Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون جهانی کاراته امروز(سه‌شنبه- ۴ خردادماه) به صورت رسمی از المپیکی شدن سجاد گنج‌زاده خبر داد.

به گزارش مشرق و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، با پایان مسابقات کسب سهمیه از طریق رنکینگ، فدراسیون جهانی کاراته، نام ۳۲ قهرمانی که از طریق رنکینگ مجوز حضور در رقابت‌های کاراته در بازی‌های المپیک را کسب کردند و همچنین ۸ نماینده میزبان را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ژاپن که با ۸ سهمیه میزبانی در این رقابت‌ها حضور خواهد داشت، ترکیه با ۵ نماینده بیشترین سهمیه را به خود اختصاص داده است و پس از آن ایران و ایتالیا هر کدام با ثبت ۴ نماینده در رده بعدی قرار دارند.

چین، اکراین، اسپانیا، مصر و آذربایجان نیز هر کدام دو سهمیه کسب کردند. ضمن آنکه ۹ کشور هنگ‌کنگ، آمریکا، صربستان، ونزوئلا، قزاقستان، فرانسه، آلمان، گرجستان و چین تایپه هرکدام یک سهمیه را به خود اختصاص دادند.

البته در بخش کومیته ایران به همراه ترکیه بیشترین سهمیه را کسب کرد و بهترین عملکرد را در جهان داشت.

لیست ورزشکارانی که از طریق رنکینگ موفق به کسب سهمیه حضور در المپیک توکیو شدند، به شرح زیر است:

کاتا انفرادی بانوان:

۱. ساندرا سانچز از اسپانیا
۲. کیو شیمیزو از ژاپن
۳. ویوانا بوتارو از ایتالیا
۴. مو شانگ گریس لائو از هنگ کنگ
۵. ساکورا کوکومای از امریکا

کاتا انفرادی آقایان:

۱. دامین کوینترو از اسپانیا
۲. ریو کیونا از ژاپن
۳. علی سوفو اوغلو از ترکیه
۴. آنتونیو دیاز از ونزوئلا
۵. ماتیا بوساتو از ایتالیا

کومیته منفی ۵۵ کیلو گرم بانوان:

۱. سراپ اوزچلیک از ترکیه
۲. آنجلیکا ترولوجا از اوکراین
۳. تزو یان ون از چین تایپه
۴. میهو میهارا ژاپن
۵. سارا بهمنیار از ایران

کومیته وزن منفی ۶۷ کیلوگرم آقایان:

۱. دارخان اسدیلوف از قزاقستان
۲. استیون داکستا از فرانسه
۳. آنجلو کریسچنزو از ایتالیا
۴. علی الساوی از مصر
۵. نائوتو ساگو از ژاپن

کومیته وزن منفی ۶۱ کیلوگرم بانوان:

۱. ین ژائویان از چین
۲. جیانا لطفی از مصر
۳. جوانا پروکیچ از صربستان
۴. مروه کوبان از ترکیه
۵. مایومی سومیا از ژاپن

کومیته وزن منفی ۷۵ کیلو گرم آقایان:

۱. بهمن عسگری از ایران
۲. لویجی بوسا از ایتالیا
۳. رافائل آقایوف از آذربایجان
۴. استانیسلاو هورنا از اوکراین
۵. کن نیشیمورا از ژاپن

کومیته وزن مثبت ۶۱ کیلوگرم بانوان:

۱. ایرینا زارتسکا از آذربایجان
۲. حمیده عباسعلی از ایران
۳. گانگ لی از چین
۴. ملتم هوکااوغلو از ترکیه
۵. آیومی یوکوزا از ژاپن

کومیته وزن مثبت ۷۵ کیلوگرم آقایان:

۱. اوگور آکتاش از ترکیه
۲. سجاد گنج زاده از ایران
۳. جاناتان هورنه از آلمان
۴. ایوان کوویچ از کرواسی
۵. ریتارو آراگا از ژاپن

در این وزن ذبیح الله پورشیب کاپیتان تیم ملی کاراته کشورمان نیز موفق به کسب سهمیه شد، اما چون از هر کشور تنها یک کاراته‌کا راهی المپیک می شود، پورشیب در عین شایستگی از رسیدن به المپیک باز ماند.

در مجموع ۸۰ کاراته کا حاضر در المپیک توکیو، ۴۰ سهمیه در اختیار بانوان و ۴۰ سهمیه به آقایان اختصاص داده شده که از مجموع ۸۰ نفر ۶۰ نفر در کومیته و ۲۰ نفر دیگر در کاتا به رقابت خواهند پرداخت.

