Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، در منطقه ویژه اقتصادی بانه ۵۰۰ میلیارد ریال پروژه عملیاتی اجرا خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بانه‌، علی رسولیان ظهر امروز در همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری منطقه ویژه اقتصادی بانه که با حضور سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان در بانه برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته با وجود مشکلات اقتصادی، تحریم‌های ظالمانه و شیوع کرونا، در حوزه صنعت شاهد رشد 8درصدی بودیم و تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی و تولیدی 10 درصد در کشور رشد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این عملکرد را حرکتی رو به جلو و نشانه استقبال وزارت صمت از سرمایه‌گذاری عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 828 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور فعال بوده و 47هزار و 500واحد صنعتی در قالب این تعداد شهرک صنعتی فعالیت دارد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، بر ضرورت تلاش و توانمند کردن مردم در راستای ایجاد اشتغال و رفاه آنان تاکید کرد و گفت: کشورهای اسلامی و همسایگان باید برای توسعه اقتصادی، اشتغال و رفاه و آسایش مردم گام بردارند و در این راه همگام و همدل باشند.

وی با بیان اینکه روابط ایران و عراق همواره نزدیک و دوستانه بوده است، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت، تمام تلاش خود را برای حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به‌کار گرفته و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

استاندار سلیمانیه: مراودات مرزی با ایران را حفظ می‌کنیم/ اتصال خط آهن به سلیمانیه سبب توسعه تجارت بین دو کشور می‌شودمعاون وزیر اقتصاد: 6.2 میلیارد دلار طرح سرمایه‌گذاری تصویب شد / سرمایه‌گذاران منتظر دولت‌ها نباشند

رسولیان منطقه ویژه اقتصادی بانه را فرصتی برای سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی ایران و عراق دانست و یادآور شد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، در منطقه ویژه اقتصادی بانه 500 میلیارد ریال پروژه عملیاتی اجرا خواهد شد و 50هکتار دیگر توسعه می‌یابد. 

وی اعلام کرد: سازمان صنایع کوچک، تسهیلاتی ویژه برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در نظر گرفته و زمینه و فرصت سرمایه‌گذاری را برای فعالان اقتصادی در زمینه اعطای مجوز، زمین و حمایت هنگام تولید، فراهم کرده است.

"همکاری برای برگزاری نمایشگاه‌های مشترک عراق و ایران، تلاش برای کاهش واردات کالاهای مهم و تولید آن در داخل، ایجاد خوشه‌های صنعتی و آمادگی برای تولید کالاهای مشترک با عراق"، از دیگر مواردی بود که معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به آن اشاره کرد.

گفتنی است منطقه ویژه اقتصادی بانه (با 85هکتار مساحت) در 15 کیلومتری این شهر و در پنج کیلومتری مرز سیران‌بند بانه قرار دارد. شهرستان مرزی بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 240 کیلومتری شمال غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.

انتهای  پیام/487/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی بانه سازمان صنایع کوچک معاون وزیر صنعت سرمایه گذاران سرمایه گذاری معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۱۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی

معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در دیدار نماینده ویژه و سفیر ایران در افغانستان گفت رسیدن آب به سیستان به حل مشکلات مردم دو کشور کمک می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در دیدار با «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه و سفیر ایران پیرامون تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و ترانزیتی و همکاری‌های دوجانبه بحث و گفتگو کرد.

در این دیدار وزیر آب و انرژی، وزیر کشاورزی، آبیاری و دامداری، وزیر اطلاعات و فرهنگ و سفیر حکومت طالبان در تهران نیز حضور داشتند.

ملا برادر با مثبت خواندن روابط افغانستان و ایران و تأکید بر توسعه روابط گفت: امسال به فضل الهی سطح بارندگی بالا بوده که در نتیجه آن پس از چندین سال خشکسالی، آب دریای هلمند به نیمروز و به سیستان ایران رسیده است، این کمک خواهد کرد مشکلات بیشتر مردم هر دو کشور حل شود.

معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در ادامه خواستار ایجاد تسهیلات بیشتر در ترانزیت تولیدات و محصولات افغانستان به کشورهای اروپایی از طریق ایران شد و این امر را گامی اساسی برای افزایش سطح ترانزیت و تجارت بین دو کشور دانست.

معاون نخست وزیر طالبان: سد «کجکی» پر از آب شده استاستانکزی: به حقابه ایران متعهدیم اما در حال حاضر به اندازه رفع نیاز افغانستان آب داریم

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط دفتر ملا برادر، کاظمی قمی نیز در این دیدار اظهار داشت ایران آماده همکاری با افغانستان برای حل مشکلات بانکی تجار، مبارزه مشترک برای محفاظت از محیط زیست، به‌روزرسانی بخش کشاورزی و همچنین افزایش سطح تجارت و ترانزیت افغانستان از طریق ایران است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار