Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از هشترود،  فرامک عزیزکریمی، در بازدید از مزارع دیم شهرستان های هشترود و مراغه در گفتگو با خبرنگاران در ارتباط با تولید علوفه و خوراک دام کشور اظهار داشت: طبق آمار حدود ۷۵ تا۸۰ میلیون تن در سال علوفه و خوراک دام مصرف می شود که از این مقدار حدود ۲۰ تا ۲۲ میلیون تن در داخل کشور تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اجرای طرح جهش تولید در تابستان ها حدود ۱.۵ تا ۲ تن بر تولید محصولات علوفه ای اضافه شده است که در نوع خود چشمگیر است.

مدیرکل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با معرفی انواع محصولات علوفه ای تولید شده در کشور گفت: این محصولات شامل یونجه، شبدر، علوفه های سیلویی مثل ذرت علوفه ای بالغ بر ۱۳.۵ تا ۱۴ میلیون تن را را در برگرفته و محصولات دیگر شامل ارزن علوفه ای، سورگون و ارقام توسعه یافته چغندر علوفه ای می باشند.

عزیزکریمی با بیان اینکه در خشکسالی سال پیش رو تولید محصولات علوفه ای کاهش ۴۰ درصدی را به خود دیده، افزود: برنامه ریزی و اقداماتی جهت جبران کمبود این محصولات با توجه به استفاده خیلی کم از آب اجرا شده که تحت عنوان توسعه کشت محصولات علوفه ای کم آب بر پیاده سازی شده است.

وی افزود: کشت سورگون علوفه ای در راستای همین برنامه حدود ۱۰۰۰ تن انجام شده و ۵۰۰ تن آن بین استانهای مختلف توزیع شده و با توجه به مقاومت این رقم به خشکی و کم آبی امکان کشت در تمامی استان ها وجود دارد.

وی با معرفی محصول جدید که برای اولین بار در کشور کشت شده است، گفت: سورگون دانه ای محصولی است که به دلیل خاصیت دارویی تا ۵۰ درصد مصرف انسانی داشته و می تواند تا ۵۰ درصد در خوراک مرغ گوشتی و ۷۵ درصد در خوراک مرغ تخم گذار مصرف شده و جایگزین مناسبی برای ذرت علوفه ای می باشد.

عزیزکریمی با اشاره به رقم جدید این محصول به نام فومن گفت: ۱۵۰ تن از این محصول در سال جدید برای اولین بار کشت شده است.

وی افزود: در برنامه توسعه ارقام چغندر علوفه ای، ۹۶۰۰ هکتار از مزارع در فصل بهار برای این محصول اختصاص یافته است و توانایی این رقم به کشت در فصل پاییز با میزان مصرف آب خیلی کم حدود ۱۰۰ تن در هکتار می رسد.

مدیرکل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی با معرفی ارزن علوفه ای به عنوان محصول علوفه ای دیگر جهت کشت در سال پیش رو، گفت: این رقم با توجه به مقاوم بودن در برابر خشکی و کم آبی در بازه زمانی ۷۰ روزه، با مصرف خیلی کم آب می تواند عملکرد مناسبی داشته باشد و به کشاورزان جدید کشت در فصل بهار و تابستان، محصولات و رقم های اشاره شده را توصیه کرد.

وی افزود : برای فصل های سرد بهتر است محصولاتی مثل قسیل جو و نخود علوفه ای کشت شود.

عزیزکریمی در پایان به برنامه وزارت جهادکشاورزی در اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی تامین علوفه مورد نیاز کشور با مصرف بسیار پایین آب می باشد.

انتهای پیام/60002

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی تولید غلات ذرت علوفه خشکسال چغندر خبرگزاری فارس فارس تبریز علوفه و خوراک دام محصولات علوفه ای میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، غلامحسین تیموری گفت: مبادلات این مدت محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشت.
وی بیان کرد: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی واردات ۳۹ هزار و ۲۲۵ تن کالا‌های شامل برنج، موز و کنجد و بیش‌از ۴۴ هزار و ۱۹۸ تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل انواع خرما، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی و سایر خشکبار است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ترانزیت محصولات کشاورزی در یک ماه اول امسال که از مرز‌های رسمی انجام شده را هزار و ۱۱۶ تن اعلام کرد.
وی گفت: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادی است وباغبانی، زراعت و شیلات مهمترین ظرفیت‌ها برای توسعه صادرات بخش کشاورزی این استان بشمار می‌رود.
تیموری بیان کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
وی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است و تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

دیگر خبرها

  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای در بهشهر
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان