Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علی مقدم گفت: قانون فصل الخطاب است و همه باید از قانون تمکین کنند، جای بسی تعحب است که تعداد بی شماری از اعضای دولت فعلی که مسببان وضع نابسامان موجود کشور هستند ثبت نام کرده بودند و طبیعی است چنانچه شورای نگهبان این افراد را تائید می کرد واقعا زیرسوال می رفت چون ناکارآمدی، عدم تدبیر و مدیریت آنان کاملا محرز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد علی مقدم در گفتگو با راه آرمان؛ در رابطه با احراز صلاحیت های نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان یکی از نهادهای مقدس و اصلی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است که برخواسته از انقلاب و مورد تایید مقام معظم رهبری و امام راحل است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: فقها و حقوقدانان شایسته آن بر اساس صلاحیت ها در این نهاد تصمیم گیری می کنند و تصمیماتشان براساس قانون اساسی کشور است؛ لذا هیچ شبهه و ایرادی به آن وارد نیست و بنده از نحوه رسیدگی به صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای محترم نگهبان حمایت می کنم زیرا شورای نگهبان اقدامی انقلابی کرد.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان با تاکید بر اینکه شورای نگهبان فقط قانون را اجرا و برقرار می کند، ابراز کرد: یکی از مهمترین وظایف این شورا بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس و همچنین ریاست جمهوری است که اعضای شورای نگهبان، احراز صلاحیت کاندیدای ریاست جمهوری را فارغ از هر گونه جناح بندی و بدون هیچ فشار و خواسته ای و طبق نظر اکثریت اعضا که حداقل هفت رای می باشد، تایید یا رد می کنند.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان با بیان اینکه شورای نگهبان وظیفه دشوار احراز صلاحیت ها را با تقوا، دقت و بر اساس دیدگاه های علمی انجام داده اند،عنوان کرد: وظیفه شورای نگهبان احراز شرایط است و هر نامزدی که واقعا صلاحیت ها را دارا بوده، تایید کرده است و عدم احراز صلاحیت برخی نامزدها به این دلیل است که واجد شرایط لازم نبوده اند.

وی افزود: در هر صورت اگر شورای نگهبان عده ای را تایید و یا رد کند در هر دو صورت زبان مخالفین نظام به شکوه و انتقاد باز است؛ لذا با یک بررسی اجمالی متوجه می شویم که تعداد رد صلاحیت شده های اصولگرا از اصلاح طلبان بیشتر است که این خود نشان از عملکرد کاملا قانونی شورای نگهبان می دهد.

مقدم تصریح کرد: شورای نگهبان وظیفه دارد بر اساس قانون، اسناد، مدارک و در نهایت رای اعضا، نتیجه احراز صلاحیت را اعلام کند نه اینکه مصلحت سنجی کند زیرا سوابق اجرایی و عملکرد سیاه برخی کاندیدها و عدم نارضایتی چندین ساله مردم موجب رد صلاحیت آنان شده است؛ لذا تصمیمات چنین نهادی طبعا در چارچوب قوانین، ضوابط و صداقت است و قانون هم این حق را به آنها داده است و لیست اعلام شده کاملا برای مردم ایران قابل اعتماد است و نظر شورای نگهبان حجت شرعی و قانونی است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه قانون فصل الخطاب است و همه باید از قانون تمکین کنند، ابراز کرد: جای بسی تعجب است که تعداد بی شماری از اعضای دولت فعلی که مسببان وضع نابسامان موجود کشور هستند ثبت نام کرده بودند و طبیعی است چنانچه شورای نگهبان این افراد را تائید می کرد واقعا زیرسوال می رفت چون ناکارآمدی، عدم تدبیر و مدیریت آنان کاملا محرز است؛ لذا عده ای که بعد از رد صلاحیت اعلام کنند ما قانون را قبول نداریم به تعبیر حضرت امام (ره) « تو غلط میکنی که قانون را قبول نداری بلکه قانون تو را قبول ندارد».