پس معرفی ۴۰ نفر سهمیه رنکینگ و میزبان، بیست و چهار کاراته‌کای دیگر از طریق مسابقات انتخابی که از ۲۱ تا ۲۳ خرداد ماه به میزبانی پاریس برگزار گردد، انتخاب خواهند شد.ضمن آنکه ۱۲ سهمیه دیگر نیز به قهرمانان قاره‌ای تخصیص می‌یابد.

همچنین در پایان چهار کاراته‌کا دیگر بلیت خود را برای حضور در توکیو از طریق نشست کمیسیون سه جانبه رزرو می‌کنند.

مسابقات کاراته در المپیک توکیو از ۱۴ الی ۱۶ مرداد ماه برگزار می‌شود و ورزشکارانی که سهمیه المپیک را کسب کرده اند در این رویداد مهم به رقابت خواهند پرداخت.

ملی پوشان کاراته کشورمان تا به این لحظه، چهار سهمیه توسط بهمن عسگری، حمیده عباسعلی، سجاد گنج زاده و سارا بهمنیار کسب کردند.

در بخش کاتا انفرادی بانوان و آقایان و در بخش کومیته وزن منفی ۶۷ کیلو گرم آقایان و وزن منفی ۶۱ کیلو گرم بانوان هنوز شانس کسب سهمیه در مسابقات گزینشی المپیک که در ماریس برگزار می شود را دارند.

فاطمه صادقی در بخش کاتا انفرادی بانوان، ابوالفضل شهرجردی در بخش کاتا انفرادی آقایان، رزیتا علیپور در وزن منفی ۶۱ کیلوگرم بانوان و امیر مهدی زاده در وزن منفی ۶۷ کیلوگرم آقایان نفراتی هستند کهطی روز های ۲۱ الی ۲۳ خرداد ماه رو تاتامی فرانسه خواهند رفت تا پس از کسب عنوان‌های اول، دوم و سوم سهمیه های باقی مانده را کسب کنند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین کاراته مشرق فدراسیون جهانی کاراته سجاد گنج زاده ژاپن کومیته وزن کومیته وزن منفی کاتا انفرادی گرم آقایان گرم بانوان کسب سهمیه کیلو گرم گنج زاده ۶۱ کیلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک از سختی‌های فراوانی که به همراه مهدی الفتی متحمل شد تا به قطر برسد صحبت و ابراز امیدواری کرد که در پاریس نتیجه خوبی رقم بخورد. - اخبار ورزشی -

محمدرضا خیرخواه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک 2024 پاریس توسط مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک کشورمان اظهار داشت: کسی فکر نمی‌کرد ژیمناستیک ایران بتواند به سهمیه المپیک برسد، اما خوشبختانه تلاش‌هایمان به ثمر نشست و این ورزشکار توانمند و تاریخ‌ساز توانست به این سهمیه ارزشمند دست پیدا کند. ما دو هدف داشتیم که با کسب مدال بازی های آسیایی و همچنین سهمیه المپیک، به آنها رسیدیم. از فدراسیون ژیمناستیک تشکر می‌کنم که حمایت بسیار خوبی داشت و جواب زحمات مسئولان را به خوبی دادیم. حالا امیدوارم عملکردی در شأن نام ژیمناستیک ایران در پاریس داشته باشیم و نتیجه خوبی هم بگیریم که ژیمناستیک ایران سربلند باشد.

وی با اشاره به دشواری اعزام به جام جهانی قطر گفت: وضعیت اعزام ما به قطر با مشکل مواجه شد. به دلیل بسته شدن فرودگاه‌ها و انجام نشدن پروازها بخشی از مسیر را زمینی رفتیم و با معطلی که در فرودگاه داشتیم، تقریباً 48 ساعت بی‌خواب بودیم. زمانی که می‌خواستیم اعزام شویم، فرودگاه بسته شد. در واقع ساعت 11 شب از قزوین حرکت کردیم تا به پرواز ساعت 5 صبح برسیم، اما تعطیل شد.

خیرخواه ادامه داد: در فرودگاه نشستیم تا ببینیم تکلیف چه می شود. تا ساعت 10 شب در آنجا حضور داشتیم و امیدوار بودیم سوار هواپیما شویم و پرواز انجام شود. در همان زمان نیز فدراسیون رایزنی می‌کرد و در نهایت تصمیم گرفته شد از طریق مرز زمینی به ارمنستان برویم، چون اگر این کار را نمی‌کردیم، شانس اعزام را از دست می‌دادیم. فدراسیون، اتومبیل خوبی فراهم کرد. تقریباً 17 ساعت طول کشید تا به فرودگاه ارمنستان رسیدیم. از تهران به ایروان رفتیم و چند ساعت هم در مرز بودیم، فدراسیون هم اتومبیل خوبی را در آنجا مهیا کرده بود. در نهایت بلیت فراهم شد و راهی قطر شدیم. کار بسیار سختی بود، اما باید این ریسک را می‌کردیم. زمانی که به ارمنستان رسیدیم، 4، 5 ساعت هم منتظر پرواز بودیم و سفر به قطر 4 ساعت  طول کشید. در واقع ما چیزی حدود 48 ساعت در مسیر بودیم.

