Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری فارس: به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی بر اهمیت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت: همه مردم و مسئولان مستحضرند به این نکته که ارکان این نظام بر انتخابات استوار شده و حضور مردم در عرصه انتخابات، ضامن اقتدار ملی و اقتدار نظام است و امام راحل قدس الله نفسه الزکیه و مقام معظم رهبری حفظه الله نیز همواره بر این اصل اساسی تاکید داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه " به لحاظ دینی نیز مردم در یک نظام اسلامی ستون و پایه دین و موجب استقرار و استمرار یک نظام دینی هستند" افزود: مشارکت بالای مردم در انتخابات، در ارتقای امنیت ملی،اقتدار نظام جمهوری اسلامی و ارتقای سطح معیشتی و اقتصادی مردم بسیار تاثیر گذار است و جمهوری اسلامی ایران همواره با جلب حضور و مشارکت مردم نشان داده است که نظامی قدرتمند است که در همه امور دست بالا را دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام" وجود اختلاف سلیقه های سیاسی "را امری طبیعی و اجتناب ناپذیر دانست و در عین حال تصریح کرد:قطعا هیچ فردی در این کشور در ضرورت امنیت ملی،ارتقای سطح توانمندی کشور و پیشرفت آن تردیدی ندارد و هر کسی که دوستدار نظام جمهوری اسلامی و کشور است در روز 28 خرداد با حضور در پای صندوق های رای به وظیفه خود در این باره عمل خواهد کرد و انشاالله همه با حضور خود در پای صندوق های رای شاهد خنثی سازی توطئه های دشمنانی خواهیم بود که همواره درپی ناامید کردن مردم هستند.

آیت الله لاریجانی با تاکید بر این نکته که مردم در "معیشت و اقتصاد خود" مشکل دارند و به لحاظ سیاسی نیز اختلاف سلیقه ها همواره وجود داشته گفت: با این حال مردم، کشور خود و نظام را دوست دارند و در انتخابات نیز حضوری پرشور،پر معنا و خنثی کننده توطئه های دشمنان خواهند داشت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود با تاکید بر نقش و جایگاه شورای نگهبان در اعتماد سازی نسبت به حضور مردم در پای صندوق های رای به انتشار سخنان دیروز خود درخصوص تایید صلاحیت ها اشاره کرد و افزود: دیروز اینجانب مطالبی را در خصوص عملکرد شورای نگهبان در روند تایید صلاحیت ها مطرح کردم که موجب شد برخی مهمان های ناخوانده و گروه های ضد انقلاب و ضد نظام به خیال باطل خود بخواهند از آن برداشت های ناصواب کنند اما باید بدانند که مرز ما با اینها کاملا جداست و سخنان دیروز بنده نیز فارغ از مصلحت بودن یا نبودن طرح آن، از سر دغدغه و با هدف افزایش اقتدار و اعتماد سازی شورای نگهبان بود.

آیت الله لاریجانی تصریح کرد: در طول بیست سال گذشته همواره از شورای نگهبان دفاع کرده ام و اکنون هم چنین است و اگر اینجانب مطلبی گفتم از سر دلسوزی و در ادامه همان رویه دفاع از عملکرد شورای نگهبان در طول 20 سال گذشته بوده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بر اساس قانون اساسی،شورای نگهبان تنها نهاد رسمی متولی تایید صلاحیت کاندیداها و تنها مرجع رسیدگی به مصوبات مجلس به لحاظ انطباق با شرع و قانون اساسی است که باید همواره دقت و سخت گیری در رسیدگی ها را داشته باشد.

آیت الله آملی لاریجانی با ذکر این نکته که" حالا برخی ها خوشحال نشوند که چنین سخنانی مطرح شده" گفت: به لحاظ قانونی و منطقی همه باید نظری را که شورای نگهبان بعنوان نهاد متولی و مسئول تایید صلاحیت ها بیان کرده ، بپذیرند.در هیچ کجای دنیا هم اینطور نیست که امر صلاحیت ها را رها کنند و بگویند همه بیایند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلاش برای اعتماد سازی بیشتر را موجب افزایش مشارکت در انتخابات دانست و تاکید کرد: این سخن صحیحی نیست که بگوییم کاری به مشارکت مردم نداریم، بلکه باید در روند کار، هم قانون و هم مصلحت را مد نظر قرار دهیم و به آن توجه کنیم.

آیت الله لاریجانی با تاکید دوباره بر اینکه " هیچ اشتراکی با مهمان های ناخوانده ای که دارای مرز بندی با نظام وخواهان ناامیدی مردم هستند نداریم" اضافه کرد: شورای نگهبان باید در رویه های قانونی خود طوری عمل کند که ما را متهم به این نکنند که اینها همه سالخورده اند و توان اصلاح و ارتقا ندارند، بلکه باید طوری باشد که نشان دهد قدرت اصلاح و تغییر در رویه ها و ارتقای عملکردها وجود دارد و طوری عمل کند که هر روز بهتر از گذشته و دقیق تر و شفاف تر باشد.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه با اشاره به اینکه "نهاد شورای نگهبان همواره باید محترم شمرده شود" تاکید کرد: مردم چشم بیدار دارند و خروجی ها را می بینند، فلذا همواره باید در اصلاح خود و تغییر رویه ها با هدف اعتماد سازی هر چه بیشتر اقدام کرد.

