Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قشم، علی درویش پور در دیدار با حجت الاسلامی محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، اظهار کرد: همدلی و وحدت موجود میان شیعیان و اهل سنت در جزیره قشم، این جزیره را تبدیل به یک ایران کوچک کرده و این وحدت در سایه همدلی و هم سویی ائمه جمعه شهرستان، ساکنان و سایر مسئولان این جزیره به دست آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: جزیره قشم بواسطه برخورداری از امکانات طبیعی و خدادادی، ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه های نفت و انرژی، شیلات، پتروشیمی و گردشگری دارد که با استقبال سرمایه‌گذاران، شاهد تسهیل و تسریع فرآیند توسعه در آن خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: قشم به عنوان سومین هاب پتروشیمی کشور شناخته شده و البته با توجه به وجوئ نیروگاه ها و پالایشگاه های فعال و در حال ساخت، یکی از قطب های حوزه نفت و انرژی نیز محسوب می شود.
به گفته درویش پور؛ قشم در حوزه شیلات نیز ظرفیت ویژه ای دارد که در آینده نزدیک سهم قابل توجهی از میگوی کشور با قابلیت صادرات در این جزیره تولید خواهد شد.
وی با بیان اینکه بزرگترین دارایی سازمان منطقه آزاد قشم، سرمایه اجتماعی است، تصریح کرد: همگرایی اقوام و مذاهب در قشم باعث توسعه امنیت در سطح جزیره شده و باید با تلاش در راستای تقویت وحدت موجود، از این ظرفیت استفاده کنیم.
عالی ترین مقام سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: جزیره قشم اگر به دنبال رونق واقعی و توسعه پایدار است، نیازمند مشارکت و همدلی تمامی ساکنان و جامعه محلی، فارغ از گوناگونی اقوام و مذاهب است و این مهم بدون همراهی جامعه محلی قابل دستیابی نخواهد بود.
درویش پور با اشاره به اینکه تا زمانی که نگرش و رویکردها تغییر پیدا نکند، توسعه واقعی خود را نشان نخواهد داد؛ افزود: برند قشم نیازمند ارتقا زیرساخت و خدمات، جهت معرفی به افکار عمومی کشور به عنوان مقصد اصلی گردشگری است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ایجاد رونق اقتصادی یکی از ماموریت های اصلی و قانونی مناطق آزاد است و برای ایجاد این رونق و ایجاد توسعه پایدار و متوازن در نقاط مختلف جزیره نیازمند نگاه ویژه به صنعت گردشگری هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه طرح جامع اجتماعی و فرهنگی در جزیره قشم به عنوان نقشه راه توسعه مشارکت جامعه محلی تدوین و اجرایی خواهد شد، افزود: بسته پیشنهادی جهت برنامه ریزی برای حل مشکل مسکن جوانان و ایجاد اشتغال در منطقه آزاد قشم در آینده نزدیک آماده می شود.
درویش پور در ادامه گفت: پایه و اساس رونق جزیره با نگاه به ظرفیت جامعه بومی و محلی برنامه ریزی شده و در حال انجام است و به امید خدا و با برنامه ریزی های صورت گرفته در آینده نزدیک شاهد حل مشکل مسکن و اشتغال جوانان جزیره خواهیم بود.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته جهت برگزاری جلسات مستمر دیدار مردمی و صحبت مستقیم با مردم به دنبال تسهیل کار ساکنان و تکریم واقعی مردم به عنوان ولی نعمتان اصلی نظام جمهوری اسلامی هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: همدلی و وحدت موجود میان شیعیان و اهل سنت در جزیره قشم، این جزیره را تبدیل به یک ایران کوچک کرده و این وحدت در سایه همدلی و هم سویی ائمه جمعه شهرستان، ساکنان و سایر مسئولان این جزیره به دست آمده است.
درویش پور در پایان خاطرنشان کرد: یکی از بخش هایی که می تواند به تحول آفرینی در بخش های اقتصادی و تولیدی جزیره کمک کند، بانک ها هستند و امیدواریم با حل مشکل تامین نقدینگی فعالان اقتصادی جزیره، بخشی از موانع این حوزه رفع شود.
براساس این گزارش، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس نیز در این جلسه اظهار کرد: جزیره قشم بواسطه بافت جمعیتی متنوع از نظر حضور اقوام و مذاهب، نیازمند نگاه ویژه مدیریتی جهت ایجاد توازن با هدف ایجاد وحدت، همدلی و همراهی با برنامه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای رسیدن به توسعه هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده ادامه داد: برای ایجاد امنیت و توسعه پایدار در جزیره قشم، نیازمند رونق اقتصادی و همگرایی وحدت اقوام و مذاهب هستیم که خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: طی سال های گذشته اقدامات بسیار خوبی در منطقه آزاد قشم در حوزه های زیرساختی، اقتصادی و اجتماعی اجرایی شده اما هنوز هم برای رفع محرومیت ها نیازمند برنامه ریزی دقیق و اجرایی و تلاش بیشتر هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان تصریح کرد: حضور بخش خصوصی سرمایه گذار و توانمند، ظرفیت بسیار خوبی جهت ایجاد اشتغال پایدار و رونق پیدا کردن فضای تولید، کسب و کار و همچنین بهبود تجارت در جزیره قشم خواهد بود.
عبادی زاده با بیان اینکه تهیه سند اجتماعی و فرهنگی می تواند نقشه راه توسعه آینده جزیره قشم باشد؛ افزود: همراه کردن مردم با شرایط توسعه ای نیازمند سهیم شدن جوامع محلی در فرآیند توسعه است.
امام جمعه بندرعباس خاطرنشان کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار و متوازن و رونق فعالیت های اقتصادی و کسب و کارها، نیازمند برنامه ای مدون، بلندمدت و با ضمانت اجرایی جهت مشارکت جوامع محلی هستیم.
وی بیان کرد: با ایجاد اشتغال پاید و رونق اقتصادی و حل مشکل مسکن جوانان می توانیم به توسعه پایدار در منطقه امید بیشتری داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در پایان گفت: امیدواریم در دوره جدید مدیریت منطقه آزاد قشم، با تغییر نگرش مدیریتی برخی کمبودهای موجود از گذشته رفع شده و فرآیند توسعه پایدار و متوازن در منطقه شتاب بیشتری پیدا کند.

46

کد خبر 1519476

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان سازمان منطقه آزاد قشم اقوام و مذاهب توسعه پایدار جزیره قشم برنامه ریزی جامعه محلی درویش پور حل مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است

سرهنگ علی همه خانی، در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، اظهار کرد: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصا مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، که امسال را سال "جهش تولید با مشارکت مردمی" نام گذاری کرده اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تاکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسایل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر این که می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهاد‌ها خصوصا پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تامین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تامین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان کرد: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستن؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماهی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه ای، اقدام به افتتاح و تاسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان کرد: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحد‌های خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.  

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار لرستان بر همدلی بین نخبگان و مردم
  • به واسطه وجود بزرگانی مثل اقبال لاهوری با مردم کشور پاکستان احساس همدلی می‌کنیم
  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی بانوان در قشم
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد
  • ماموریت چندگانه برای برقراری امنیت پایدار
  • ایجاد امنیت پایدار نیازمند همکاری نهاد‌های حکومتی و مردم است