوراها به یک بلوغ رسیده اند گفت: نتیجه و خروجی این پنج دوره طرح مدیریت یکپارچه شهری است که می‌تواند بزرگترین خدمت ما به مردم باشد.

به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علیرضا احمدی رئیس شورای عالی استان‌ها در آغاز چهل و دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی از طریق وبینار برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه نزدیک انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا هستیم افرادی که نامزد ورود به شوراها شده‌اند درگیر فعالیت‌های تبلیغاتی و رقابت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ما زمانی که با رای مردم وارد شوراها می‌شویم باید به مردم خدمت کنیم و این طور نباشد که خدای ناکرده در انجام وظیفه خود قصور کرده باشیم.

وی افزود: ما در این مدت شاهد بودیم شهرهایی که شورای فعال داشتند و شهردار خوب انتخاب کرده بودند روز به روز پیشرفت می‌کردند و در نقطه مقابل شهرهایی که برخی از اعضای شورای آن در عملکرد خود کم کاری کرده بودند سرعت توسعه شهرها و روستاهای تحت مدیریت شان کُند بود.

احمدی اضافه کرد: با وجود همه این ها ما می‌بینیم که شوراهای شهر و روستا از چه جایگاهی برای توسعه شهرها و روستاها برخوردار هستند و برای مردم چقدر اهمیت دارند. مردم هر زمانی که اراده کنند، می‌توانند با منتخبان خود صحبت کنند و درخواست‌های خود را به گوش آنها برسانند.

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه بسیاری از مشکلات شهرها و روستاها در همان شهر و روستا و به دست شوراها، شهرداران و دهیاران برطرف می‌شود گفت: بارها گفته‌ام بیشتر خدمات اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و ... در شهرها از طریق شوراهای شهر و روستا و به دست شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به مردم عرضه می‌شود.

بنابراین ما نمی‌توانیم نقش مدیریت شهری و روستایی را در توسعه کشور و حل مشکلات مردم نادیده بگیریم.

وی با بیان اینکه ما امروز 37 هزار و 800 دهیار و 1370 شهردار داریم که مدیران شهرها و روستاهای کشور هستند تصریح کرد: این مدیران شهرها و روستاها که اجزای تشکیل دهنده کشور هستند را اداره می‌کنند و نقش بسیاری در جلب رضایت مردم دارند.

بنابراین ما امروز باید به شوراهای شهر و روستا ببالیم که خدمات ارزنده‌ای داشته‌اند. هرچند تعداد اندکی از اعضای شورای شهر و روستا نیز دانسته یا نادانسته تخلفاتی انجام داده‌اند که البته آن هم زیاد است؛ اما نباید عملکرد این تعداد کم، کل شوراها و خدمات آنها را زیر سوال ببرد.

احمدی اظهار کرد: امروز شوراها بعد از پنج دوره توانسته‌اند به یک بلوغ برسند و خروجی این بلوغ باید طرح مدیریت یکپارچه شهری و روستایی باشد که به لطف خدا امروز در صحن مجلس قرار دارد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: با اجرای این طرح شوراهای شهر و روستا به معنای یک مجلس کوچک در شهرها و روستاها عمل می‌کنند و بسیاری از مشکلات حل می‌شود و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به هویت واقعی خود که همان مدیر شهر و یا روستا بودن است دست پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: ما اگر در این پنج دوره از عمر شوراها هیچ کاری انجام نداده باشیم و تنها عملکرد ما تصویب و اجرای این طرح باشد خدمت بزرگی به مردم ایران کرده‌ایم.

احمدی با اشاره به انتخابات شوراهای اسلامی گفت: هر کسی که در انتخابات شوراها شرکت می‌کند یک ظرفیتی برای جذب مردم دارد. بنابراین لازم است نمایندگان شورای عالی استان‌ها و اعضای شوراهای سراسر کشور به عنوان معتمدین مردم و نخبگان شهری از تمام ظرفیت خود برای جلب نظر مردم در راستای شرکت در انتخابات و حضور در پای صندوق‌های رای استفاده کنند تا حضور گسترده مردم به اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای عالی استان ها شوراهای شهر و روستا شورای عالی استان ها شهرها و روستاها پنج دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مصالحه در بیش از ۲۱هزار پرونده شوراهای حل اختلاف درهرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ از تعداد ۴۶ هزار و ۷۹۸ فقره پرونده ارجاعی به شعب مختلف شوراهای حل اختلاف این استان که قابل صلح و سازش بوده است ۲۱ هزار و ۳۴۱ پرونده به سازش منجر شده است.

وی این میزان از صلح و سازش را چیزی در حدود ۴۶ درصد از کل پرونده‌های قابل صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان عنوان کرد.

قهرمانی یادآور شد: در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم تلاش برای ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های قصاص از طریق استفاده از ظرفیت‌های شوراهای حل اختلاف، با تلاش اعضای شورای حل اختلاف استان هرمزگان طی سال گذشته ۳۳ فقره پرونده قتل عمد با محکومیت قصاص به مصالحه منتهی شده است.

وی در ادامه افزود: طی سال گذشته در مجموع تعداد ۹۵ هزار و ۷۳۹ فقره پرونده به شعب شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان وارد و تعداد ۹۳ هزارو ۲۳۰ فقره پرونده با اتخاذ تصمیم مناسب، مختومه شده است.

این مقام قضایی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ هیأت های صلح نیز در مناطق مختلف استان هرمزگان موفق به ایجاد مصالحه در ۸۷ درصد از پرونده های ارجاعی شده اند.

رییس کل دادگستری هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات موفق شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان در زمینه کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها است که بر این اساس در سال گذشته با تلاش و همت همکاران قضایی و کارکنان شوراهای حل اختلاف به همراه معتمدان محلی و صلح یاران، تعداد ۳۰۵ نفر از زندانیان که عمدتاً محکومان جرایم مالی و غیر عمد بوده اند از زندان‌های استان آزاد شده اند و همچنین از محکومیت ۳۴۰ نفر دیگر به مجازات حبس نیز جلوگیری شده است.

کد خبر 6062617

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۰۴ هزار میلیاردی سال گذشته محقق شد | تحقق بودجه با اتکا به ۴ محور
  • مدیریت شهری به دنبال رفع مشکلات شهر و جلب رضایت شهروندان است
  • چگونه هوای پاک را واقعی کنیم؟
  • مدیریت‌شهری قزوین پاسخگوی آب‌گرفتگی شهرک دانش باشد
  • با عملکرد جهادی مدیریت شهری چتر خدمت بر سر همه محلات شهر گسترده خواهد شد
  • سامانه ۱۳۷ پلی دوطرفه بین شهروندان بروجنی و مدیریت شهری
  • ایجاد مشاغل خانگی و طرح‌های تولیدی روستایی در اولویت دهیاران قرار گیرد
  • ایجاد مصالحه در بیش از ۲۱هزار پرونده شوراهای حل اختلاف درهرمزگان
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟
  • نقش میکروموبیلیتی در ترویج عادات پایدار حمل‌ونقل در شهرها