آیت الله لاریجانی افزود: با تدبیر و تلاش در درون شورای نگهبان هم می توان رویه هایی اتخاذ کرد که به اقتدار هر چه بیشتر کشور و نظام کمک کند و در این مسیر ما به حسن نظر و فهم و عدالت آقایان اعتماد داریم و اگر در بیان سخنان روز گذشته اینجانب قصوری وجود داشت آن را اصلاح و تاکید می کنم که هر آنچه گفته شده با هدف اصلاح و ارتقاء سطح رویه های بررسی صلاحیت ها و اعتماد سازی بیشتر برای مشارکت بالای مردم در انتخابات و استحکام هر چه بیشتر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: آیت الله آملی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۸۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست

مرجع تقلید شیعیان گفت: در آخرت بهشتی است که محصول کار آدم است. جهنمی است که محصول کار آدم است. در دنیا هم سعادتی است که محصول کار آدم است و شقاوتی است که محصول کار آدم است. بنابراین دنیا را مذمت کردن برهان علمی ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه درس اخلاق هفتگی آیت الله جوادی آملی روز چهارشنبه در محل مسجد اعظم قم به صورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

آیت الله جوادی آملی در ادامه به شرح حکمت 131  نهج البلاغه پرداخت.

مرجع تقلید شیعیان اظهار داشت: در کلمه 131 وجود مبارک حضرت امیر(سلام الله علیه) آمده است که در آن کلمه وجود مبارک حضرت فرمودند که یک عده ای دنیا را مذمت می کنند و من درباره دنیا و احکام و حِکَم دنیا باید با شما سخن بگویم. «وَ قَالَ ع وَ قَدْ سَمِعَ رَجُلًا يَذُمُّ الدُّنْيَا أَيُّهَا الذَّامُّ لِلدُّنْيَا الْمُغْتَرُّ بِغُرُورِهَا [الْمُنْخَدِعُ‏] الْمَخْدُوعُ بِأَبَاطِیلِهَا»؛ آیا دنیا را مذمت می کنی در حالی که تو به دنیا مغرور شدی و از مواعظ دنیا بهره ای نبردی.

وی بیان کرد: رسم عده ای است که روزگار و دنیا را بد می گویند، در کلمات عده ای از بزرگان هم هست اما اینها متوجه اند که چه می گویند. نمی گویند دنیا بد کرده است، می گویند دنیا داری است که حوادث تلخی واقع می شود. اصل جریان این است که دنیا ظرف است مثل آخرت. آخرت ظرف است مثل دنیا. در آخرت بهشت است و جهنم است و سعادت، تلخکامی و خوش کامی. هم در آخرت انسان محصول کار خود را می بیند، چه زیبا چه زشت و هم در دنیا محصول کار خود را می بیند. ظرف از آن جهت که ظرف است هیچ تقصیری ندارد.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: یک سلسله حوادثی مربوط به نظام هستی است که اگر فلان ستاره با فلان ستاره در فلان مقطع نزدیک بشوند این می شود سعد، یا می شود نحس. آن یک حساب عالمانه دارد، این یک امر علمی است، برای اینکه به زمان برنمی گردد، برای آن آثار هم دستور دادند که حتی در فلان روزی که قمر در عقرب است، گفتند صدقه بدهید یا دعا هست و امثال ذلک، این مشکل را حل می کند، اما اینکه برخی می گویند امروز روز نحسی بود چنانکه یکی از اصحاب خدمت وجود مبارک امام دهم رسید و فرمود امروز خیلی روز سختی بود، روز نحسی بود، فلان جا لباسم پاره شد، فلان جا پایم آسیب دید! فرمود چرا به روز می گویی روز بدی است؟ این روز زمان است، در این زمان خیلی ها کار خوب کردند، خیلی ها هم کار بد کردند. خیلی ها هم کامیاب شدند، خیلی ها هم متضرر شدند. ظرف چه کاری به مظروف دارد؟ حرف محققانه آن است که زمان و مکان ظرف هستند، یک؛ ظرف فقط منتظر است که شما در چه مظروفی کار می کنید؟ آن نحس و سعد حساب عالمانه و محققانه خاص خودش را دارد که آن هم در روایات آمده است.

وی عنوان کرد: پس روزگار از آن جهت که ظرف است مشکلی ندارد و از آن جهت هم که ظرف است خیلی نباید از آن با جلال و شکوه یاد کرد. لذا نمی توان گفت آخرت جای بدی است، نخیر، آخرت جای بدی نیست. محصول کار خود آدم است. در آخرت بهشتی است که محصول کار آدم است. جهنمی است که محصول کار آدم است. در دنیا هم سعادتی است که محصول کار آدم است و شقاوتی است که محصول کار آدم است. بنابراین دنیا را مذمت کردن برهان علمی ندارد.

آیت الله جوادی آملی گفت: هر کس از این دنیا می تواند رهتوشه برای آخرت بگیرد اینجا مرکز درآمد و اقتصاد است، چون هر کس به جایی رسیده است از درست رفتاری و درست گفتاری و درست کرداری خود در دنیا به آنجا رسیده است. «وَ دَارُ غِنًى لِمَنْ تَزَوَّدَ مِنْهَا» امیرالمونین فرمود: این زاد و توشه را از همین جا باید گرفت. هر کسی کار خیر کرد به شهادت رسید یا جانباز شد به نظام خدمت کرد به انقلاب خدمت کرد به جنگ خدمت کرد نتیجه خودش را می بیند. به مراکز علمی خدمت کرد، فرهنگی خدمت کرد، خدماتی ارائه کرد، به خودش خدمت می کند. خدمت، علم، معارف در دنیا ظرف است برای همان ها و ظرف خوبی هم هست برای آنها.

مرجع تقلید شیعیان در پایان اظهار داشت: دنیا از آن جهت که مخلوق ذات اقدس الهی است، مورد احترام است. آخرت از آن جهت که مخلوق است، مورد احترام است. انسان باید تمام تلاش و کوشش را بکند، یک؛ بیراهه نرود، دو: راه کسی را نبندد.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • مدیر حوزه های علمیه با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد+تصاویر
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند