Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل شهری گفت: متأسفانه به دلیل تصمیم گیری های غیر اصولی در دوره پنجم مدیریت شهری بسیاری از کارکنان نخبه و خدوم شهرداری مورد کم لطفی قرار گرفتند که همین موضوع زمینه ساز دلسردی و کاهش انگیزه بین آنها را به همراه داشت. - اخبار اجتماعی -

سوده نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اهمیت مشارکت‌های مردمی و بهره‌مندی از نظرات شهروندان در بحث مدیریت شهری، اظهار کرد: مشارکت مردم در هر نهاد و سازمانی همواره موجب بهبود روند عملکرد آن شده و در دنیای امروز مدیریت شهری نیز به منظور ارتقای کیفیت خدمات خود و برنامه‌ریزی‌های هدفمند در راستای بهبود شاخص‌های عملکردی سازمان، بیش از سایر دستگاه‌ها نیازمند مشارکت عموم مردم در مأموریت‌های خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از دیدگاه بنده تعدد و تنوع وظایف شهرداری‌ها، آنها را ناگزیر به استفاده از نظرات و ایده‌های تمام اقشار در همه حوزه‌های فکری و اجرائی در بخش‌های مختلف کرده است. ما تلاش داریم علاوه بر برقراری ارتباط مستمر با شورایاری‌ها و معتمدین محلات و همچنین سازمان‌های مردم نهاد که به عنوان حلقه واصل مردم و حاکمیت  پیش قدم بوده، به منظور بهره‌مندی از نظرات شهروندان و پایش فضای محلات، ارتباط مستقیم و دوره‌ای خود را با آنها  ادامه دهیم.

نجفی با اشاره به جایگاه ویژه سمن‌ها و نقش تاثیرگذار آنها در جامعه، گفت: سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد همواره گروه‌هایی هستند که از متن مردم و با هدف مرتفع کردن معضلات و مشکلات اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، زیست محیطی و غیره در سطح جامعه پایه‌گذاری شدند  که با ارائه راهکارهای کاربردی به دنبال یاری مسئولان  هستند از این رو با توجه به این نقش تاثیرگذار نباید از آنها غفلت کرد.

این کارشناس مسائل شهری با اشاره به اهمیت اتخاذ تصمیمات اصولی و هدفمند در مسیر مدیریت شهری نیز گفت: متأسفانه به دلیل تصمیم‌گیری‌های غیراصولی در دوره پنجم مدیریت شهری بسیاری از کارکنان نخبه و خدوم شهرداری مورد کم لطفی قرار گرفتند که همین موضوع زمینه‌ساز دلسردی و کاهش انگیزه بین آنها را به همراه داشت.

وی افزود: در این دوره مسائلی همچون ادغام معاونت منابع توسعه انسانی با معاونت برنامه ریزی، کاهش ساعت‌های اضافه کاری و در نتیجه کوچک شدن سفره خانوار، کاهش مزایای رفاهی از جمله دلایلی شدند که پرسنل را نسبت به مجموعه کم تعهد و دلسرد کرد.

نجفی تصریح کرد: اجرای اقدامات نمایشی مانند جذب یکصد کارشناس و عدم بکارگیری فراگیران در مناصب تخصصی، اجرای نظام پیشنهادات و عدم توجه به اجرای آن و ورود مدیران و مشاوران از بیرون مجموعه تحت عناوین مختلف مانند دستیاران جوان، همگی از عوامل به حاشیه رفتن کارکنان در این دوره به حساب می آید.

نجفی با اشاره به استفاده از تجربه و تخصص نیروهای خدوم و نخبه در این سازمان گفت: به منظور بهبود عملکرد سازمان شهرداری و ارتقاء کیفیت در فعالیت ها و خدمات آن ، میتوان با توجه به اشرافیت همکاران شاغل در شهرداری به موضوعات و مشکلات شهری از ظرفیت آنها در مدیریت شهری  به جهت  چرخش نخبگانی بیشتر استفاده کرد.