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان اظهار کرد: کسانی که قبلا توسط همین شورای نگهبان و با همین قانون تائید صلاحیت شدند ولی هم اکنون در این دوره تائید صلاحیت نشدند نیم نگاهی به عملکرد و مدیریت خود در مدتی که مسئولیت داشته اند کنند آنگاه متوجه خواهند شد که ناکارآمدی، بی مدیریتی و بی تدبیری آنان موجب بوجود آمدن وضع موجود شده است.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان ادامه داد: لذا آنان باید تابع قانون باشند چطور زمان تائید صلاحیت خود تابع قانون هستند اما زمانی که تائید نمی شوند می گویند ما قانون را قبول نداریم این معیار آنان کاملا بی منطق، حرف بیهوده و عبسی است.

وی با اشاره به اینکه شورای نگهبان جلوی زیاده خواهی و خواسته های نامشروع دشمنان داخلی و خارجی را می گیرد، گفت: مردم نسبت به شورای نگهبان اعتماد کامل دارند و نباید اعتراضی صورت گیرد زیرا کاندیدهای تائید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان همگی صالح هستند؛ لذا باید مردم از بین آنان اصلح را انتخاب کنند.

مقدم در پایان خاطر نشان کرد: کسانی که حداقل قانون اساسی را قبول دارند باید تسلیم نظر شورای نگهبان باشند و آن را معتبر دانسته و مطابق آن عمل کنند؛ بنابراین شایسته نیست کسی سخنی بگوید که تضعیف کننده این نهاد مقدس شود چرا که آن ها بر اساس وظیفه الهی، انقلابی و اسلامی خود عمل می کنند و ما باید فارغ از القائات دشمنان خارجی و نفوذیان داخلی، تقویت کننده و حامی همه نهادهای جمهوری اسلامی باشیم زیرا تضعیف هر یک از این نهادها در حقیقت تضعیف نظام جمهوری اسلامی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حزب موتلفه اسلامی شورای نگهبان احراز صلاحیت ریاست جمهوری تائید صلاحیت استان کرمان صلاحیت ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عوامل خارجی و داخلی در کاهش انگیزه پژوهشگران

دانشمند یک درصد دنیا معتقد است عوامل داخلی و خارجی که شامل تحریم بین‌المللی و تحریم داخلی است موجب شده است تا پژوهشگران برای نگاشتن مقاله در پایگاه استنادی و پژوهش های کاربردی با موانع زیادی رو به رو شوند.

علی ملکی، دانشمند یک درصد برتر جهان در گفتگو با ایسنا، درباره علل کاهش مقالات علمی در پایگاه های استنادی گفت: نگاشتن مقاله در پایگاه های استنادی تا دو یا سه سال قبل رشد داشت و رشد علمی خوبی را شاهد بودیم؛ اما در چند سال اخیر به دلیل مشکلات بیرونی و البته داخلی این رشد افت کرده است. از دلایل بیرونی برخی معتقدند دنیا رشد شتابان و پر سرعت ایران را بر نمی‌تابد؛ حتی یک‌گروه تخصصی در دنیا شکل گرفته تا اساتید و پژوهشگران ایرانی را در زمینه علم زمین‌ بزنند و آنان حرف زیادی در زمینه پیشرفت های علمی نداشته باشند.

وی افزود: این گروه تخصصی بین المللی در چند سال اخیر به صورت شفاف به پژوهشگران ایرانی می گویند، مقالات شما به دلیل تحریم های آمریکا یا ممنوعیت های اتحادیه اروپا نمی تواند حتی مورد بررسی قرار گیرد.

وی که در حال حاضر چند سالی است که نفر اول پژوهشی در دانشگاه علم و صنعت ایران است و در کشور هم جزو نفرات اول این حوزه شناخته شده اند، گفت: شاید در این زمینه ملموس ترین اتفاق ها را دیده ام، به این دلیل با صراحت می گویم، درصد چشمگیری از پژوهش های ما با این بن بست ها مواجه شده است. شاید در دو یا سه سال قبل این درصد کمتر بوده ولی در حال حاضر بسیار بالاست‌.

این شیمیدان برجسته کشور بیان کرد: مقالاتی که برای آن زحمت کشیده شده است و می توانند در رتبه بندی علمی دنیا هم برای کشور افتخار آفرین باشند و مرجعیت علمی کشور را بالا ببرند، متاسفانه با استناد به این تبصره ها، مورد قبول قرار نمی گیرند. خیلی از مجلات معتبر از پژوهشگران و محققان ایرانی همانند کشورهایی چون سوریه، کره شمالی و برخی از کشورهای دیگر، تعهدی مبنی بر اینکه پژوهشگر نباید هیچ امتیازی از دولت جمهوری اسلامی ایران برای مقاله اش دریافت کرده باشد، اخذ می کنند. لذا خیلی از پژوهشگران ما مجبورند غیر واقع بگویند که از امتیازی استفاده نکرده اند تا مقاله ایشان به چاپ برسد. در حالی که حقوق بگیر این دولت هستند. اگر چه ممکن است در اصل راست هم گفته و  از هزینه شخصی برای پژوهش استفاده کرده باشند. برای مثال، شخص بنده برای پژوهش های تیمم از هزینه های شخصی قابل توجهی هم استفاده می کنم. 

این پژوهشگر برتر با بیان اینکه متاسفانه در سال های اخیر، پژوهشگران برتر به حاشیه رانده شده اند، گفت: بودجه و امکانات پیشگامان علمی و دسترسی به مراکز علمی بین المللی محدود شده است. وقتی گرنت یا پژوهانه اساتیدی محدود می شود، ارتباط علمی او با دنیا کم می شود. این اساتید می‌توانستند علوم جدید را در فرصت مطالعاتی یا کنفرانس ها بدست بیاورند. ولی این امکان از بین رفته است. اساتید اندکی قادر و یا علاقه مند هستند که از محل درآمدهای شخصی خودشان کارهای تحقیقاتی خوبی انجام دهند یا فرصت های مطالعاتی و سفرهای علمی بروند. برای نمونه، در دانشگاهی که فعالیت های تحقیقاتی یک ساله استادی حدود ۲۵۰۰ امتیاز پژوهشی کسب کرده بود و اعتبار قابل انتظار وی طبق فرمول همان دانشگاه، حدود ۷۵۰ میلیون بوده و بر اساس آن هم برنامه ریزی و هزینه کرده است، تنها سقف حدود ۱۰۰ میلیونی در نظر گرفته اند. یعنی مابقی هزینه های صدها میلیونی را انتظار دارند پژوهشگر از منابع درآمدی و حتی وامهای شخصی خرج کند! بنابراین با اینگونه تصمیمات مدیریتی ناپخته و مضر، انجام طرح های تحقیقاتی بلندمدت، مرز دانشی و بخصوص کیفیت آنها بدون شک کاهش می یابد.

وی گفت: در نتیجه رتبه علمی کشور در دنیا هم پایین می آید. متاسفانه در صورت ادامه یافتن این رویکرد انقباضی در حمایت از پروژه های اساتید، دانشجویان و پژوهشگران، در کنار حقوق و مزایای بسیار کمتر در مقایسه با همترازهای علمی بین المللی، پیش بینی می شود طی سال های آتی شاهد کاهش کیفیت علمی فارغ التحصیلان و نتایج علمی و حتی افزایش موج مهاجرت نخبگان و فرار مغزهای کشور هم باشیم. مگر آن که دلسوزان آینده ایران چاره ای عاجل برای این موضوع بیندیشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت لایحه عفاف و حجاب به مجلس شورای اسلامی
  • شایعات تکراری درباره مهلت پرسپولیس و استقلال برای پرداخت بدهی‌ها
  • بررسی عوامل خارجی و داخلی در کاهش انگیزه پژوهشگران
  • پاک مهر: تورم در حوزه دارو و درمان نباید بر گرده مردم قرار گیرد + فیلم
  • حضور بیش از ۱۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در بیست‌وهشتمین نمایشگاه صنعت نفت
  • حضور بیش از ۱۹ هزار مسافر در شهرستان تایباد
  • بررسی فعالیت‌های شورای نگهبان در سال ۱۴۰۲
  • مجلس یازدهم در تصویب قوانین مسئولانه عمل کرده است
  • بازدید بیش از ۱۰ هزار گردشگر داخلی و خارجی از غار سهولان مهاباد
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