Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-20@02:38:11 GMT

فروش نجومی یک ویدئو، 14 سال پس از انتشار

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۷۶۳۱

فروش نجومی یک ویدئو، 14 سال پس از انتشار

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسکای نیوز عربیا؛ یک ویدئوی زیبا و خنده دار که فقط ۵۶ ثانیه طول می‌کشد، حدود ۸۸۳ میلیون بار در YouTube دیده شد و در یک حراجی با مبلغی ۷۶۰ هزار دلار به فروش رسید. این کلیپ  ۱۴ سال پیش، در تاریخ ۲۳ می ۲۰۰۷، از دو برادر انگلیسی هری و چارلی، و با نام Charlie bit my finger در یوتیوب بارگذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن تاریخ، هری سه ساله و برادرش چارلی یک ساله بودند و پدرشان هوارد دیویس کار، این صحنه را فیلمبرداری و در یوتیوب به اشتراک گذاشت.

بیشتر بخوانید

قطع شدن انگشت دست کودک در باغ وحش!

دو ماه پس از انتشار این ویدئو، پدر سعی در حذف این فیلم از یوتیوب داشت، اما متوجه شد که بازدید آن به هزار رسیده و این در حالی بود که تعداد بازدید‌ها هر لحظه در حال افزایش بود و همین موضوع پدر را متعجب کرد. این ویدئو خانواده چارلی را به کانون توجهات تبدیل کرد و منجر به معاملات تبلیغاتی و اسپانسری شد که طی این سال‌ها صد‌ها هزار دلار برای این خانواده درآمدزایی داشته است.

روز یکشنبه، ویدئوی Charlie bit my finger به عنوان یک اثر هنری دیجیتال و نمادی غیر قابل تغییر به حراج گذاشته شد، به این معنی که این ویدئو منحصر به فرد و قابل تکرار نیست. در کمال تعجب، این ویدئو که قرار نبود در YouTube نمایش داده شود، به قیمت ۷۶۰ هزار دلار فروخته شد.

هدف پدر خانواده از گرفتن این ویدئو، فرستادن آن برای دوستان دیگرشان بود، اما چون حجم ویدئو زیاد بود نتوانست آن را با ایمیل بفرستد و مجبور شد آن را در یوتیوب بارگذاری کند تا دوستانشان آن را ببینند و هرگز فکرش را هم نمی‌کرد که همین ۵۶ ثانیه تحول بزرگی در زندگی‌شان ایجاد کند.

در ادامه این ویدئو را مشاهده می‌کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برادران بی توجهی اخبار حوادث قطع عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۷۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون دستمزد نجومی می‌دهد؟

آفتاب‌‌نیوز :

دو هفته پیش بود که خبر تولید فصل هفتم «پایتخت» به نقل از رئیس سیمافیلم منتشر شد، به‌دنبال آن صحبت‌هایی درباره دریافت دستمزد‌های زیاد برای حضور در این سریال پرمخاطب به گوش رسید، اما سلیم غفوری، قائم‌مقام سیما عنوان کرده که بازگشت بازیگران چهره با دستمزد‌های کلان پذیرفته نیست، اما تلویزیون پذیرای بازیگران است و دستمزد‌های نجومی اصلاح خواهد شد.

سلیم غفوری؛ قائم‌مقام سیما که پیش از این به‌عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما بوده، در توضیح بیشتر اصلاح دستمزد‌های نجومی یادآور می‌شود: «فرایند آن در حال انجام است. طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان‌شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزد‌هایی را طلب می‌کنند. البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضا‌های رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به‌شدت تغییر دادند. به هر حال اگر قرار باشد این یک بام و دو هوایی‌ها و دستمزد‌های عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌هاست. اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرایند حتماً دنبال خواهد شد.»

غفوری درباره سریال «پایتخت» توضیح می‌دهد:چند کار طنز در دست تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده است که ازجمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به‌تدریج نام سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد. «پایتخت» در حال گفتگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روز‌ها دفتر فیلمنامه کار‌های جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند. وی در ادامه از تغییرات شیوه سریال‌سازی صحبت کرده، وی عنوان کرده که در سال ۱۴۰۲ تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفته و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشود؛ وارد تولید نشود.

به‌گفته غفوری بیش از ۱۳۰فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد و در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش‌تولید، تولید و پس‌تولید قرار دارد و این‌ها نویدبخش فضای خوبی امسال است.

سریال «موسی» امسال به تولید نمی‌رسد

از دیگر سریال‌هایی که غفوری به آن اشاره کرده، سریال «موسی (ع)» ابراهیم حاتمی‌کیاست که درباره‌اش توضیح می‌دهد: این سریال شایدامسال به تولید اصلی نرسد. وی ادامه می‌دهد: در حال حاضر سریال «موسی (ع)» در مرحله پیش‌تولید است، تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی (ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود، شاید امسال به تولید اصلی نرسد، اما فرایند آن دنبال می‌شود.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • کنایه همتی به رئیسی با انتشار یک ویدئو
  • بررسی فروش یک میلیارد دلار سلاح به اسرائیل در دولت بایدن
  • معرفی ۵ سرویس پولساز گوگل و نحوه استفاده از آنها
  • فروش نفت ایران به بالاترین سطح ۶ سال گذشته رسیده است
  • فروش آزاد ۱۶ میلیون دلار در افغانستان
  • تلویزیون دستمزد نجومی می‌دهد؟
  • شارژر بی‌سیم Anker با چه قیمتی به فروش می‌رسد؟
  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • فروش ۳ میلیارد دلار اوراق خزانه در اسرائیل در پی جنگ غزه
  • یوتیوب، یار دوازدهم اسرائیل!