درآمد 12 سال شهرداری در زمان قالیباف 120 هزار میلیارد تومان معادل درآمد 4 سال اخیر شهرداری بوده استایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها بعد از 38 سال به کجا رسید؟!اهداف سیاسی در تحقیق‌و‌تفحص از شهرداری نمی‌تواند عملکرد ضعیف شورای شهر تهران را پنهان کند"مگس‌پرانی" مگاپروژه اصلاح‌طلبان در شورا و شهرداری تهران!ماجرای پرداخت حقوق‌های هنگفت به 261 مدیر نورچشمی تازه‌وارد به شهرداری تهران!تبدیل "دوچرخه‌سواری‌های نمایشی شهردار تهران" به نماد ناکارآمدی سیاست‌های مدیریتی شهرداریبودجه 4 سال اخیر شهرداری تهران با بودجه 12 سال دوره قالیباف برابری می‌کند!/ کارنامه فوق‌خالی شهرداری تهران در حوزه حمل‌و‌نقل

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران انتخابات شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران شهرداری تهران مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل دفتر همکاری مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد اظهارکرد: یک لحظه غفلت در شهر باعث نارضایتی و بحران می‌شود، مثلا نشست یک خیابان در مشهد به سرعت رسانه‌ای می‌شود و همه پیگیر آن می‌شوند.

شهردار مشهد مقدس افزود: دانشگاه‌ها درگیر موضوعات شهری هستند و بهترین مکان برای اینکه علم به عمل برسد، مدیریت شهری است، چرا که ویترین خدمات دولت است. امروز شهرداری مشهد بیش از ۴۰۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند و این گستردگی کار مقداری مدیریت شهری را به سمت تصمیم لحظه‌ای می‌برد و اگر از قبل برای بحران فکر شده باشد، تصمیم هم لحظه‌ای و هم علمی خواهد بود.

وی اضافه کرد: دانشگاه در این زمینه می‌توانند کمک کند و در کنار آن خلاقیت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، در این دوره مدیریت شهری دفتر خلاقیت در شهرداری تشکیل شد که کارهای خوبی نیز انجام شده است.

قلندرشریف افزود: ارتباط مناسب بین خلاقیت با بدنه شهرداری، ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و شهرداری به وجود آورده است و این همکاری تصمیم‌گیری برای مدیریت شهری را در موقعیت‌های مختلف آسان می‌کند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه تا امروز پژوهش‌های زیادی برای شهرداری انجام شده که عملیاتی نبوده است، گفت: اگر پایان‌نامه‌ها هدف‌دار باشند و در قالب موضوعات شناسایی شده تنظیم شوند، کار ما در شهرداری راحت‌تر خواهد شد.

وی تصریح کرد: سامانه شمس برای شناسایی موضوعات شهرداری در حال راه‌اندازی است و همه مسایل شناسایی شده در آن ثبت می‌شود و ما هم از ایده‌ها برای حل آنها استقبال می‌کنیم.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: امروز مشهد به عنوان دبیرخانه خلاقیت کلان شهرها تعیین شده است و در حوزه هوشمندسازی و خلاقیت، مشهد پیشرو است و در ارزیابی صورت گرفته رتبه اول کشور و سوم غرب آسیا در هوشمندسازی را داریم.

شهردار مشهد مقدس با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا همه فرآیندهای خدمات شهری آنلاین شود، یادآور شد: در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک، مجوزهای حمل خاک، آتش‌نشانی و ... هوشمند شده است و در آینده نزدیک هم پیش‌نویس پروانه ساختمانی در لحظه صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر در این حوزه‌ها سریع پیش نرویم عقب می‌مانیم و این مستلزم این است که ارتباط میان شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد و پایان‌نامه‌ها کاربردی باشد، اگر علم با تجربیات عملیاتی شهرداری ترکیب شود در آموزش دانشگاه هم تاثیرگذار است و آن را تقویت می‌کند.

قلندرشریف گفت: ٢٠ کار ویژه در مدیریت شهری استخراج شده و روی آن کار می‌شود، همکاری میان دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد را می‌توان از اینجا شروع کرد، با برقراری این همکاری دانشجویان می‌توانند تأثیرگذاری کارشان را ببینند و از طرف دیگر در شهرداری، هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و هم کیفیت کار بالا می‌رود.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