اعلام زمان برگزاری انتخابات فدراسیون ژیمناستیک

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: فدراسیون همه سعی خود را کرد و هماهنگی‌ها را به سرعت انجام داد تا اتومبیل در مرز و همچنین بلیت سفر به قطر فراهم شود. با همه این تمهیدات 48 ساعت در راه بودیم که البته چاره‌ای هم نبود. در همان فاصله تیم‌های دیگر رسیده بودند و با آرامش در حال تمرین بودند، ولی زمانی که ما رسیدیم، دو روز بعد مسابقه بود. شما یک سفر سه، چهار ساعته که می‌روید، باید یک روز استراحت کنید تا خستگی از بدن بیرون برود. ما 48 ساعت در فرودگاه‌ها و مسیر بودیم. با این شرایط نمی‌شد که بهترین شرایط برای الفتی در پرش‌ها فراهم باشد.

وی تصریح کرد: همه قهرمانان دنیا ناراحت بودند، چون می‌دانستند با چه شرایطی به قطر رسیدیم. در آن دو، سه روزی که باید در تمرین باشیم، در راه بودیم، آن هم با ماشین. با همه این تفاسیر نمی‌توانستم انتظار زیادی از الفتی انتظار داشته باشم و خدا را شکر که او در رقابتش آسیب ندید.

خیرخواه گفت: گفته شد که می‌خواستم الفتی حرکت جدیدی را در این رقابت بزند. بعد از 30 سال آنقدر بی‌تجربه نیستم که در چنین مسابقه انتخابی مهمی دست به این کار بزنم. برای ثبت حرکت جدید، باید فیلم آن حرکت یک ماه قبل برای فدراسیون جهانی فرستاده شود.

وی در پاسخ به این سوال که «پس چرا امتیاز صفر برای الفتی در یکی از پرش‌هایش ثبت شد؟» اظهار داشت: او حرکت را انجام داد، اما زمین خورد. در رشته‌های دیگر اگر کمی خسته باشید، می‌توانید کمی کار را جمع و جور کنید، اما در ژیمناستیک در «یک‌هزارم ثانیه» زمین می‌خورید. ژیمناستی که دو، سه شب نخوابیده و در مسیر ارمنستان بوده که تمام آن گردنه است، با خستگی مواجه می‌شود.

خیرخواه خاطرنشان کرد: اگر یک ژیمناست بخواهد حرکت جدیدی را ثبت کند، باید در کتابچه داوری باشد. اگر هم در کتابچه داوری نیامده باشد، باید یک ماه قبل از آن فیلم بگیریم و برای فدراسیون جهانی ارسال کنیم. پس از آن نیز FIG باید فیلم را ببیند و بگوید که این حرکت حساب می‌شود یا نه. ضمن اینکه در مسابقات کسب سهمیه حرکت جدید نمی‌زنیم. بعد از 30 سال آنقدر تجربه دارم که چنین ریسکی را نکنم. مهدی به شکل خطرناکی زمین خورد. همه افسوس خوردند که چرا این اتفاق برایش افتاد.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک عنوان کرد: گناهی نداشتیم که فرودگاه به یکباره تعطیل شد و مجبور شدیم 50 ساعت در راه باشیم. این قضیه برایم شوکه کننده بود. فدراسیون همه تلاشش را کرد و در اولین فرصت بلیت و ماشین را فراهم کرد. نزدیک به 24 ساعت در فرودگاه ایران بودیم، 17، 18 ساعت تا ارمنستان طول کشید و 10 ساعت هم آنجا تا قطر به طول انجامید. با این شرایط شانس آوردیم که الفتی در رقابتش مصدوم نشد. یک درصد شک نکنید که این خستگی مسیر باعث زمین خوردنش شد. در نهایت از فدراسیون ژیمناستیک که در آن شرایط سخت ما را اعزام کرد تشکر می‌کنم. تاکنون تا این حد هماهنگی ندیده بودم که آنقدر سریع به آنجا برویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین دوره رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی قرعه‌کشی شد
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم 
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • اینچه درگاهی: کسب سهمیه المپیک حاصل یک کار گروهی بود
  • اینچه درگاهی: سهمیه المپیک حاصل یک کار گروهی بود
  • ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • کسی فکر نمی‌کرد به سهمیه المپیک برسیم/ ژیمناستیک به خودباوری رسید